Nikodije Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 (edited) dolaskom gilespija otpisali smo tobija, sto je bilo logicno, medjutim on je vezao dve dobre utakmice, a protiv splita imao najvecu minutazu u ekipi. igracu koji je otpisan obicno se smanjuje minutaza. dakle, vrlo je moguce da ce u nastavku sezone davidovac ili simonovic otpasti iz rotacije, a da cemo mi igrati sa 4 ciste petice u osnovnoj rotaciji (mitrovic, bolomboj, gilespi, tobi). dosta neobicno, ali zvezda igra totalno drugacije od drugih Edited December 25, 2023 by Nikodije
booyaka Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 20 minutes ago, Nikodije said: dolaskom gilespija otpisali smo tobija, sto je bilo logicno, medjutim on je vezao dve dobre utakmice, a protiv splita imao najvecu minutazu u ekipi. igracu koji je otpisan obicno se smanjuje minutaza. dakle, vrlo je moguce da ce u nastavku sezone davidovac ili simonovic otpasti iz rotacije, a da cemo mi igrati sa 4 ciste petice u osnovnoj rotaciji (mitrovic, bolomboj, gilespi, tobi). dosta neobicno, ali zvezda igra totalno drugacije od drugih Nismo otpisali Tobija dolaskom Gilespija nego Kuzmića. 1
Nikodije Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 kuzmic je ranije vec otpisan, a dolaskom gilespija svakako mora da bude otpisan jos neko, i tu ne mislim na dalibora ilica
booyaka Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 Tobi nije ni bio u razmatranju da se otpusti od strane struke, to je suština. 1
Nikodije Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 mislim da oni razmatraju od danas do sutra 1
Ros Posted December 25, 2023 Author Posted December 25, 2023 ode poslednji ognjen. sad smo bez ognjena posle milion godina 3
booyaka Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 Gilespi je teoretski sve ono što je trebalo Kuzmić da bude, rim protector, igrač koji će da igra pnr sa plejevima ili bekovima, neko ko će da se rve pod koševima sa centrima teškašima. Videćemo da li ima to u sebi, i koliko mu vremena treba da uđe u takmičarski ritam.
booyaka Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 https://youtu.be/BMvRyee-xQs?si=dKY-8lQHdpFnSdyk
Mil@n Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 2 hours ago, booyaka said: https://youtu.be/BMvRyee-xQs?si=dKY-8lQHdpFnSdyk Najavljujem grobarske grafite u roku od 72h.
*edited by mod Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 6 hours ago, Mil@n said: Najavljujem grobarske grafite u roku od 72h. Više se brinem za Jovanu. Mnogo blizu stoji. Ovaj je poznat da ume da mu se otkači ruka prema ženi. 1
Filozof manijak Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 6 hours ago, Mil@n said: Najavljujem grobarske grafite u roku od 72h. Hvala ti na ideji
copkillah Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 7 hours ago, Mil@n said: Najavljujem grobarske grafite u roku od 72h. jesu li ti fan šopovi bili do sada žvrljani, mislim bilo čiji?
Recommended Posts