hrkljush boys_2 Posted January 11 Share Posted January 11 Pobi nas Hines ko zečeve. Ono na Nedi je bio čist faul.. 1 Link to comment
John Coltrane Posted January 11 Share Posted January 11 Ubi nas Karl Hainc Rumenige bez zrna baruta 1 Link to comment
booyaka Posted January 11 Share Posted January 11 Uvedi Gilespija da odvali mrcinu. 3 Link to comment
levi Posted January 11 Share Posted January 11 izmalerisao nas onaj što je tražio batine za Shabaza. a batina ima dva kraja 5 Link to comment
booyaka Posted January 11 Share Posted January 11 Čist aut za Zvezdu, navukli smo Mesinu da traži čelendž. Link to comment
kralj Posted January 11 Share Posted January 11 Rokasaj! Gile mora čvršće u ove blokove. 1 Link to comment
Valk Posted January 11 Share Posted January 11 5 minutes ago, John Coltrane said: Ubi nas Karl Hainc Rumenige bez zrna baruta I ja ga tako zovem Link to comment
ducca Posted January 11 Share Posted January 11 1 minute ago, kralj said: Gile mora čvršće u ove blokove. Stvarno je mekan, a on trebao da donese neku čvrstinu. Odnesoše ga u 2 uzastopna bloka kao da na jednoj nozi stoji. Link to comment
Defunctus Posted January 11 Share Posted January 11 Prilicno sam siguran da ovaj Milano u poslednjih recimo 10 godina u Evropi ima ubedljivo najgori odnos ulozene pare - ostvareni rezultati. 1 Link to comment
John Coltrane Posted January 11 Share Posted January 11 2 minutes ago, Valkyrie said: I ja ga tako zovem Stariji klinac kad cuje prezime samo doda “kečap” 1 1 Link to comment
Valk Posted January 11 Share Posted January 11 Od Ilijinog DaviDooovac mi krvare uši. 1 Link to comment
Recommended Posts