Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

Bice zanimljiva sudbina oba kluba posle ove vlasti, zajedno oko 40 mil. ove godine.

Ako bude sudbina Cibone, slobodno mogu od srece da se sutiraju u dupe, samo da ne bude nesto gore.

Jebote, ovog sam gledao neko veče protiv Tristana u letnjoj ligi. Ne može ga čovek ne primetiti. 

Sve ovo bi išlo u Uniks, Zenit i Himki u redovnim okolnostima

Edited by Plajvi

Ovde kao da se radi dupli prelazni rok.

Čović svoj završio sa Teom, a kada krenuo Duško.

Covic otpoceo detonacijom Tea, zavrsava detonacijom Bjelice, u međuvremenu Dusko baca petarde. 

15 minutes ago, kralj said:

Jebote, ovog sam gledao neko veče protiv Tristana u letnjoj ligi. Ne može ga čovek ne primetiti. 

kralju skaute

18 minutes ago, kralj said:

Pa na šta liči?

Leti na sve strane. Nisam ga posebno zagledao, al jurca, srlja, sve se vrti oko njega dok je u igri, imao je i dobrih poteza i grešaka na sve strane. Totalna divljina, ali jbg, i do letnje lige je. 

defanzivna zver, sa loptom drvenast, jel to taj?

Ne, ne, to je Ntilkina. Ja govorim o brazilcu. Sve suprotno. 

16 minutes ago, kralj said:

Leti na sve strane. Nisam ga posebno zagledao, al jurca, srlja, sve se vrti oko njega dok je u igri, imao je i dobrih poteza i grešaka na sve strane. Totalna divljina, ali jbg, i do letnje lige je. 

Gledao sam ga jednom u Ulmu protiv Albe, polufinale plej-ofa valjda, isti utisak delim.

OK potpis ako dovedu jednog dobrog defanzivca. Ima prostora za napredak i potpisao na 3 godine. Nedović i Teo su viđeni da propuštaju utakmice, a Teo je i pitanje da li će uopšte igrati i kako sledeće godine.

u problemu ste, sad mi imamo više igrača koji znaju Marš na Drinu

Zar nisu vasi prije za neku proletersku?

• Author
6 minutes ago, Ted said:

u problemu ste, sad mi imamo više igrača koji znaju Marš na Drinu

nemate

Guest
This topic is now closed to further replies.