Ivo Petović Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Giedraitis na 4 je, za sada, potez koji dobija. Smajlagić ni lasom ne može da ga drži. Videćemo prilagodjavanje Obradovića. btw, Giedraitis ima dva faula, alternativa mu je žvakač žvake a.k.a. najgori igrač na svetu . 5
ToniAdams Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 de vam je onaj znajsa sto je srao po teou? 2 2 1
booyaka Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 4 minutes ago, Ratamahatta said: Koja budala iz uprave je pustila Simonovica, mogao je osetiti barut derbija ovih 20 minuta Neka oseća turski barut
Mil@n Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 (edited) 1 minute ago, ToniAdams said: de vam je onaj znajsa sto je srao po teou? A ko nije srao po Teu na početku? Nas dvoje. Možda troje. Eventualno četvoro. Maksimalno petoro. Edited January 4, 2024 by Mil@n
booyaka Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 2 minutes ago, Ivo Petović said: Giedraitis na 4 je, za sada, potez koji dobija. Smajlagić ni lasom ne može da ga drži. Neverovatno je jak čovek, Kaboklo ne može da se izbori pod košem sa njim.
assignment Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, MiddleClass said: Koliko dobro izgledamo Pre dobro, zbog toga me strah
MeanM@ Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, Mil@n said: A ko nije srao po Teu na početku? Nas dvoje. Možda troje. Eventualno četvoro. Maksimalno petoro. + jean
Ros Posted January 4, 2024 Author Posted January 4, 2024 Just now, Mil@n said: A ko nije srao po Teu na početku? Nas dvoje. Možda troje. ja nisam (ako si me racunao)
booyaka Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Potcenili su i Gilespija. Ruku na srce, ni mi nismo znali šta da očekujemo, ali ovo je bombona na obe strane terena.
Valk Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 3 minutes ago, Mil@n said: A ko nije srao po Teu na početku? Nas dvoje. Možda troje. Eventualno četvoro. Maksimalno petoro. Stvar je kućnog vaspitanja nesrati po Teouou čak i kad ima nedobar dan. 1
assignment Posted January 4, 2024 Posted January 4, 2024 Just now, kralj said: Dali smo im Tobija fore. + bez Mitra ....
Recommended Posts