Filozof manijak Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 45 minutes ago, Hroničar said: Pazi, sve može da se desi, ali da promenim klub, to nema teorije. Zašto? Menjaju se žene, deca, izdaju se prijatelj i braća, ali promena kluba je no-no?
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 vidi koja bežanija sa grobljanskog topića niste davno đubrili ovde a bujaka vam smeta, moralne veličine siguran sam da će vas moderacija istolerisati 1
garmonbozia Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 pa ovde đubre kralj i ti trenutno, mi se samo smejemo. 1 minute ago, Filozof manijak said: Zašto? Menjaju se žene, deca, izdaju se prijatelj i braća, ali promena kluba je no-no? menjali su i klub, nego se prave blesavi. 9
Nikodije Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 (edited) 3 minutes ago, Eleniko said: vidi koja bežanija sa grobljanskog topića niste davno đubrili ovde a bujaka vam smeta, moralne veličine siguran sam da će vas moderacija istolerisati Razići će se večeras kad nabijemo Efes stoka razlike. Inače puna podrška za provokatore i patkometre, to obogaćuje sportske topike, mnogo se kuka zbog toga. Edited December 1, 2023 by Nikodije 5 1
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 5 minutes ago, Nikodije said: Razići će se večeras kad nabijemo Efes stoka razlike. Inače puna podrška za provokatore i patkometre, to obogaćuje sportske topike, mnogo se kuka zbog toga. nisu ista pravila za sve. bujaka je za nešto što je učitano dobio ban, ovo je mnogo gore. 2 3
kralj Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: nisu ista pravila za sve. bujaka je za nešto što je učitano dobio ban, ovo je mnogo gore. Jebi ga, organizovaniji su, posvećeniji i faktor Željko. 2 1
Nikodije Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Just now, kralj said: Jebi ga, organizovaniji su, posvećeniji i faktor Željko. Meni je ok to grobarsko sektaštvo, šta fali
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Just now, Nikodije said: Meni je ok to grobarsko sektaštvo, šta fali vodi ih kući da ne đubre kkcz temu 1
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 1 hour ago, Hroničar said: Oni su do juče bili na jednu pobedu ispred nas, što može da se desi i posle večerašnje utakmice, dobili su juče i svi odreda pričaju kako im je ovo prekretnica sezone, svi nabrijani maksimalno, a mi...ako dobijemo večeras, biće opet ravna linija, nekako smo totalno ravnodušni, eno na jednom drugom forumu već planiraju kako ćemo imati skor 3-10. Nekako se u vazduhu oseća da je podrška ekipi vrlo mlaka. vreme je da promeniš tim za koji navijaš daleko lepa kuća svim ciganima koji se lože na nasilje, siledžijstvo i džiberluk 1
MiddleClass Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 36 minutes ago, Nikodije said: Vidim sa zeleni narkoman iz Atine kuka na suđenje juče i po meni je u pravu. Partizanu je puštena ulična tuča u finišu. Zvezda objektivno nema takvo suđenje u EL. Nesa Ilic ljetos na Rosama mi je rekao da je Partizan u prednosti par pobjeda u EL u odnosu na nas jer ima preko Zoca pristup sudijama i moze da zavrsi sudjenje kovertom. Ali to nije pricao u smislu neposteni Partizan, a mi posteni vec mi je kukao da bi mi isto tako ali smo mali i ubogi i nemamo pristup sudijama 1 1 3
Nikodije Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 1 minute ago, MiddleClass said: Nesa Ilic ljetos na Rosama mi je rekao da je Partizan u prednosti par pobjeda u EL u odnosu na nas jer ima preko Zoca pristup sudijama i moze da zavrsi sudjenje kovertom. Ali to nije pricao u smislu neposteni Partizan, a mi posteni vec mi je kukao da bi mi isto tako ali smo mali i ubogi i nemamo pristup sudijama Odavno je poznato da Robija šalje kurve i kokain tamo gde treba, 20 godina ima najbolje suđenje u Evropi, taj know how™ je samo doneo u kkp. 2
Recommended Posts