booyaka Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a pre samo 7 dana Hide contents “Zamolio sam ga. Video sam da ima te patike i pitao da li može da mi nabavi, što je on i učinio. Kako ima ono u NBA 2K kada poraste timska hemija, tako je i kod nas porasla” nekada je bolje prećutati I šta je ovde kontradiktorno?
munze Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 1 hour ago, booyaka said: Ja npr. ni ne znam gde je fan store KKP i da li uopšte postoji 8 1
Tpojka Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Obrisan višak. Sljedeća analiza ličnosti forumaša, dijagnoza, prepucavanje ide na odmor. 4
sigurnost Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 2 hours ago, Milošica said: Ja sam provalio da kritikujem Čovića zato što podsvesno vidim njega u sebi(no pun intended). U tebi večita borba između čoveka i Čovića? Nekad pobedi čovek, nekad ...
assignment Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Ra nasao posao! Bio je bez angažmana od februara ove godine kada je dobio otkaz u Panatinaikosu. Pre toga je vodio Budućnost, Crvenu zvezdu i Bajern Minhen, a sada će se vratiti na scenu kao prvi trener Bahčešehira.
hrkljush boys_2 Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Ne ispratih, ima li pravo Top igrati protivu Paoa? Klupskim trudbenicima nije vjerovati nakon prošle godine i Valensije?
Micko8 Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a pre samo 7 dana Hide contents “Zamolio sam ga. Video sam da ima te patike i pitao da li može da mi nabavi, što je on i učinio. Kako ima ono u NBA 2K kada poraste timska hemija, tako je i kod nas porasla” nekada je bolje prećutati Pa Nedovicu je mali Filip najbolji drug, naravno da ce da podrzava politiku kluba a da je Sahbaz bio promasaj to stoji. Topic nikada nije trebao da ide iz kluba, to sam uvek zagovarao ovde i prosle sezone, uvek je dobro koristio minutazu koju je dobijao i samo je trebalo nastaviti sa njegovim razvojem. Cim je u klub dosao onaj sa konjskim repom , skrenulo se sa tog puta i pocelo je lutanje. Edited December 27, 2023 by Micko8 1
assignment Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 42 minutes ago, MiddleClass said: Ima pravo Top, a Gilespi nema Po kom pravilu? Mislim da za njega vazi isto kao i za Fredija...
Heaviside Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Gilespi je bio registrovan za drugi klub u ligi ove sezone, Topić nije. 3 1
Shaq Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 grk zadovoljan dolascima gilespija i topica, kae nema potreba za novim igracima.. lmao 1
hrkljush boys_2 Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 (edited) I kad je dosao pricao je kako je zadovoljan igrackim kadrom i ne trebaju pojacanja. Grk sere ko grlica. Edited December 28, 2023 by hrkljush boys_2 1
assignment Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 5 minutes ago, hrkljush boys_2 said: I kad je dosao pricao je kako je zadovoljan igrackim kadrom i ne trebaju pojacanja. Grk sere ko grlica. Eto zato ti nikada ne bi mogao da budes trener... Naravno da ce to da izjavi, jok, treba da kaze - nista ovo ne valja, trebaju nam barem tri do pet novih igraca,...Kako bi to delovalo na tim koji je vec u kanalu? Ne kaze se dzaba "politika kluba", jedno je za javnost a drugo unutrasnja komunikacija njega i Covica... 2
booyaka Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Tim u kanalu koji je dobio Makabi? Dobar neki kanal.
Filozof manijak Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 A Makabi u Tel Avivu igrao beše? Dobar neki reper
Recommended Posts