Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
14 minutes ago, Shaq said:

simonivic i dalje u 12:isuse:

Ćutimo?

Edited by kralj
Posted

Nebitno ko je rival, neke stvari se prosto vide. Ogroman talenat je Nikola, ogroman.

• +1 1
Posted

Sferopulos treba da promeni rotaciju. Teo-Top, pa kad uđu Nedara i Romario da se menja kanal.

• +1 3
  • Haha 1
Posted
4 minutes ago, Milošica said:

Nebitno ko je rival, neke stvari se prosto vide. Ogroman talenat je Nikola, ogroman.

vidi se sto se videlo i pre ovoga, ne moze nikog ni u abi da brani a kamoli u el.. 

nema to veze sa njim jelte, vec sa jajarama koje najskupljeg igraca menjaju juniorom..

Posted

kakav tandem klovnova jago i simonovic.. ko nama zauzima mesto stranaca sedi i placi..

• +1 3
  • Haha 1
Posted

Yago i Simon mrtva trka za komendijaša godine. 

Posted

gilespi 2 suta sa 2 m, masi obruc za metar.. ko skautira ove igrace.. pakao

• +1 1
Posted

Mora čiča da uđe da bismo dali gol. Ruku na srce, sve te stative i prečke... 

Ova partija Nedovića da se pušta ljudima koji prete skokom sa zgrade. Odmah bi im život dobio smisao. 

• Haha 2
Posted

pacovcina sabaz 18 pojena, a do pre 2 nedelje izjavljivao kako mu nije bitno da postize poene vec da igra za tim.. 

neprofesionalno govedo raspalo!:fantom:

Posted

Malo čudnu tehniku šuta ima Topić... 

Posted

Tobey razbija u aba, Gillespie prilično angažovan u odbrani, djeluje da ima ulogu libera,. Mislim da će biti koristi od njega, šteta što od centara, osim Mitrovića niko nema leđnu tehniku. Danas šut u svim kategorijama loš, a dobili 30 razlike.

Posted

Igokea se raspala, otisli najbolji igraci. Ovi u KLS vrv ne bi bili u cetiri, nikakav reper.

Posto je NG, nek Dr dovede jos jednog trenera i bar pet igraca.

Meni licno sve teze da gledam Zvezdu. Sta mi igramo na terenu to niko ne zna.

Posted

Imamo Tea madjiju i Topa madjiju i uz njih tu treba u kombinaciji dobar defanzivni plej. A Stefan Jovic ziv i zdrav. Da, toliko je lako bilo, a plate za njih trojicu smesne.

Krenes sa Sabazom, Teom i Jagom u sezonu, majko mila.

Teo, Top i Jovic i ostane ti para koliko hoces. I tu puknes na to jednu dvojku koja grize u odbrani, sabili bi.

I opet bi nam ostalo para.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...