samo_opusteno Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 5 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Opet o Šabazu i obaranju energije , postaje malo dosadno, konačno je baš pokazao napredak u odnosu na prethodni period, ali ne vrijedi, slušajmo glupog Plavšića. sreća pa sam gledao na drugom kanalu. Najskuplji igrac pokazao napredak, nije bio standardno najgori u ekipi zahvaljujući Gidrinoj partiji. Hajde da budemo srecni sto se malo iscimao u odbrani. 2 Link to comment
Nikodije Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Dosta je komično što moramo da bodrimo najskuplje strance kao da su juniori, al nema veze, ne bih menjao naše kataloge za neke druge 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 (edited) @samo_opusteno Čovječe raduj se malo pobjedi, pa onda opet po Šabazu. Šta još kaže Plavšić? Mislim o Šabazu, to je najinteresantnije. Edited December 1, 2023 by hrkljush boys_2 2 Link to comment
samo_opusteno Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 7 minutes ago, hrkljush boys_2 said: @samo_opusteno Čovječe raduj se malo pobjedi, pa onda opet po Šabazu. Šta još kaže Plavšić? Mislim o Šabazu, to je najinteresantnije. Nisam sa tobom diskutovao o Sabazu, a o radovanju ne može da mi govori najveci pljuvac na fkcz temi u svim onim godinama dobrih rezultata. Iskuliraj sa dziberisanjem i zavodjenjem reda. Link to comment
sigurnost Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 47 minutes ago, levi said: 50 razlike protiv Efesa i Fenera, samo kad nema Darušafake Sad neka uđu u Top8 ako ih nije sramota! 1 Link to comment
kralj Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 (edited) Gazza Edited December 1, 2023 by kralj 1 1 Link to comment
Marco Cake Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 1 hour ago, booyaka said: Ide mi na kurac više Plavšić, a nekad sam ga baš gotivio. Isto. Covek vise nije novinar vec trener. On sad prica ko sta i kako. Bukvalno sam rekao da cu gasiti ton na svakoj sledecoj utakmici. Jel u nekom hajpu, da li ga neko placa😅, sta se desava sa tim covekom? 2 Link to comment
Marco Cake Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Generalno qrton igra kao i uvek. Samo kao i fener su oslabljeni. Mi kad izgradimo akciju za tri, svi promase, ali ovi demoni kad udju u Nemanju i Tea..sta oni rade, boze dragi. Ipaj je Sveropulos izmenio Nedu kad je lik krenuo da igra sam protiv svih. Mitrovic odlican sa Bolombojem. Neda i Tea su danas imali svoj dan., ali vec u Spaniji dolaxi otreznjenje jer Valensija igra odlicnu timsku kosarku sa dugackom rotacijom i tu nam je kraj. Dajte nam u Beograd osakacene sa povredom i mi cemo pobediti!! 3 1 Link to comment
salerokada Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Ja sam očekivao da Mitrović profitira od saradnje sa Teodosićem, ali on igra nestvarno i bez Tea. Kenjate za Plavšića, čovek ima oči i govori šta vidi na terenu. A Šabaz je i večeras bio loš. Tobi je konačno pokazao nešto. Hajde da nastavi tako. 2 Link to comment
ducca Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Plavšić je problem, sve ostalo leže na svoje mesto 3 1 Link to comment
Ratamahatta Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Dobar je Plavsic, izasao bi i on na 10 razlike iz studija da moze Link to comment
April Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Luka Mitrović je 1 car. Mogao bi Kari malo više da ga koristi. 2 Link to comment
Ratamahatta Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Pod stare dane postaje faca, kao Koturovic samo bez buksne 1 Link to comment
Recommended Posts