Shaq Posted January 8 Posted January 8 38 minutes ago, Borca said: Izjava trenera pred put na duplo kolo u Evroligi "Imamo dvojicu-trojicu košarkaša koji vuku male probleme. Posle treninga ćemo videti kakva je situacija, kada budu trenirali s kontaktom, još ne znamo. Mislim da će svi putovati, pošto direktno idemo i za Milano – fizioterapeuti su s nama, da pokušamo da spremimo igrače: ako ne za utorak, onda za četvrtak", rekao je Sferopulos. ako ne za cetvrtak onda za mesec dana, ako ne za mesec igrace se i mesec nakon toga.. 2 1 1
Nikodije Posted January 8 Posted January 8 (edited) prvi deda ima debilno dobar ugovor. ma svi oni su preplaceni, jer sta ima veze, pare im i tako padaju sa neba. mogu da potpisuju kakve god hoce ugovore, sta ih boli kurac. biti rukovodilac u zvezdi je bukvalno dream job @Heaviside uleteo shakula sa standradnim repertoarom Edited January 8 by Nikodije 2
Heaviside Posted January 8 Posted January 8 Znam, zato ni ne pomišljam da bi deda mogao da ode nego možda Tobi
Nikodije Posted January 8 Posted January 8 najbolje da ode onaj ko je potpisao tobija i dedu, ali tek taj ima debilno dobar ugovor
Heaviside Posted January 8 Posted January 8 Hahaha Uvek bolje prođeš kroz kompenzaciju nego da te plate kešom, što bi rek’o moj ćale 2
booyaka Posted January 8 Posted January 8 Ako su svi zdravi ne treba nikoga dovoditi. Nešto je i do hemije koja se uspostavlja vremenom a ne samo do čistog kvaliteta, imamo primere i iz ove a i iz ranijih sezona. 1
Shaq Posted January 8 Posted January 8 el sajt kae da je lazic upitan za sutra zbog povrede zgloba.. sad dal su ga pomesali sa jagom il se i lazic sjebo bumo vidli, no mi onako igramo rekreativno el tako da nebitno.. a ako se nekim cudom i ukaze sansa za pobedom sutra, postavljen je javor da to regulise.. #kkrekreativo 1
kralj Posted January 8 Posted January 8 (edited) Sferopulos je odradio skroz razumnu doselekciju. Ne bi me iznenadilo da dovede i nekog preuzimača na 4 ako se ukaže prilika. Imam utisak da je Deda sve bliže kraju klupe. Sad čitam da je trener slično rekao. Biće katova koliko hoćeš, samo slabo hoće u Evropu. Edited January 8 by kralj
Shaq Posted January 8 Posted January 8 ma slavina zavrnuta, pa se pricaju bajke kako se cekaju katovi al eto niko nece u zvezdu.. razumna doselekcija bi bila top i walden umesto pacova, ako ne walden onda bar walters.. da ne govorim da su deshuan i williams free agenti.. dakle umesto pacovovih 1m do kraja sezone, komotno su mogli da se dovedu top, walden/walters, deshuan/williams i opet bi ostalo para da se odvoji u svoj lopovski dzep..
Nikodije Posted January 8 Posted January 8 (edited) Shaqula imaš isti ukus kao naš sportski sektor, samo da je matoro i odavno u padu karijere. Edited January 8 by Nikodije 1 5
Ros Posted January 8 Author Posted January 8 28 minutes ago, Shaq said: ma slavina zavrnuta, pa se pricaju bajke kako se cekaju katovi al eto niko nece u zvezdu.. razumna doselekcija bi bila top i walden umesto pacova, ako ne walden onda bar walters.. da ne govorim da su deshuan i williams free agenti.. dakle umesto pacovovih 1m do kraja sezone, komotno su mogli da se dovedu top, walden/walters, deshuan/williams i opet bi ostalo para da se odvoji u svoj lopovski dzep.. deshuan igra sutra uveče u Lionu. Mmw 1
Ratamahatta Posted January 8 Posted January 8 44 minutes ago, Shaq said: ma slavina zavrnuta, pa se pricaju bajke kako se cekaju katovi al eto niko nece u zvezdu.. razumna doselekcija bi bila top i walden umesto pacova, ako ne walden onda bar walters.. da ne govorim da su deshuan i williams free agenti.. dakle umesto pacovovih 1m do kraja sezone, komotno su mogli da se dovedu top, walden/walters, deshuan/williams i opet bi ostalo para da se odvoji u svoj lopovski dzep.. Mozda Zizis ili Lengford, ne znam kako su i sta rade i da l' bi se cimali da dolaze
Hele Posted January 8 Posted January 8 8 hours ago, Azdaja said: Srbija bpate Cenim da bi snimci nadzornih kamera sa aerodroma trebali da budu jedni od najzasticenijih u drzavi. Bas ono neki bas bas visok nivo sigurnosti razumes bas ono da je zajebano i da bas bas retki razumes mogu da dodju do tih snimaka razumes. Top sikret sto bi se reklo razumes.
levi Posted January 8 Posted January 8 Deshaun je mlađi od Nedovića, igrao van EL, na deficitarnoj poziciji, očigledno je imao izlaz iz ugovora u slučaju El ponude. stvarno je čudo kako su uspeli da ga propuste
Shaq Posted January 8 Posted January 8 (edited) 1 hour ago, Nikodije said: Shaqula imaš isti ukus kao naš sportski sektor, samo da je matoro i odavno u padu karijere. pricam o trenutnoj situaciji i vadjenja iz trenutnih govana.. sad ti ne vredi dovoditi nikog iz nba koji je u mladim™ godinama a prvi put je u evropi, bukvalno se de kraja sezone ne bi prilagodili na promenu™ sredine i nov tim.. i u tom smislu je svakako bolje dovoditi nekog ko poznaje sistem™, da ne govorim da bi nam znacili i ovi skartovi od stranaca iz abe, posto sve i da ne daju nista u el, rasterecuju nosioce u abi, a kamoli veterani poput waldena/waltersa, deshuana koji bi nam pomogli i na nivou el u poredjenju sa ovim sto trenutno imamo.. 1 hour ago, Ros said: deshuan igra sutra uveče u Lionu. Mmw pa igra, to se uopste ne dovodi u pitanje, odradio je dva treninga, samo je pitanje dal ce da nas usere, mada zlobnici bi reklo da je i to znano.. Edited January 8 by Shaq 1
Recommended Posts