Heaviside Posted January 6 Posted January 6 Jago 30 minuta plus malo Hanga ili Nedara…dobijamo Asvel rutinski mmw
Heaviside Posted January 6 Posted January 6 Doskočio na nogu protivniku i iskrenuo malo zglob. Naleteo sam na taj snimak ulaska u autobus koji dežurna narikača spominje i ne vidi se ništa osim da hoda sam i penje uz stepenik, doduše kilav je sav. 1 2
Dankan Ajdaho Posted January 6 Posted January 6 https://www.republika.rs/sport/kosarka/501763/nebojsa-covic-kk-crvena-zvezda-titule 1 2 2
Arthur Kirkland Posted January 7 Posted January 7 9 hours ago, Nikodije said: Moraće Deda na pleja Muceni Deda je trenutno prespor i za cetvorke, eventualno moze par puta guzno da prevede loptu.
hrkljush boys_2 Posted January 7 Posted January 7 14 hours ago, MiddleClass said: Nevjerovatno mi je da nema minuta za SL2 i Dalibora Ilica u ovakvom mecu Nikako mi nije ovo jasno, u situaciji kad su obojica trebali dobiti bar po 20 minuta. Kao sto je debilno i sto je Teo uopste putovao u Ljubljanu, i laiku je bilo jasno da ga treba sacuvati za duplo kolo. 1
Shaq Posted January 7 Posted January 7 vidi se dae kevin poprimio partizanske manire, nadrkan i pre utakmice pa se nije pozdravio sa lazicem nakon razgovora sa sudijama.. verovatno mu opet upao pesak u vaginu.. 3
Recommended Posts