Milošica Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 1 minute ago, kralj said: Čudi me da vam smeta što se o njemu tu&tamo napiše par redova na istom mestu gde je server goreo zbog 1 Jana Madara. Zašto si stalno u gardu? Mi smo na kraju dana ipak individue, iako navijamo za isti klub. Inače, apsolutno si u pravu za Topića. Link to comment
kralj Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 29 minutes ago, Heaviside said: Topić je tek ove godine potpisao prvi profi ugovor i zbog toga se tu nije mnogo pitala Zvezda nego sam Topić, Miško i verovatno Milenko. Navodno je njegov uslov da uopšte potpiše za Zvezdu bio da odmah ode na pozajmicu u Megu što bih i ja savetovao svom sinu ili klijentu u toj situaciji. Zvezda je previše haotičan klub za razvoj mladog igrača. Menjaju se treneri, roster pretrpava i menja tokom sezone, ne verujem ni da se sa ovakvim rasporedom i starosti igrača dobro trenira, a predsednik kluba je čovek kome se ne može verovati. Uz to je Topić prošle godine imao loše iskustvo i završio ju je u faking OKK Beogradu. Ima smisla. Ako je to njegova i odluka ljudi koji mu vode karijeru, to je druga priča. Link to comment
kralj Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 (edited) 5 minutes ago, Milošica said: Zašto si stalno u gardu? Mi smo na kraju dana ipak individue, iako navijamo za isti klub. Inače, apsolutno si u pravu za Topića. Loše si se prepozno. Mislio sam na Aprila i Asajnmenta. Mislim da oni navijaju za drugačije klubove. Edited December 19, 2023 by kralj Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Izgleda da su male šanse da dođe na polugodištu, šteta. 1 Link to comment
Shaq Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 (edited) smarate sa topicem, prica je vise puta sazvakana. misko i milenko su hteli da ima velike minute, to u zvezdi niko nije mogo da mu garantije, pogotovo ne u zvezdi koja je imala ambicije da napravi iskorak u el.. naravno sad kad smo izduvali svi se prave pametni da je bolje da smo igrali sa njim el, al na to niko od 99,9% fenova ne bi pristao pre pocetka dok su se nadali pomaku u el.. videli smo na primeru prekoputa, kad je dosao robia, bilo je dajte nam sad 12 juniora ima sve da osvojimo.. pa onda kad ne da ne krenu sa juniorima nego krenu sa pola stranaca u timu, ciji je kvalitet visok, pa iz godine u godinu imaju sve vise stranaca koji su sve kvalitetniji, dosli su do toga da i sada kada imaju top 7 stranaca, niko ne trazi domaceg juniora vec osmog stranca.. tako da ono, manite se pametovanja™ sa prizavinjem topica sad kad smo izduvali u el, pogotovo sto sada ni samom topicu nije u interesu da prelazi u zvezdu, i gotovo sigurno nece prelazito na pola sezone, a pitanje je dal ce i sledece.. Edited December 19, 2023 by Shaq 2 Link to comment
kralj Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 (edited) On 30.6.2023. at 14:28, kralj said: Kako bi frajerski potez bio da nam plejmejkeri budu Teo, Top i zlu ne trbalo Nedović da krpi. 0,1% Edited December 19, 2023 by kralj Link to comment
booyaka Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 38 minutes ago, Shaq said: smarate sa topicem, prica je vise puta sazvakana. misko i milenko su hteli da ima velike minute, to u zvezdi niko nije mogo da mu garantije, pogotovo ne u zvezdi koja je imala ambicije da napravi iskorak u el.. naravno sad kad smo izduvali svi se prave pametni da je bolje da smo igrali sa njim el, al na to niko od 99,9% fenova ne bi pristao pre pocetka dok su se nadali pomaku u el.. videli smo na primeru prekoputa, kad je dosao robia, bilo je dajte nam sad 12 juniora ima sve da osvojimo.. pa onda kad ne da ne krenu sa juniorima nego krenu sa pola stranaca u timu, ciji je kvalitet visok, pa iz godine u godinu imaju sve vise stranaca koji su sve kvalitetniji, dosli su do toga da i sada kada imaju top 7 stranaca, niko ne trazi domaceg juniora vec osmog stranca.. tako da ono, manite se pametovanja™ sa prizavinjem topica sad kad smo izduvali u el, pogotovo sto sada ni samom topicu nije u interesu da prelazi u zvezdu, i gotovo sigurno nece prelazito na pola sezone, a pitanje je dal ce i sledece.. Još se nadamo pomaku u EL, ima još jbnih 20 kola do kraja, ne znam da li su svesni ovde ljudi toga, pošto se ponašaju kao da su sve lađe potonule. Nisu. Link to comment
