booyaka Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a pre samo 7 dana Hide contents “Zamolio sam ga. Video sam da ima te patike i pitao da li može da mi nabavi, što je on i učinio. Kako ima ono u NBA 2K kada poraste timska hemija, tako je i kod nas porasla” nekada je bolje prećutati I šta je ovde kontradiktorno? Link to comment
munze Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 hour ago, booyaka said: Ja npr. ni ne znam gde je fan store KKP i da li uopšte postoji 8 1 Link to comment
Tpojka Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Obrisan višak. Sljedeća analiza ličnosti forumaša, dijagnoza, prepucavanje ide na odmor. 4 Link to comment
sigurnost Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 hours ago, Milošica said: Ja sam provalio da kritikujem Čovića zato što podsvesno vidim njega u sebi(no pun intended). U tebi večita borba između čoveka i Čovića? Nekad pobedi čovek, nekad ... Link to comment
assignment Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ra nasao posao! Bio je bez angažmana od februara ove godine kada je dobio otkaz u Panatinaikosu. Pre toga je vodio Budućnost, Crvenu zvezdu i Bajern Minhen, a sada će se vratiti na scenu kao prvi trener Bahčešehira. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ne ispratih, ima li pravo Top igrati protivu Paoa? Klupskim trudbenicima nije vjerovati nakon prošle godine i Valensije? Link to comment
MiddleClass Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Ima pravo Top, a Gilespi nema 1 Link to comment
Micko8 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a pre samo 7 dana Hide contents “Zamolio sam ga. Video sam da ima te patike i pitao da li može da mi nabavi, što je on i učinio. Kako ima ono u NBA 2K kada poraste timska hemija, tako je i kod nas porasla” nekada je bolje prećutati Pa Nedovicu je mali Filip najbolji drug, naravno da ce da podrzava politiku kluba a da je Sahbaz bio promasaj to stoji. Topic nikada nije trebao da ide iz kluba, to sam uvek zagovarao ovde i prosle sezone, uvek je dobro koristio minutazu koju je dobijao i samo je trebalo nastaviti sa njegovim razvojem. Cim je u klub dosao onaj sa konjskim repom , skrenulo se sa tog puta i pocelo je lutanje. Edited December 27, 2023 by Micko8 1 Link to comment
assignment Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 42 minutes ago, MiddleClass said: Ima pravo Top, a Gilespi nema Po kom pravilu? Mislim da za njega vazi isto kao i za Fredija... Link to comment
Heaviside Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Gilespi je bio registrovan za drugi klub u ligi ove sezone, Topić nije. 3 1 Link to comment
Shaq Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 grk zadovoljan dolascima gilespija i topica, kae nema potreba za novim igracima.. lmao 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 (edited) I kad je dosao pricao je kako je zadovoljan igrackim kadrom i ne trebaju pojacanja. Grk sere ko grlica. Edited December 28, 2023 by hrkljush boys_2 1 Link to comment
assignment Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 5 minutes ago, hrkljush boys_2 said: I kad je dosao pricao je kako je zadovoljan igrackim kadrom i ne trebaju pojacanja. Grk sere ko grlica. Eto zato ti nikada ne bi mogao da budes trener... Naravno da ce to da izjavi, jok, treba da kaze - nista ovo ne valja, trebaju nam barem tri do pet novih igraca,...Kako bi to delovalo na tim koji je vec u kanalu? Ne kaze se dzaba "politika kluba", jedno je za javnost a drugo unutrasnja komunikacija njega i Covica... 2 Link to comment
booyaka Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Tim u kanalu koji je dobio Makabi? Dobar neki kanal. Link to comment
Filozof manijak Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 A Makabi u Tel Avivu igrao beše? Dobar neki reper Link to comment
Recommended Posts