Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

Zapravo skidanje istog i gašenje ovih jačih sekcija (fudbal/košarka) oba blizanca je win win situacija

Ostaviti atletiku i kuglanje, eventualno streličarstvo mada i to je suviše agresivno.

Just now, James Marshall said:

Zapravo skidanje istog i gašenje ovih jačih sekcija (fudbal/košarka) oba blizanca je win win situacija

Ostaviti atletiku i kuglanje, eventualno streličarstvo mada i to je suviše agresivno.

I da se Novak više ne dere kad osvoji poen.

A šta će kad jadan hoće da ga vole, pa kad mu ne uzvrate, on ljut, podsjeća me na nekog

Pretpostavljam da Petrušev ne ostaje.

Uoošte mi se ne gleda ovaj tim. Jbt, dolazimo u apsurdnu situaciju da to što imamo klubove u EL negativno utiče na razvoj domaćih mladih igrača. Ovo je bukvalno 1/1 klasična SNS manipulacija nakostrešenim masama. Veze nema sa duhom ovog sporta, koji je kod nas i u najgore doba imao kakvu takvu autentičnost. 

5 minutes ago, James Marshall said:

ne mora da se gase, samo nek se skinu sa državne sise

pa ako prežive prežive

14 minutes ago, Milošica said:

Ruku na srce, mislim da je precenjena ta teorija o hleba i igara da se narod opije.

Nije to teorija, čista praksa. Trpamo novce poreskih obveznika u popularne sportske klubove, ucenjujemo privatni sektor da udeli koju kintu, ne košta previše na nivou troškova cele države, a dobijamo monetu za potkusurivanje sutra i eliminišeno makar deo nezadovoljstva tog segmenta glasača.

Šta je tričavih 20-30 mln za cz i prtz na to što povuče novih 1-2 mlrd kredita godišnje. 
Ne mora ni da opija previše, prosto je naopako.

Kkcz danas

IMG_20230714_224811.jpg

@MeanM@

Poenta je da mislim da ćemo se bez obzira na skupe timove za ovu zemlju i dalje prepirati, navijati za njih, i tako dalje :)

Jače je od nas, jebiga.

Jesu sve Miškovi igrači u pitanju danas? 

Ne

1 hour ago, Micko8 said:

Srbima i psima zabranjen ulaz;) Bezi sine Tope glavom bez obzira.

Ovo je negde bio pijacni dan i Dusko otisao bez Covare. Ovaj kad vidi sta je nakupovao bice vracanja pola ovih. 

Deluje da će se uklopiti.

Edited by Dankan Ajdaho

Najbolje kad krenu insajderi da luduju po internetu i objavljuju razna imena . Te ostaje Kampaco,dolazi Kalina ,Shabazz,Lojd,Mirotic i na kraju sajt objavi da smo doveli Tea Hangu  Tobija i Bolomboja, šuk 😀

Kao prošle godine sa Bentilom Adamsom i Holandom realno isti kvalitet :)

Edited by elementary

Da ne ulazimo u sam kvalitet pojacanja, deluje da ove godine uklapamo igrace u trenerovu zamisao kako zeli tim da mu izgleda. To je samo po sebi korak napred. 

Takodje, prvi put na vreme pravimo tim, bez cekanja ko ce u NBA da otpadne i bez slicnih odugovlacenja.

Mozda najbitnija stvar, izgleda da se gazda ne pita toliko, nema one njegove patkometrije da gledamo sa kim oni pregovaraju i da ponudimo vise i ko je njih sam pobedio prethodnih sezona, pa da im bodemo prst u oko sa tim. Ranije bi bilo ono koliko kosta Jabusele, daj odmah.

@elementaryNi blizu. Igrači koji su sada dovedeni su mnogo bolji od trojca koje su naveo. 

Edited by garmonbozia

Guest
This topic is now closed to further replies.