booyaka Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Pomešali nas sa komšijskim navijačima, oni prave sranja po Evropi. Link to comment
*edited by mod Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 15 minutes ago, booyaka said: Pomešali nas sa komšijskim navijačima, oni prave sranja po Evropi. Švercovali se fudbalski huligani pa se tukli po Italiji. To je navodno razlog. Doduše ako uspeju da izguraju, sigurno će da primene isto i na nas kad budemo gostovali. Link to comment
Ted Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 obrazloženje je kretensko i ne pije vodu.....eventualne probleme mogu da reše Srpska i Italijanska policija kontrolom prelaska granice 1 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Napokon se pokrenusmo s mrtve tačke. Link to comment
ducca Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Ovo ne znači da neće doći neko ko će samo popuniti broj. Štaviše prilično sam siguran da će to biti slučaj, ovim genijalcima ne bih dao da mi donesu jogurt iz prodavnice. 1 Link to comment
*edited by mod Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 2 hours ago, Nikodije said: Kakvog je igrača Zvezda napravila od Nejpira, to je stati pa gledati. Link to comment
Shaq Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 (edited) 53 minutes ago, ducca said: Ovo ne znači da neće doći neko ko će samo popuniti broj. Štaviše prilično sam siguran da će to biti slučaj, ovim genijalcima ne bih dao da mi donesu jogurt iz prodavnice. dok je mrtvi sabaz bio tu, pricali smo da bi bio kantastrofalan trejd sabaz-pangos, a na kraju ostali bez obojice.. uopste mi nije jasno sto smo pustili sabaza bez doveden zamene, i jos mu izlazili u susret da ne igra.. govna raspala i on i covic i vucic! Edited December 24, 2023 by Shaq Link to comment
Mil@n Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 4 minutes ago, Shaq said: dok je mrtvi sabaz bio tu, pricali smo da bi bio kantastrofalan trejd sabaz-pangos, a na kraju ostali bez obojice.. uopste mi nije jasno sto smo pustili sabaza bez doveden zamene, i jos mu izlazili u susret da ne igra.. govna raspala i on i covic i vucic! Šta ti nije jasno, koji će nam qrac sa onakvim ponašanjem i lelemudanjem u odbrani, igrač manje na terenu bukvalno. Putuj Igumane. 1 Link to comment
Heaviside Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Generalno sam protiv šilbovanja, ali za Nejpirom ne žalim ni malo. Navijači, novinari, uprava su takvi kakvi su i Šabaz očigledno ne želi da igra u takvom okruženju. Da ne košta koliko košta pa i da ga zadrže da igra po 10 minuta, ovako jbg. To što je odavno jasno kao dan da će dođi do razlaza, a klub nema spremnu zamenu je već drugo pitanje. Sposobna ekipa bi razvlačila razlaz dok ne nadu rešenje. Link to comment
MiddleClass Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Ko je ovdje kukao kako se prenose nasi mecevi u aba? Mnogo je bolje kad komentator navija i svrsava na vrhunske poteze igraca Mege i Studentskog centra nego kao ovaj lignjoslav sto prenosi komsije sa nekom alibi pricom kako su umorni i to pominje jednom u minut ipo ili kako Zadar ima srece 3 1 Link to comment
Milošica Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Za vas koji ne gledate, ovo što Midl piše veze sa vezom nema. 2 1 2 Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 3 minutes ago, MiddleClass said: Ko je ovdje kukao kako se prenose nasi mecevi u aba? Mnogo je bolje kad komentator navija i svrsava na vrhunske poteze igraca Mege i Studentskog centra nego kao ovaj lignjoslav sto prenosi komsije sa nekom alibi pricom kako su umorni i to pominje jednom u minut ipo ili kako Zadar ima srece Nači kad Zvjezda uzme Abu, da očekujemo isključenje iz prenosa dodele pehara 2 Link to comment
MiddleClass Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Da 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Nači kad Zvjezda uzme Abu, da očekujemo isključenje iz prenosa dodele pehara Da i ukljucenje na Kalemegdan dje Covic vitla bakljom 1 Link to comment
elementary Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Teo odmara ,pametno ,eto Jagu šansa da odigra nešto . Šteta samo zbog Gilespija zbog uigravanja sa Teom ,valjda će i Jago znati da ga iskoristi . 1 Link to comment
Recommended Posts