Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Partizan je fizićki jako moćna ekipa. Neverovatno da smo uspeli da 38 minuta kontrolišemo utakmicu.

Naklon do poda za Sferopulosa i ekipu.

• +1 2
15 minutes ago, levi said:

previše gostovanja i previše povreda za  kratko vreme, u kome treba da se odluči sezona

Trebalo bi da bude najmanje 3-1

Znao sam da će se Janis koji ima Mars u Škorpiji razumeti sa Teom koji ima Mesec u Škorpiji.

• Wub 1
  • Haha 2
  • -1 1
30 minutes ago, Heaviside said:

I to tim koji je jači od tebe.

Velika pobeda, rutinsko čišćenje bez Mitra i celo poluvreme bez Topa pa je Jago morao da odigra skoro sve vreme i to posle takođe velike pobede u Istanbulu.

Fredi je odličan, u startu sam pisao da nam treba takav igrač, kakvog inače godinama želim u Zvezdi. Nadao sam se prošle godine da Martin može da tako da igra ali ga je telesina već izdala. Molimo se Alahu da Fredi može da nastavi ovako u kontinuitetu da igra…mnogo dobar u sviču (mada je to amaterska odbrana :D ) i skoku i savršen partner za Tea u napadu ako pogađa ove šuteve sa 2-3 metra.

jebeš aba, odmoriti sve nosioce između dve duple nedelje i jako da se grize u Asvelu™ da nastavimo nalet. Sledi nam jedno 9-10 utakmica u kojima možemo da pobedimo i nismo skroz bez šanse makar za deseto mesto.

Iskidali smo svič, mada mi ni Robija, mag ofanzivnih setova™ nije bio baš najjasniji šta igra protiv sviča, tj nije igrao ništa. Iscepao ga Grk ko svinja masan džak.

Konačno je Grk našao pravu ulogu za baba Tobija, još da tu ulogu nađe i za baba Dedu i da dovede krštenu četvorku. Petica je rešena.

42 minutes ago, April said:

Nije bilo teško... 

+1000

Prosto ne znam da l se više razumeš u politiku ili košarku :tongue:

3 minutes ago, Nikodije said:

Iskidali smo svič, mada mi ni Robija, mag ofanzivnih setova™ nije bio baš najjasniji šta igra protiv sviča, tj nije igrao ništa. Iscepao ga Grk ko svinja masan džak.

Konačno je Grk našao pravu ulogu za baba Tobija, još da tu ulogu nađe i za baba Dedu i da dovede krštenu četvorku. Petica je rešena.

Možda nastavi da igra sa Rokasom na 4 i kad se vrati Mitar, a Deda Tobiju da pravi društvo. 

• +1 1
1 minute ago, Moća said:

AAAAAAAAA!!!!

Kakva tekma, kakva atmosfera!

Srce kao planina kod nasih!

cak smo i tebe uživo pregrmeli 

• Wub 1
Just now, Heaviside said:

Možda nastavi da igra sa Rokasom na 4 i kad se vrati Mitar, a Deda Tobiju da pravi društvo. 

Meni nije bilo jasno zašto do sada nije probano sa Rokasom na 4, možda zato što ne možeš da mu izvučeš papir ispod nogu kad skoči jer nema nikakav odraz pa bi patio skok, ali večeras se videlo koliko je to bilo zajebano za branjenje s obzirom na njegovu hitrinu.

On 2. 1. 2024. at 23:43, Drako said:

Bogami, uzesmo mi dva lepa skalpa na strani, jer, obzirom da se ostali nisu bas proslavili i trijumf protiv makabija je legitimno u gostima.

Raduje sto su pobedjene dobre ekipe, i dok se za makabi moze reci da smo ih izresetali dobrim sutom, protiv fenera je pobeda izvojevana odgovornom i dobrom odbranom, strpljivim i pametnim napadom, bez jurnjave i jurisa na zidine.

Ja odavno tvrdim da je lazić ta tacka oslonca u kkcz, i da sve pocinje od njegove odbrane. Jos i kad uspe da da doprinos u napadu kao danas, onda je pobeda uvek blize. Na zalost, davidovac se sad vec bruka svojom igrom, i postaje opste bolno mesto cele ekipe.

Nisam siguran da imamo cime da se suprotstavimo Partizanu, ali iskreno, to sam mislio i za veceras pa eto sta bi...

Dakle, nase je da probamo, pa kako bude.

Kazi molim te to i za Asvel

1 minute ago, Nikodije said:

Meni nije bilo jasno zašto do sada nije probano sa Rokasom na 4, možda zato što ne možeš da mu izvučeš papir ispod nogu kad skoči jer nema nikakav odraz pa bi patio skok, ali večeras se videlo koliko je to bilo zajebano za branjenje s obzirom na njegovu hitrinu.

Bili smo dugo tanki i na trojci jer su Hanga i Lazić bili povređeni, kapiram da je i to uticalo. Dobro je skakao Rokas i danas i protiv Fenera, mislim po 7 skokova da je imao. Odraz mu nije neki ali nije ni Dedin, ali su po meni obojica solidni skakači. Jebem li ga, ostali su Davidovac i Jago koji su ispod nivoa. Jaga će da reši Topićem ako se dečko nije povredio, ostaje Deda. 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...