Shaq Posted January 9 Posted January 9 16 minutes ago, Heaviside said: Nije svaka povredica zgloba automatska distorzija. Nekad ligamenti i bandaže odrade posao, ne dođe do distorzije nego se samo ligamenti malo nategnu i posle dan-dva možeš da igraš. Šta je Teu niko od nas ne zna i smehotresno je davati prognoze na osnovu YT snimka ulaska u autobus, a tvrdnje da na osnovu toga možeš da proceniš stepen povrede bolje od većine doktora sa celom dijagnostikom jer si i ti, kao i većina nas imao povrede skočnog zgloba, samo pokazuje koliki si diletant nesvestan svoje nesvesti. Taj deo tebi nije dragi @Shaq, meni je sve jasno. opet izvrces.. deo da znam bolje da procenim od doktora se odnosio na slucajeva sa mnom.. sto se tice tea, i to sam sto puta rekao.. onakav hod znaci da ima otok i bol, sto znaci da je u najboljem slucaju prosao sa istegnucem ligamenata, a najblazi oblik istegnuca zahteva minimum 7 dana mirovanja.. imao sam ja i masu izvrtanja skocnog zgloba, gde imas otok, al mozes hodati normalno i kad se noga ohladi.. njegovo hod do busa, ukazuje da je u najboljem slucaju prosao sa laganim™ istegnucem, sto opet zahteva minimum 7 dana mirovanja.. 1
booyaka Posted January 9 Posted January 9 Nebrojeno puta sam izvrtao zglob, od toga da se vratim u igru posle 15-20 minuta, preko par dana oporavka do dva meseca, i niko sem doktora ne može znati koji je stepen povrede Tea, videćemo koliko večeras da li će ili neće biti u stanju da igra. Sve ostalo je prazna priča.
Mil@n Posted January 9 Posted January 9 Shaqula, doktor koji vidi čoveka kako hoda do busa i dijagnostikuje bez greške... 5
adasevic Posted January 9 Posted January 9 (edited) Ne znam sto je tesko reci - pogresio sam... Ja onako idem iz kafane kako je on izasao sa utkamice... A vrlo je moguce da i on ide tako iz kafane Ja sam posle svakog PPP fudbala dolazio kuci ko sa ratista. Zena mislila da necu nikad da prohodam. Ja uredno sledece vece opet igram termin.,.. Skroz su ok i filozofije i teorije, ali sustina je da valjda jedino taj Teo zna kako mu je noga i dal moze ili ne moze. Svi smo mi izvrtali noge i imamo ovakva ili onakva iskustva. Najvaznije je da on bude ok i da moze veceras da igra kako zna i ume. Edited January 9 by adasevic 1
Ratamahatta Posted January 9 Posted January 9 Imamo najbolju sansu za prikljucak za plejin do sad Gubimo ovo 1
MeanM@ Posted January 9 Posted January 9 1 minute ago, Ratamahatta said: Imamo najbolju sansu za prikljucak za plejin do sad Gubimo ovo Naravno da gubimo, nemoj se lozimo uopste. -16 poluvreme
Ratamahatta Posted January 9 Posted January 9 Nesto mi nagovestava da ce nam se svirati faulovi pri postavljaju blokova dosta cesto
Ratamahatta Posted January 9 Posted January 9 (edited) Ove je proletos skolovao Kuzmic, koji je igrao jer su zaboravili neciji dres (Hasanmartin?) u Beogradu ili tako nesto Edited January 9 by Ratamahatta
levi Posted January 9 Posted January 9 ok sve i da dobiješ loptu sad, šta znači jedan aut u 2. minutu, trebaće čelendž kasnije 1
elementary Posted January 9 Posted January 9 Fino probija Jago ,tako i treba da igra ,sto brze može . 1
Recommended Posts