booyaka Posted January 11 Posted January 11 Just now, ducca said: Šta je s Mitrom, zaboravljen na klupi? Bolji Deda večeras. 1
kralj Posted January 11 Posted January 11 Deda ide na skok u napadu da ne mora da trči nazad. Nije glup nego bezobrazan. I primimo mrtvu kontru 3 na 1 u ovakvoj utakmici
ducca Posted January 11 Posted January 11 Just now, booyaka said: Bolji Deda večeras. Ne zajebavaj. Kakav god da je bar može nešto pod košem da uhvati ili umulja, Deda smeta ljudima bukvalno.
Heaviside Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, ducca said: Šta je s Mitrom, zaboravljen na klupi? Kapiram da je do početka drugog već imao ozbiljan podliv na licu. Al biće on ok za par dana, Nedović me brine mnogo više
Mil@n Posted January 11 Posted January 11 Klub za koji Dejan Davidovac ovoliko igra ne zaslužuje da postoji.
Valk Posted January 11 Posted January 11 3 minutes ago, Calavera said: sad kad se deda bacio za loptom, ko da je neko izbacio leš iz kola Iskašljah pluća od smeha, idi bre Treba ovde probati opet na +10 i svaki napad na max. Rokas opet krade! 2
Heaviside Posted January 11 Posted January 11 Just now, Mil@n said: Klub za koji Dejan Davidovac ovoliko igra ne zaslužuje da postoji. Ne znam kako ga nije sramota majke mi ako već nema prirodnog žara u sebj
booyaka Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, ducca said: Ne zajebavaj. Kakav god da je bar može nešto pod košem da uhvati ili umulja, Deda smeta ljudima bukvalno. Deda širi igru, Mitar ne, a to nam treba sada. 1
Recommended Posts