*edited by mod Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 12 minutes ago, Eleniko said: e moji cigani serem vam se u informisanje ja treba da idem na drugi forum da saznam da je šapca ostavila žena i otišla sa detetom ili decom, ne znam već, iz beograda ovaj pobrisao sve njene slike sa insta znači vildoza scenario, drugi put Zezaš da se opet desilo? I to van sezone splavova. Da ne znam bolje rekao bi da Z.S. šalje opake drolje na vaše nežne strane labudove. 3
Filozof manijak Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 6 hours ago, Eleniko said: e moji cigani serem vam se u informisanje ja treba da idem na drugi forum da saznam da je šapca ostavila žena i otišla sa detetom ili decom, ne znam već, iz beograda ovaj pobrisao sve njene slike sa insta znači vildoza scenario, drugi put Porodični koncept 1 2
Moća Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 On 28. 11. 2023. at 21:39, Eleniko said: u petak prelazimo groblje na tabeli tako ostaje do kraja sezone. oni gube sve 3 sledeće, mi dobijamo 1 a možda i 2. pametnom dosta. Sutra dvojka na Efes, pametnom dosta. 1
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 da stavim 2 u 2 i više od 10 razlike, zlu ne trebalo
Moća Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Stavi. mozda sada taj jinx pomogne da odigramo nereseno.
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 7 hours ago, Eleniko said: da stavim 2 u 2 i više od 10 razlike, zlu ne trebalo stavi larkina u plus
Dankan Ajdaho Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 11 hours ago, salerokada said: Maudo Lo 3 poena protiv Žalgirisa. Biće da je nešto i do odbrambenog bedema Teo, Jago, Šabaz i Nedara, powered by Tobi. 1 1
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 dobro barem smo uradili dobro delo pomogli smo treneru žalgirisa da iskautuje uvek neugodni armani 1 1
MiddleClass Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: stavi larkina u plus Dalsinormalan? 1
samo_opusteno Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Biće da je nešto i do odbrambenog bedema Teo, Jago, Šabaz i Nedara, powered by Tobi. Nije, "usralo" ih je. 13-11 su imali trojke u drugom poluvremenu, da ih ostavis same svaki put manje bi pogodili.
Hroničar Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Biće da je nešto i do odbrambenog bedema Teo, Jago, Šabaz i Nedara, powered by Tobi. Najinteresantnije sto smo mi odbranu u toj utakmici igrali sasvim korektno, u par situacija nisu ni mogli da pogledaju u koš do pred zadnju sekundu napada i onda bace preko ruke nešto iz očaja i uđe...Dešavaju se takve utakmice...Mene, međutim, druga stvar mnogo više zabrinjava, a posebno je izražena kod Zvezdinih simpatizera. Interesovanje za utakmice variraju od momentuma do momentuma, da smo kojim slučajem dobili Milano, sad bi se tražila karta više za Efes, ovako deluje da je slabije interesovanje. Mislim da je sada više nego ikad potrebna podrška, da se kojim slučajem dobije ovo večeras i kojim slučajem jedna od dve u Španiji, opet će krenuti hajp oko sledeće utakmice u Beogradu. Kad smo kod sledeće utakmice u Beogradu, u Areni ne može da se igra protiv Albe, slavuj iz Mrčajevaca ima koncert tog dana.
Eleniko Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 cigani su govna, to nema potrebe naglašavati. imamo 20 posto normalnih navijača, ostalo su ili najverniji ili mozak najverniji u telu normalnih. ne igraju više lo i sikma u albi, nema razloga za strepnju 1
Hroničar Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Gledam juče navijače Partizana, na 10 razlike svi veruju da mogu da okrenu, mi protiv Milana na 9 razlike, već pola hale krenulo da se oblači i da izlazi iz hale, nekad mi je baš krivo što smo takvi kakvi smo.
Mil@n Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 5 minutes ago, Hroničar said: Gledam juče navijače Partizana, na 10 razlike svi veruju da mogu da okrenu, mi protiv Milana na 9 razlike, već pola hale krenulo da se oblači i da izlazi iz hale, nekad mi je baš krivo što smo takvi kakvi smo. Pa nije to do nas već je takav tim. 1
Recommended Posts