Nikodije Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 2 minutes ago, Defunctus said: Da ne ulazimo u sam kvalitet pojacanja, deluje da ove godine uklapamo igrace u trenerovu zamisao kako zeli tim da mu izgleda. To je samo po sebi korak napred. Takodje, prvi put na vreme pravimo tim, bez cekanja ko ce u NBA da otpadne i bez slicnih odugovlacenja. Mozda najbitnija stvar, izgleda da se gazda ne pita toliko, nema one njegove patkometrije da gledamo sa kim oni pregovaraju i da ponudimo vise i ko je njih sam pobedio prethodnih sezona, pa da im bodemo prst u oko sa tim. Ranije bi bilo ono koliko kosta Jabusele, daj odmah. Meni deluje da smo panično ušli u shopping spree jer smo ostali bez mnogo igrača, pa uzimamo i preplaćujemo šta stignemo. Osim Simonovića ne vidim koji igrač tu tek treba da odigra svoju najbolju košarku, 90% tima je u padu.
James Marshall Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Definiši "preplaćujemo" pošto ne vidimo sve cifre, kad vidim šta radi ovaj konzument svih opijata u PAO, kapiram da će sam da digne inflaciju za 30% na evropskom tržištu, na stranu šta rade ovi van Evrope, a što isto utiče na konačnu cijenu. 1
Nikodije Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 (edited) 15 minutes ago, James Marshall said: Definiši "preplaćujemo" pošto ne vidimo sve cifre, kad vidim šta radi ovaj konzument svih opijata u PAO, kapiram da će sam da digne inflaciju za 30% na evropskom tržištu, na stranu šta rade ovi van Evrope, a što isto utiče na konačnu cijenu. Da, svi u Evropi su na nekim drogama osim racionalnih Nemaca i Francuza, za koje ne znam zašto se uopšte guraju u ovo društvo ludaka. Ne volim kada se pravi veteranski tim i tu mi svaki potpis deluje kao preplaćivanje jer plaćaš ime, ali naši očigledno ne mogu drugačije. Kada probaju da ulove nešto ispod radara to ispadne komično kao sa pitbulom i onim Adamsom. Daleko bilo da zaposle kompetentnog sportskog direktora, sačuvaj bože. Kad kažem Francuzi, ne mislim na Monako Edited July 15, 2023 by Nikodije 1
kralj Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Kvalitet rostera od prošle godine je gotovo nemoguće ponoviti.
Nikodije Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 6 minutes ago, kralj said: Kvalitet rostera od prošle godine je gotovo nemoguće ponoviti. I taj roster je imao ozbiljne rupe i promašaje, ali je imao ekstra kvalitet u Kampacu. Sad kao dovode ovog Šabaza za neku ogromnu lovu, ali nije to ta klasa koja diže tim na viši nivo, čini mi se.
James Marshall Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 7 minutes ago, Nikodije said: Da, svi u Evropi su na nekim drogama osim racionalnih Nemaca i Francuza, za koje ne znam zašto se uopšte guraju u ovo društvo ludaka. Ne volim kada se pravi veteranski tim i tu mi svaki potpis deluje kao preplaćivanje jer plaćaš ime, ali naši očigledno ne mogu drugačije. Kada probaju da ulove nešto ispod radara to ispadne komično kao sa pitbulom i onim Adamsom. Daleko bilo da zaposle kompetentnog sportskog direktora, sačuvaj bože. Kad kažem Francuzi, ne mislim na Monako Jbg, neko je Kvinsi Miler, neko je Bentil ili Sofo ili Tompson. Sada se ide na iskusne, provjerene, što lako na pola sezone može da se pretvori u "islužene rage".
samo_opusteno Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Sahbaza sam gledao uzivo u Milanu, to mu je bila druga utakmica za njih i delovao je kao indijanac, 8-0 iz igre je imao, uzimao divlje suteve koje americki bekovi uzimaju ali se videlo da zna. Sad vidim da mu je to bila najslabija partija a da je uglavnom fino trpao. Armani je sa njim imao 9-3, on bi bio ozbiljno pojacanje. Ovo su sve ok igraci ali bez extra klase ni ovo nije nista posebno da se ne lazemo.
kralj Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 46 minutes ago, Nikodije said: I taj roster je imao ozbiljne rupe i promašaje, ali je imao ekstra kvalitet u Kampacu. Sad kao dovode ovog Šabaza za neku ogromnu lovu, ali nije to ta klasa koja diže tim na viši nivo, čini mi se. Govorim o početku sezone.
pantelia Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Ja se samo nadam da nece uleteti Sengelija. Bas je bio los prosle sezone u Virtusu.
Arthur Kirkland Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Sabaz i Gidraitis bi bili fenomenalna pojacanja, a najavljuju ih i ozbiljni inostrani izvori tako da je vrv ostalo samo ozvanicenje.
Popular Post Hroničar Posted July 15, 2023 Popular Post Posted July 15, 2023 Citam ovde sta se pise i ne verujem sta citam. Tacno kada bi doveli Jokica i Doncica u paketu, neki bi ovde bili nezadovoljni i trazili bi im mane. Meni je ovo odlicno do sada. Za pocetak, ovi igraci koji su dosli su daleko bolji od ovih koji su bili prosle godine. Doveli smo razlicite tipove visokih igraca, imamo Tobija koji moze da razvuce odbranu, moze da pogodi spolja, dobro trci kontru, slican je i Simonovic, dok Bolomboj ima cvrstinu u reketu i uglavnom svaki njegov kos je zakucavanje. Doveli smo Gedraitisa koji moze da pogodi spolja, puca i trojke iz tranzicije. Imamo Teodosica, ako dodje Nejpir i Sengelija i eventualno Lojd, posto vidim da se on pominje, po meni je to odlicno izbalansirana ekipa koja moze bukvalno sa svakim da se pobije. Bolje ovako nego da spucamo trecinu budzeta samo na Mirotica. 10
Recommended Posts