Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Ja sebe ne smatram neki ekspertom, za razliku od nekih, ali ne kapiram šta očekujete? Da Tobi zaustavi Tavareza ili Poijera? Prvak Evrope, na svakoj poziciji krem dela krema, i čudite se nešto, ne kapiram vas....

• +1 1

Pa jbt ,vidim rezultat 14-6 dok sam uključio ETV i prebacio na tv da gledam ovi preokrenuli . Nije mi jasno kako smo uopšte vodili ?Nista ne možemo odbraniti .

3 minutes ago, assignment said:

Ja sebe ne smatram neki ekspertom, za razliku od nekih, ali ne kapiram šta očekujete? Da Tobi zaustavi Tavareza ili Poijera? Prvak Evrope, na svakoj poziciji krem dela krema, i čudite se nešto, ne kapiram vas....

Nama su svi krem de la krem sem Asvela i Albe ,možemo i protiv desetkovanih nekih Efesa i Fenera .

Cekaj Shabaz nije ni u sastavu ?

Edited by elementary
2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ne sumnjam da će Čoki spinovati kako je  Šabaz krvavih koljena bez, krava muara, bla, bla bla...

Nema tu mnogo spinovati....

1 minute ago, assignment said:

Možda da ih bar pokuša zaustaviti, nego ko muva bez glave. Nismo očekivali ni da Bolomboy u 1/4 umiri Tavaresa, pa je pokušao i uspio, ne kapiram te.

Jaci su nego prosle godine, Kampaco je tata za NWG 

Njima Abalde igra garbage time a nama bi bio bombasticno pojacanje 

Tobija bi i Rastko Cvetkovic napunio do cepa za 6 iljada, zalostan je jbg

Tejic je bio bolji od njega, bar nas je uvodio samo u bonus za minut i po

Jedno se ponavlja iz utakmice u utakmicu bez obzira na jačinu protivnika a to je preveliki broj izgubljenih lopti. Shvatam da imamo plejeve koji vole slobodu u organizaciji napada, ali mora ipak malo kontrole ako želimo do nekog pristojnog rezultata.

3 minutes ago, elementary said:

Nama su svi krem de la krem sem Asvela i Albe ,možemo i protiv desetkovanih nekih Efesa i Fenera .

Cekaj Shabaz nije ni u sastavu ?

Pa i mi smo osakaćeni totalno. Mi smo osakaćeni i sa zdravim Davidovcem, Simonovićem, Ilićem, sve to nije EL nivo. Najbolji igrač se, ajde blago receno nije snašao, Tobi lose ocenjen ili šta već....

Uz to imamo dosta matore igrače koji sa 35 moraju da guraju. A svi znamo ko je odgovoran za tim...

Tobijevi minuti su bili jezivi i za njegove nikakve standarde, govor tela uzasan, ocito je bivsi. Namolili ga da odradi jos par tekmi dok Gilespi ne bude mogao da zaigra.

Sferopulos veceras rotira kao Dusko u svojim najludjim momentima, pogubio se covek totalno. 

Baš bruka šta nisu svirali na Hangi. Kapiram da je popizdeo, prokrvarimo svaku odbranu, svi prisutni na ofanzivnom skoku, neće nas da spustimo ispod 10 i na sve ne sviraju očigledan faul. 

• +1 3

Oni pogadjaju preko ruke iz okreta mi ne možemo zicer  i otvorenu  trojku . 
Promaše  par napada za redom mi ništa ,ne možemo ni to da iskoristimo . 
Ako sad nije bila prilika za Shabaza da proigra nemoj da više ni puštati da igra .

Da smanjimo ispod 10 do kraja četvrtine pa da se kao lozimo nešto .

Edited by elementary
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...