Ivo Petović Posted January 4 Posted January 4 Giedraitis na 4 je, za sada, potez koji dobija. Smajlagić ni lasom ne može da ga drži. Videćemo prilagodjavanje Obradovića. btw, Giedraitis ima dva faula, alternativa mu je žvakač žvake a.k.a. najgori igrač na svetu . 5
booyaka Posted January 4 Posted January 4 4 minutes ago, Ratamahatta said: Koja budala iz uprave je pustila Simonovica, mogao je osetiti barut derbija ovih 20 minuta Neka oseća turski barut
Mil@n Posted January 4 Posted January 4 (edited) 1 minute ago, ToniAdams said: de vam je onaj znajsa sto je srao po teou? A ko nije srao po Teu na početku? Nas dvoje. Možda troje. Eventualno četvoro. Maksimalno petoro. Edited January 4 by Mil@n
booyaka Posted January 4 Posted January 4 2 minutes ago, Ivo Petović said: Giedraitis na 4 je, za sada, potez koji dobija. Smajlagić ni lasom ne može da ga drži. Neverovatno je jak čovek, Kaboklo ne može da se izbori pod košem sa njim.
assignment Posted January 4 Posted January 4 Just now, MiddleClass said: Koliko dobro izgledamo Pre dobro, zbog toga me strah
MeanM@ Posted January 4 Posted January 4 Just now, Mil@n said: A ko nije srao po Teu na početku? Nas dvoje. Možda troje. Eventualno četvoro. Maksimalno petoro. + jean
Ros Posted January 4 Author Posted January 4 Just now, Mil@n said: A ko nije srao po Teu na početku? Nas dvoje. Možda troje. ja nisam (ako si me racunao)
booyaka Posted January 4 Posted January 4 Potcenili su i Gilespija. Ruku na srce, ni mi nismo znali šta da očekujemo, ali ovo je bombona na obe strane terena.
Valk Posted January 4 Posted January 4 3 minutes ago, Mil@n said: A ko nije srao po Teu na početku? Nas dvoje. Možda troje. Eventualno četvoro. Maksimalno petoro. Stvar je kućnog vaspitanja nesrati po Teouou čak i kad ima nedobar dan. 1
assignment Posted January 4 Posted January 4 Just now, kralj said: Dali smo im Tobija fore. + bez Mitra ....
Recommended Posts