samo_opusteno Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 (edited) 1 minute ago, booyaka said: Šabac deluje bolje nego na prethodnim utakmicama, i to na oba kraja terena. Ma jok, Larkin se igra protiv njega, malopre ga u 2 koraka ostavio 3 metra. U napadu malo agresivniji, jedino to. Edited December 1, 2023 by samo_opusteno 1 Link to comment
Defunctus Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Kuzmic of the desert 1 Link to comment
booyaka Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 2 minutes ago, samo_opusteno said: Ma jok, Larkin se igra protiv njega, malopre ga u 2 koraka ostavio 3 metra. U napadu malo agresivniji, jedino to. Agresivan je na liniji dodavanja, stalno na granici ukradene lopte i lepo se probija kroz blokove. Link to comment
Shaq Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 ovih 5 igraca efesa kroz igru 1 na 1, mogu preko 100 da nam ubace. pakao 2 Link to comment
MiddleClass Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Mogao bi malo i kriterijum da se promjeni. 2 faula po cetvrtini nam ne odgovara Link to comment
Ratamahatta Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Ubija nas ovaj Deck s Limunda 1 Link to comment
levi Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 daj Lazarevića da čuva Larkina, Clyburna i Dauma Link to comment
samo_opusteno Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Kad je Teo uzeo onu trojku u petoj sekundi napada (i pogodio) znao sam da ovo gubimo. Ova ekipa nosi neku budjavu energiju i da se ne ponavljam ali pola ih je zrelo za otpis. Trebas biti bas tezak kreten da dovedes ovoliko matorih role igraca. 1 Link to comment
Lord Stef Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Nesto sam propustio, ko je bre ovaj Majk Daum? Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Just now, Lord Stef said: Nesto sam propustio, ko je bre ovaj Majk Daum? Jedno od pojačanja koje nama ne treba jer smo suviše jaki. 1 Link to comment
booyaka Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Ja nemam nikakav problem sa šutem u petoj sekundi, ali mi fali tečnija igra u napadu, da igrač češće ostaje sam na šutu spolja (i da pogađa). S druge strane, imamo nekoliko presečenih lopti i lakih poena iz kontri. Fali i malo objektivnije suđenje, previše 50/50 situacija su sudili u njihovu korist. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Ne možda bez odbrane, ne vrijedi, džaba. Mogao je vala i Stef dobiti koji minut na Clyburnu, a valajlo bi više napasti Jonesa dole, ali to osim Luke, nema ko. On jedini od vidokih ima leđnu tehniku. I Rokas nam se lagano ukanalio. 1 Link to comment
MeanM@ Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Je l bila utakmica na kojoj nas Clyburn nije urnisao? Darusaffaka, cska, efes…uvek nas napuni. Vec je na 13 poena. Link to comment
Shaq Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 (edited) 6 minutes ago, Lord Stef said: Nesto sam propustio, ko je bre ovaj Majk Daum? nakon povrede wilisa doveli ga nakon dva dana.. mi jos uvek 3 meseca vagamao(t) Edited December 1, 2023 by Shaq 2 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Just now, Shaq said: nakon povrede wilisa doveli ga nakon dva dana.. mu jos uvek 3 meseca vagamao(t) Gdje da lome preko koljena... 2 Link to comment
Recommended Posts