Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Aman ljudi naravno da će Miško da ga forsira ovamo u svojoj fabrici PIR, nego da ga tera da pređe u klub sa konstantnim pritiskom, gde bi mu i minutaža bila upitna, a samim tim i projekcija na draftu. Jasno je da je za Zvezdu bolja opcija od Jaga, u svakom smislu, to je no brainer

Sve je to butterfly effect

Da Nejpir valja kurcu, Jago ne bi bio ni u 12, a Topy bi bio tamo neki ko ga jebe niko nije iznad Zvezde nabijac statistike i potencijalni NBA/EL bust jer nikad se ne zna, lako je siljiti kitu na Cibonama, Krkama i Zadrovima

Bio je pre jos jedan takav, samo debo i nikakav... stalno puca trojke i tegli se k'o slina, bolje da kupimo bejbi Shaqa i Nastica, trebaju nam EL iskustvo i kostolomstvo

Edited by Ratamahatta
13 minutes ago, shimpr said:

Nisam mislio nista lose, ali vi valjda po navici skacete. Stvarno je simpaticno ovo sa lutkom

Presmijesno je, cak ide ka glupom. Mislim na video i poklon. Ko mini me.

• +1 1
1 minute ago, assignment said:

Zar opet ledja?

ne zna se jos.. bio je sutirao redovno, al je onda izasao lazarevic umesto njega.. dal on jede govna il ovi iz uprave, vise nije ni bitno.. usrali su utakmice i pre njenog pocetka

2 minutes ago, Shaq said:

kakav seljacki klub leptejebo..

sabaz prelazi u drugi klub koji ce preuzeti njegove obaveze:ph34r::ph34r::ph34r:

Ako je tačno super, taman imam razlog da prebolim poraz :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...