Ratamahatta Posted January 2 Posted January 2 (edited) Topara ima lobanju kao iz crtaca nekog i Kuzmicev vrat Edited January 2 by Ratamahatta
Mindaugas Žukauskas Posted January 2 Posted January 2 Deda šutira 40% trojke u EL Imam dojam da je promašio zadnjih 10
Mil@n Posted January 2 Posted January 2 Bolomboj kida, i to ne kažem samo zbog 16 poena. Kako je sad odigrao odbranu u poslednjem napadu na beku, fantastično. Solidna odbrana i dobar skok u odbrani nas drže u meču. 1
Mil@n Posted January 2 Posted January 2 1 minute ago, assignment said: Zašto Bolomboj nije već produžen za sledeću? Čekamo da se ukanali opet, pa da mu ponudimo manje.
hrkljush boys_2 Posted January 2 Posted January 2 Ne znam ni da je Bolomboy bio u kanalu. Za razliku od Nedare, koji je već par utakmica loš. Ako je u pitanju neka sitnija povreda bolje ga je odmoriti jebiga.
Dankan Ajdaho Posted January 2 Posted January 2 2 minutes ago, assignment said: Zašto Bolomboj nije već produžen za sledeću? 3
Mil@n Posted January 2 Posted January 2 4 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Ne znam ni da je Bolomboy bio u kanalu. Za razliku od Nedare, koji je već par utakmica loš. Ako je u pitanju neka sitnija povreda bolje ga je odmoriti jebiga. O čemu pričaš? Igrao je 6 minuta, jedna sjajan prodor, i jedna odlična akcija kroz njega i asistencija pod koš. Ništa nije usro.
hrkljush boys_2 Posted January 2 Posted January 2 Kazaće Čoki da su mu sve nudili, a on nije pristao, takoreći, izdao nas. 1
armor Posted January 2 Posted January 2 Za ovo jedno poluvreme Topic odigrao vise odbrane nego Shabaz za celu sezonu
hrkljush boys_2 Posted January 2 Posted January 2 Just now, Mil@n said: O čemu pričaš? Igrao je 6 minuta, jedna sjajan prodor, i jedna odlična akcija kroz njega i asistencija pod koš. Ništa nije usro. Ne kažem da je usro, ali njegov doprinos u napadu mora biti daleko veći ako želimo do pobjede.
Mil@n Posted January 2 Posted January 2 Just now, hrkljush boys_2 said: Ne kažem da je usro, ali njegov doprinos u napadu mora biti daleko veći ako želimo do pobjede. Kako misliš da to izvede za 6 minuta? Ako krene da siluje, biće evo ga siluje. 1
Recommended Posts