Блок_64 Posted January 10 Share Posted January 10 Sve radimo kako ne treba zato smo i tu gde jesmo/ 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 11 Share Posted January 11 13 hours ago, Nikodije said: Dolazim sa dva ortaka, dobri su u svom poslu i nisu retardirani podrepaši 1 7 Link to comment
Heaviside Posted January 11 Share Posted January 11 Ekstra lik za scenaristu Kursadžija 4 Link to comment
*edited by mod Posted January 11 Share Posted January 11 14 hours ago, Nikodije said: Dolazim sa dva ortaka, dobri su u svom poslu i nisu retardirani podrepaši Slabi ste na poziciji čupavog i bradatog hipstera sa okruglim naočarima. Mi smo tu dosta bolje prošli. 1 Link to comment
assignment Posted January 11 Share Posted January 11 14 hours ago, booyaka said: https://sportklub.n1info.rs/posts/kada-zvezdi-sudi-javor-poraz-zagarantovan Ovo postaje "cudno" nego ajde da sacekamo barem do desetog poraza, tada ce biti ubedljivije. Ne znam da li moguce traziti od EL da nam ne sudi Javor, ne morame reci da nas krade, vec ono, baca neku losu madjiju na tim... Link to comment
copkillah Posted January 11 Share Posted January 11 24 minutes ago, Frank Pembleton said: Ko su bre ova dvojica? 3 Link to comment
copkillah Posted January 11 Share Posted January 11 5 minutes ago, assignment said: Ovo postaje "cudno" nego ajde da sacekamo barem do desetog poraza, tada ce biti ubedljivije. Ne znam da li moguce traziti od EL da nam ne sudi Javor, ne morame reci da nas krade, vec ono, baca neku losu madjiju na tim... Uf da, inače sve ove utakmice su bile neke koje ste očekivali da dobijete. Mogao bi da izbaci i statistiku za Paternika, istom logikom, ovde se njegovo ime pominje više puta. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted January 11 Share Posted January 11 7 minutes ago, assignment said: Ovo postaje "cudno" nego ajde da sacekamo barem do desetog poraza, tada ce biti ubedljivije. Ne znam da li moguce traziti od EL da nam ne sudi Javor, ne morame reci da nas krade, vec ono, baca neku losu madjiju na tim... Ne postaje čudno, on u utakmicama gde igramo sa ravnopravnim protivnikom uspostavlja kriterijum gde je jednostavno nemoguće pobediti. 1 Link to comment
Zli Gli Posted January 11 Share Posted January 11 Dajte i veceras Javora pa da se oprostimo i prestanemo loziti, bolje nego neka vrljava pobeda i produzetak agonije Link to comment
Heaviside Posted January 11 Share Posted January 11 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ko su bre ova dvojica? Direktor i sportski direktor KKCZ 1 Link to comment
nenad Posted January 11 Share Posted January 11 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ko su bre ova dvojica? dokaz koliko je kkcz povlascena u odnosu na prtzn. Link to comment
Jesper23 Posted January 11 Share Posted January 11 Danas dobijamo, Kamikaza i Đarma će da uhapse Šabaza. KKCZ = EL Robin Hud, uzimamo od bogatih, dajemo sirotinji. Link to comment
sigurnost Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Kad pomisliš da nema dalje Edited January 11 by sigurnost 2 Link to comment
Recommended Posts