levi Posted January 11 Posted January 11 Neda se izgleda povredio još na onom zakucavanju u kontri 1 na 0, kao da je hteo da izdivlja, pa se setio da su ovi njegovi, pa je ispalo nešto između i loše doskočio. umesto da je lepo elegantno položio kako samo on ume
booyaka Posted January 11 Posted January 11 Ne mogu ozbiljna ulaganja za kamere sa visokom definicijom kada se ne zna kojih 18 klubova igraju takmičenje.
kralj Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, Frank Pembleton said: Jbga da bi ovo bilo uvek "vidljivo" mora ozbiljna tehnička ulaganja da padnu. Tako da bezveze je da pominjete NFL, neuporedivo je... Ja sam pominjao u kontekstu ubijanja ritma utakmice. Košarka je uprkos prekidima, sport kontinuiteta.
hrkljush boys_2 Posted January 11 Posted January 11 (edited) @booyakaSeoska liga. Edited January 11 by hrkljush boys_2 1
Frank Pembleton Posted January 11 Posted January 11 Just now, kralj said: Ja sam pominjao u kontekstu ubijanja ritma utakmice. Košarka je uprkos prekidima, sport kontinuiteta. Ok onda ja nisam razumeo, ali onda nema uopšte gledanja. I meni je to ok...
Heaviside Posted January 11 Posted January 11 2 minutes ago, levi said: Neda se izgleda povredio još na onom zakucavanju u kontri 1 na 0, kao da je hteo da izdivlja, pa se setio da su ovi njegovi, pa je ispalo nešto između i loše doskočio. umesto da je lepo elegantno položio kako samo on ume Ja mislim da je na prodoru posle toga, tu je položio iz zadrške preko čoveka i raspao se posle par sekundi. 2
kralj Posted January 11 Posted January 11 (edited) @Frank Pembleton Slažem se. Edited January 11 by kralj
Ratamahatta Posted January 11 Posted January 11 Just now, booyaka said: Ona asistencija Dedi je već sada potez sezone. Zamisli da Deda nije usuo to, ruke da mu odseces do lakata 2 1
kralj Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, Ratamahatta said: Zamisli da Deda nije usuo to, ruke da mu odseces do lakata Tu je dao celog sebe, dva napada kasnije (ili 1), dobio je isto savršen pas, te pade u aut.
MeanM@ Posted January 11 Posted January 11 Just now, Ratamahatta said: Zamisli da Deda nije usuo to, ruke da mu odseces do lakata Mislim da je vaskolika ciganija u tom trenutku mrmljala sebi u bradu ‘udji samo sad moooolim te!’ 5 3
Heaviside Posted January 11 Posted January 11 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ok onda ja nisam razumeo, ali onda nema uopšte gledanja. I meni je to ok... Razumeo si, ja sam se žalio na to što gledaju ko je zadnji pipnuo loptu u gužvi u milimetar a imaju nezadovoljavujući kvalitet i kvantitet kamera i onda sve postaje apsurdno. Treba da smanje broj situacija koje gledaju ako ne mogu da priušte bolju opremu. Mislim, generalno treba da smanje broj situaciju koje gledaju, ovo ubija ritam i uzbuđenje a u malom procentu povećava regularanost jer se na gomili snimaka ništa ne vidi.
hrkljush boys_2 Posted January 11 Posted January 11 Glupi Kovačić bi mogao reći da li se Nedović zagrijavao, nije, a ne prokenjavati...
Recommended Posts