assignment Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 (edited) Brat bratu, nad Teom jedno 10 faula nije svirano... Edited December 21, 2023 by assignment 3 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 1 minute ago, levi said: Teo MVP 40 indeks 4 Link to comment
assignment Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 1 minute ago, Shaq said: tezak mazohizam su ove utakmice za gledanje.. bore se igraci imaju zelji al smo limitirani do bola, uzasna selekcija, teo sa 40 dina mora da igra po 40 minuta i ubacije 30 da bi jedva dobili, na sve to i sudije nas jebu na veliko i na siroko.. treba zemena za sabaca, zamena za jaga(decko ne moze da prenose loptu u napadu u odbrani ni hoklica ne pomaze).. no sa druge strane, mozda i ne treba niko, za el smo ispali iz voza, a kakav tretman imamo mi a kakav neko drugi, vidimo kz kola u kola u el.. pametnom dosta Ajde budi čovek i barem čestitaj timu na pobedi i priznaj da su te obradovali Link to comment
Shaq Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 Just now, assignment said: Ajde budi čovek i barem čestitaj timu na pobedi i priznaj da su te obradovali pa reko sam.. Link to comment
nenad Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 (edited) ova utakmica je poprilicno lepo pokazala sve mane ovog zvezdinog tima. na 1 i 2 mi imamo matorog tea, sve ostalo max ec nivo. oterati brazilskog cirkusanta odmah, dovesti pangosa i solidnog 3&d igraca na 2 i ovo bi mogao biti top 8 tim. edit ovo sto je radovic veceras sudio je za uzimanje licence. Edited December 21, 2023 by nenad 2 Link to comment
Shaq Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 lepo sam ja reko i pre pocetka sezone, da je jeftinije™ dati 4m campazzu nego 1,5m sabazzu, al jbg pare ovog puta nisu igrale uloge, em ima dug prema njima, em ima kuci tamo, em jezik, em naravno el sampion i favorit za osvajanje el.. da smo mu dragi jesmo, al drugaciju odluku ne bi doneo ni da je najokoreliji cigan.. 2 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 Večerašnjom partijom i Tobey ipak pokazao da malo sačekamo sa njegovim odlaskom, ipak je jedini od visokih koji može ubaciti izvana i raširiti odbranu protivnika. Link to comment
Shaq Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 jago i simonovic kao stranci su sramotni i za nivo aba lige, a mi igramo el sa njima.. to mora pod hitno da se resava.. al sto rece sfero, ne mozemo da dodvemo ni igraca iz evrokupa i lige sampiona, a kamoli naci slobodnog kvalitetnog stranca.. Link to comment
booyaka Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 53 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Večerašnjom partijom i Tobey ipak pokazao da malo sačekamo sa njegovim odlaskom, ipak je jedini od visokih koji može ubaciti izvana i raširiti odbranu protivnika. Ruku na srce može i Bolomboj, samo ne tako kvalitetno kao Tobi, ne šutira toliko za tri. 2 Link to comment
red star forever Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 Jao nama kada se Teo ne daj Bože povrijedi ili ga (opravdano) stigne umor. 2 Link to comment
fandorin Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 1 hour ago, levi said: jel Loyd i dalje jedini igrač Zvezde koji je dao 30p u EL? možda Nedović? Dao je Lorenzo Olimpijakosu 34 bez ubačene trojke. Dobili smo tu utakmicu. 2 Link to comment
Ćenta Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Svaka pobjeda nam je dobrodošla ko trinaesta plata, samo što je to rijetko zadovoljstvo, teško će se ovaj tim izvući iz bule u koju se nesretno uvalio, a ni doktor nema izgleda ni volje ni znanja kako ovo rješiti! Link to comment
Ratamahatta Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 Ako nas sere sut bicemo 11., ako ne - 16. Link to comment
booyaka Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 U narednih 10 kola mogli bi da dođemo do skora 7:3, dobijemo sve utakmice kao domaćini i štrpnemo još par na strani pošto mahom igramo protiv slabijih timova, osim Barse koja je izraziti favorit i igra se kod njih. Do kraja sezone onda možemo da ujurimo 50+% pobeda što bi bilo dovoljno za plej in. 1 Link to comment
fandorin Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 1 hour ago, booyaka said: U narednih 10 kola mogli bi da dođemo do skora 7:3, dobijemo sve utakmice kao domaćini i štrpnemo još par na strani pošto mahom igramo protiv slabijih timova, osim Barse koja je izraziti favorit i igra se kod njih. Do kraja sezone onda možemo da ujurimo 50+% pobeda što bi bilo dovoljno za plej in. Sa Barsom smo već igrali u tamou. Drugo, mislim da su se sve dugoročne kalkulacije sa Zvezdinim rezultatima u EL pokazale kao dijametralno suprotne od projektovanih. Od kako igramo EL. Setimo se Albe i Žalgirisa. Tako da...polako. 4 Link to comment
Recommended Posts