Dankan Ajdaho Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Dizanje tenzija od strane sudaca, uvođenje Lazarevića i izvođenje Tea u zadnjih pet minuta odlučili. 1 Link to comment
Wilde Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 15 minutes ago, Milosh76 said: Treba da se izvinete/mo Luki Mitrovicu, lik je fantastican i ove i prosle sezone. Nadimak baba bi mogao u "penziju" 😃 Babadook™ 1 Link to comment
Mil@n Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Kako bre nume da navežba tu tricu, a bacanja je jako lepo popravio. Zaključaj ga u dvoranu preko leta i nek šuta Sa onom mehanikom šuta, to je prosto nemoguće. 1 Link to comment
Defunctus Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 5 minutes ago, Nikodije said: A što je stariji fizički je sve bolji. Biće na vrhuncu sa 40. Ako ostane ova uprava, kad mu bude 40 bice vise nego dobrodosao u prvu postavu. Link to comment
booyaka Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Dizanje tenzija od strane sudaca, uvođenje Lazarevića i izvođenje Tea u zadnjih pet minuta odlučili. Nedara i njegova energija Link to comment
Nikodije Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 7 minutes ago, Ratamahatta said: Jos da ima sut, ne bi ni bio kod nas Šut je za pičke, elegancija je sve 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Laza opet pokazao zašto je jako bitan za ovaj tim, kad treba gnjaviti i daviti njihove vanjske, Stef mu se pridružio, eto čak ih je i trener pohvalio javno. Nedara se zapalio kad je bilo najbitnije, Yago dobar i racionalan, Teova asistencija je ta magija. Luka ponovo školuje, treba pohvaliti i Bolomboya, tiću i rilja li rilja. 5 Link to comment
samo_opusteno Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 9 minutes ago, booyaka said: Do početka marta. Zato što se uglavnom igra sa tri mala i 4/5 i 5, a i očekuje se da Deda bude još bolji. Sve ok samo Sabaz je i veceras oborio nasu energiju krajem trece u tih par minuta koliko je ušao da odmori Jaga. Ne ide da najskupljeg igraca krijes i ubacujes da odmara klinca a ni to ne moze. Lepo ga je Plavsic isprozivao. Sto se tice cetvorke ok, mozda je zamisao da se Mitar tu preseli i da se nadamo napretku Davidovca mada bih se tu posluzio citatom iz Lajanja na zvezde, nas udara brzi voz a mi se trkamo sa putnickim i ne uvidjamo da ne ide. Bilo kako bilo idu 2 gostovanja u Spaniji, da vidimo da li ovaj tim moze ikoga dobiti na strani. Link to comment
Ratamahatta Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Bolomboj je veliki car, mnogo ga gotivim a ocekivao sam flop 4 Link to comment
MiddleClass Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 (edited) 15 minutes ago, Ratamahatta said: Jos da ima sut, ne bi ni bio kod nas Doce i sut u narednih 10-12 godina. Ako je ruza procvetace Edited December 1, 2023 by MiddleClass Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Opet o Šabazu i obaranju energije , postaje malo dosadno, konačno je baš pokazao napredak u odnosu na prethodni period, ali ne vrijedi, slušajmo glupog Plavšića. sreća pa sam gledao na drugom kanalu. 2 Link to comment
Ros Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 cool je ovaj efesovoj trener 3 Link to comment
Defunctus Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Dobio i Dusko za kompletno vece. 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 1 minute ago, Defunctus said: Dobio i Dusko za kompletno vece. Fino ih je podigao, očigledno su idealan spoj. Moneke je car. 1 Link to comment
booyaka Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Ide mi na kurac više Plavšić, a nekad sam ga baš gotivio. Link to comment
Recommended Posts