Filipenko Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) 16 minutes ago, kralj said: Veoma zanimljiv tajming za nepopularno mišljenje, netom posle izgubljene utakmice u kojoj predmetni subjekt nije nastupao. Posle utakmice uu kojoj je nastupao, si bio pod oblogama, šta li? Ne, vec vam se igrac povredio, u tom trenutku se nije znalo koliko ozbiljno, a ja sam poznat po tome da ne diram povredjene igrace. Samo tu i tamo izjavim da su retardi, poput Alekse Avramovica. Topic je u toj utakmici koju pominjes prilicno odudarao, i fizicki i po ucinku na terenu, videlo se da nije taj nivo. Krene na ulaz i baci neku frljoku, recimo kao nas kamen o vratu Trifunovic veceras protiv Fenera kad baci nesto sto nije ni floater ni runner ni polaganje, niko ne zna sta je sutnuo. Sto i ne cudi, Topic je mlad, ne moze da fizicki izdrzi tempo koji namece takva utakmica. Uostalom, zbog te povrede i nije igrao danas, zar ne? Inace, glavu gore Nikad Jugosloveni*, ima jos puno da se igra. * - a u periodu izmedju dva rata upravo SK Jugosloveni. Sta ti je zivot, uvek uz rezim, a nikad uz njega! Edited January 9 by Filipenko Link to comment
MiddleClass Posted January 9 Share Posted January 9 Ilic veceras dosta minuta, a protiv Cedevite nula. Sferopulos 🤔 Link to comment
Heaviside Posted January 9 Share Posted January 9 18 minutes ago, Nikodije said: Meni onaj albanski reprezentativac bio gotivniji igrač. Na koga misliš? Link to comment
Nikodije Posted January 9 Share Posted January 9 7 minutes ago, Heaviside said: Na koga misliš? Dalas Mur. Imao je dobru prangiju, a ovaj Smit je kao neki crni Jaramaz. Link to comment
Shaq Posted January 9 Share Posted January 9 3 minutes ago, Nikodije said: Dalas Mur. Imao je dobru prangiju, a ovaj Smit je kao neki crni Jaramaz. smit je izmislio kosarku za jaramaza i to u oba pravca.. jaramaz odigra dve vezane odlicne partije a protiv zvezda prednost dobije igrac koji je tu nedelju dana.. pametnom dosta.. 3 Link to comment
Nikodije Posted January 9 Share Posted January 9 2 minutes ago, Shaq said: smit je izmislio kosarku za jaramaza i to u oba pravca.. jaramaz odigra dve vezane odlicne partije a protiv zvezda prednost dobije igrac koji je tu nedelju dana.. pametnom dosta.. Istina, nama bi Smit dobro došao na ovu količinu želatina koju imamo u bekovskoj liniji. Pa i Jaramaz. Onaj ko je sastavljao ovu spoljnju liniju nije dangubio. Link to comment
booyaka Posted January 9 Share Posted January 9 Ma koji Jaramaz budite ozbiljni. On je u Partizanu da povrati karijeru, što se verovatno neće desiti ove sezone. Link to comment
Borca Posted January 9 Share Posted January 9 Jel bese u filmu “Ko to tamo peva” Bora Stepanović kaže “Sve sam ja ovo već video, i ovu reku i ove ljude i ovaj autobus”. Odnosi se naravno na sezone Crvene zvezde godinama unazad. 3 Link to comment
FPLS Posted January 10 Share Posted January 10 Quote Već nedeljama unazad navijači Crvene zvezde iščekuju pojačanje na Malom Kalemegdanu. Pisali smo da bi ono trebalo da stigne posle utakmice sa Armanijem u četvrtak, a MaxBet Sport vam sada donosi i ime tog novog igrača. U pitanju je Venjen Gebrijel, čiji je poslednji angažman bio u filijali Milvoki Baksa, Viskonsin Herdu, u kome je tokom svoje karijere nastupao čak tri puta. Visok je 206 centimetara i pokriva pozicije krilnog centra i centra. Ima 26 godina, a rodom je iz Južnog Sudana, čime će da postane drugi igrač u istoriji Zvezde iz ove države, posle Duopa Rita. Sve je pod kontrolom, stize 9. centar od pocetka sezone Link to comment
Dankan Ajdaho Posted January 10 Share Posted January 10 Kako bih rekao, fali prva dvojka i prva četvorka, sve dok je tako prolazićemo ovako. Čak se i rimuje. 1 Link to comment
booyaka Posted January 10 Share Posted January 10 https://sportklub.n1info.rs/posts/kada-zvezdi-sudi-javor-poraz-zagarantovan 1 Link to comment
Nikodije Posted January 10 Share Posted January 10 Dolazim sa dva ortaka, dobri su u svom poslu i nisu retardirani podrepaši 1 4 Link to comment
Recommended Posts