cedo Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 10 minutes ago, Milošica said: Na gluposti i neistine o suđenju, kovertama i tako dalje, još sa sve onom kvazi objektivnom ogradom kako se to radi ali smo "mali i ubogi pa ne možemo", naravno da treba odgovoriti. Dal je smešno skakati preko foruma na te priče i gubiti vreme u odgovorima, možda jeste, ali to je potpuno druga stvar. Najčešće oni koji glume kvazi uzvišenost i kul pristup zapravo uopšte nisu takvi. nisu oni ubogi i mali u smislu para, ali jesu u smislu autoriteta i to je ono za cim se zali optuzivati trenera kojem protivnicki trener ljubi ruku da daje pare okolo znaci biti slep kod zdravih ociju tu je negde i ono lesorovo ponasanje ... iskreno nije sekta, nisu samo pare, autoritet koji se stice radom i zajednistvom 4
Nikodije Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 24 minutes ago, copkillah said: e ako ti je visoki funkcioner kkcz pričao, onda je sigurno tako ako je u pitanju visoki funkcioner, znamo da nije covic 1 2
Filozof manijak Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 1 hour ago, Hroničar said: Od malena sam naučio da navijam za Zvezdu i nema teorije da promenim klub. Kako ko, ja ne menjam ženu, decu i ne izdajem braću i prijatelje. Ja sam sve to od navedenog uradio, i promenio klub. Mogu ti reći da je mnogo dobar osećaj. I društvo 1 1
cedo Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam sve to od navedenog uradio, i promenio klub. Mogu ti reći da je mnogo dobar osećaj. I društvo citajuci ovde, mislim da bi nam se i Nikodije lepo uklopio, zajebancije bez
Nikodije Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Just now, cedo said: citajuci ovde, mislim da bi nam se i Nikodije lepo uklopio, zajebancije bez to sto sam lep, pametan i duhovit, ne znaci da treba da me svojata i kuso i repato 4
copkillah Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Just now, Nikodije said: to sto sam lep, pametan i duhovit, ne znaci da treba da me svojata i kuso i repato jbg mi te već gledamo kod našeg, samo još sebi da priznaš i to je to 2
cedo Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 1 minute ago, Nikodije said: to sto sam lep, pametan i duhovit, ne znaci da treba da me svojata i kuso i repato posebno me dojmila ova duhovitost
Filozof manijak Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 4 minutes ago, Nikodije said: to sto sam lep, pametan i duhovit, ne znaci da treba da me svojata i kuso i repato Izađi iz ormana, to danas nije sramota 1
Ros Posted December 1, 2023 Author Posted December 1, 2023 da samo nesto napisem. da umanjim crnilo na ovoj strani 2 4
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 sad su počeli i da lajkuju naše postove grozota, dno. ako kad nemamo moderaciju, crtanje nije dalo rezultate. 4 2
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 49 minutes ago, booyaka said: Nemoj, neko će od komšiluka pročitati da se mi povlačimo u luksuznu vilu u Malibuu a oni u svinjac u nekom selu pored Čačka. u kome su raskopljena vozila od žene i bliže rodbine, skinuta sa osiguranja nije trabant da ga ne bi pojeli
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 (edited) evo zoki ašov ne bi pojeo trabanta kod ostoje u prislonici, jel tako zoki ašovčino stara a za cigana filozofa imam poklon ako još slavi sinoćnju pobedu Edited December 1, 2023 by Eleniko 2
Nikodije Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 jedva cekam utakmicu, da ovaj sadrzaj lisen bilo kakve moderacije lol zameni kuknjava na shabazza 3
ZokiAsov Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: evo zoki ašov ne bi pojeo trabanta kod ostoje u prislonici, jel tako zoki ašovčino stara a za cigana filozofa imam poklon ako još slavi sinoćnju pobedu Jok ti bi pojeo. Vruca lepinja, ren, sveza salata i trabant iz 88-e. 1 1 3
Recommended Posts