bradilko Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 47 minutes ago, Shaq said: smarate sa topicem, prica je vise puta sazvakana. videli smo na primeru prekoputa, kad je dosao robia, bilo je dajte nam sad 12 juniora ima sve da osvojimo.. pa onda kad ne da ne krenu sa juniorima nego krenu sa pola stranaca u timu, ciji je kvalitet visok, pa iz godine u godinu imaju sve vise stranaca koji su sve kvalitetniji, dosli su do toga da i sada kada imaju top 7 stranaca, niko ne trazi domaceg juniora vec osmog stranca.. manite se pametovanja. ovo je netacno. ne znam skoro nikog ko je lricao daj nase juniore i slicno. sto se mene tice neka igra 12 amerikanaca za partizan. ako ima nekih nasih igraca koji zasluzuju kvalitetom ili potencijalom onda sam za to da igraju. evo kod nas imamo talentovane vukcevica, koprivicu i onog malog pleja drezgica. od starijih nasih igraca avramovica, smailagica, andjusica, trifunovica. e sad da se ima para pa dovedes sve strance i da ostoja ima neki fmp pa da nam to bude razvojni klub.. ali nema. dobro, i ovako sam zadovoljan, 4. u evroligi i nije lose sa sve drezgicem i tristanom i koprivom. za topica je moralo imati mesta u rosteru zvezde. ako ima za onog centra ili ako je bilo prosle godine za raduljicu sto ne bi i za njega. decko c verovatno brzo u nba pa ste se resili jos jedne muke a mogao je samo da radte uz teodosica i evroligu. no 1 Link to comment
bradilko Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 shako se smije ali je cuo negde i nekad nekog osnovca navijaca partizana da ima previse stranaca pa mu je to sad argument u raspravi sa saborcima. carry on djecace Link to comment
booyaka Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 https://www.instagram.com/p/C060d1DoFD3/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Lepo rekoh da se razlika između nas i Partizana izražava u milionima, i to po Ostojinim rečima. Mi 15,8 oni 20. Link to comment
Shaq Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 @bradilko post ti i nije za nista vise od grohotnog smeha.. najjace da je partizan je cetvrti sa tristanom koji nije bio nista manji talenat od topica, celu proslu sezonu presedeo, ove godine tek na kasikicu.. koprivica nije igrao ni dok kaboklo nije dosao a smajlagic polurovit bio.. o drezgicu tek ne vredi pricati.. Link to comment
assignment Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 3 hours ago, hrkljush boys_2 said: Zna li se kada debituje Gillespie? U ABA moze odmah, u EL kada pocne drugi krug... Link to comment
assignment Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 2 hours ago, kralj said: Loše si se prepozno. Mislio sam na Aprila i Asajnmenta. Mislim da oni navijaju za drugačije klubove. Smesta da mi se izvines Zao mi je sto ne zelim da tracarimo u prazno oko Topica, koji je ocigledno odabrao svoj put ka NBA, sa svojom menedzerom i verovatno ocem. Ja mislim da mu je bolje da jos igra minimum 2 godine EL u Zvezdi, ali ocigledno im se zuri... Putuj igumane, a kada tamo ne uspe, onda ce rado doci u Zvezdu. Link to comment
Ros Posted December 19, 2023 Author Share Posted December 19, 2023 brat faku! kakvog smo mi igrača napravili!!! 4 Link to comment
shimpu Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 3 hours ago, hrkljush boys_2 said: Zna li se kada debituje Gillespie? U aba ligi moze odmah, a u evroligi kad se plasirate u top8 Link to comment
Recommended Posts