MiddleClass Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Daj jbt, vrati Nedovica. Dobio je udarac, odmorio je i za koji kurac ga vise cuvas?
booyaka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Kaže komentator, one club's trash is another club's treasure
MeanM@ Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 4 minutes ago, kralj said: Ko ne ume ovaj tim da gleda sa filozofskim mirom i bolje da čuva zdravlje. @booyaka like this
banksport Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Možda neko Čoviću treba da kaže da više nema ozbiljne košarke bez igrača koji iz otvorenih šuteva imaju bar 60%. Mi šutera nemamo. Nedović je komedija, a Teodosić siluje celu utakmicu i pokazuje kakav je kancer za ekipu.
kralj Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 E baš vala: Teško usranom do potoka. U slici i reči.
booyaka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Imamo mi šutere, nego je KKCZ Bermudski trougao za igrače i trenere. 1
ducca Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ali Tobi koji 3 mesec ne može da prebaci prvi obruč ali je odustaje da prangija za 3.
kralj Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 8 minutes ago, MiddleClass said: Daj jbt, vrati Nedovica. Dobio je udarac, odmorio je i za koji kurac ga vise cuvas? Čudno da smo proigrali od kako je izašao. Sjajna minijatura Ljudine.
MeanM@ Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 1 minute ago, banksport said: Možda neko Čoviću treba da kaže da više nema ozbiljne košarke bez igrača koji iz otvorenih šuteva imaju bar 60%. Mi šutera nemamo. Nedović je komedija, a Teodosić siluje celu utakmicu i pokazuje kakav je kancer za ekipu. Pa to upravo, neko ko se razume u sport. Tipa sportski direktor sa reputacijom i neko ko je u materiji.
banksport Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 1 minute ago, booyaka said: Imamo mi šutere, nego je KKCZ Bermudski trougao za igrače i trenere. Ko je taj. Nisam ga primetio.
Defunctus Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ako sudije zele svaki faul na kraju utakmice kad se igrac salje na slobodna moze biti nesportski. 1
ducca Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Vraćamo se u meč tačno samo da bi nam pojeli još živaca, bilo lepo sve gotovo pre 2 minuta. 1 2
Recommended Posts