Heaviside Posted January 11 Share Posted January 11 Valjda će Nedović i Mitrović moći da se vrate da održimo ovu sjajnu energiju 1 Link to comment
booyaka Posted January 11 Share Posted January 11 Ako se ne varam, svaki njihov faul do izlaska iz bonusa je bio na šutu. Majstorski. Link to comment
napadaj Posted January 11 Share Posted January 11 9 minutes ago, Valkyrie said: Od Ilijinog DaviDooovac mi krvare uši. Dejan je više puta sam rekao da se njegovo prezime tako izgovara. 1 1 Link to comment
kralj Posted January 11 Share Posted January 11 Just now, Heaviside said: Valjda će Nedović i Mitrović moći da se vrate da održimo ovu sjajnu energiju Mitar nisam siguran. Sutra će mu lice biti kao Rokiju posle prvog Mister T-a. Link to comment
Ratamahatta Posted January 11 Share Posted January 11 Gilespi se odlicno krece u odbrani, stize da se vrati svugde, a moze da prati i male 2 Link to comment
ducca Posted January 11 Share Posted January 11 Jbt 4 napada krompir, od toga 2 kontre. Moglo se odlepiti fino. 1 Link to comment
Defunctus Posted January 11 Share Posted January 11 Izgledaju kao mi sa Nejpirom, preslikana igra 3 1 Link to comment
Have_Fun Posted January 11 Share Posted January 11 Dedi se ne igra, pravi gluposti i faulove da ga vrate na klupu A Grk u fazonu "E ima digraš vala, plaćen si!" Ne planira da ga izbaci Link to comment
booyaka Posted January 11 Share Posted January 11 Fenomenalna energija, samo da nastave tako u drugom poluvremenu. Link to comment
elementary Posted January 11 Share Posted January 11 Ove sudije retardirane jbt ,kako odmah vide da je za njih lopta 1 Link to comment
kralj Posted January 11 Share Posted January 11 Sferopulos koji ne veruje Teu da je naša. 1 1 Link to comment
Recommended Posts