Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

Onaj mim, Pengos na dnu okeana 

da li to naš voljeni kklub klizi u skandal još veći od prošlogodišnjeg višegodišnjeg štelovanja poslovnih papira za račun ubacivanja crnih fondova u klub

bagzi i vujičin prodali tviter ciglu predobrom čou kako da raskinu ugovor sa ovim mučenikom

smešno je, jadnost smo prevazišli

samo čekam da vidim šta će da pišu čoovi/teovi svedoci ovde. to me najviše zanima.

2 hours ago, Ted said:

poslovna saradnja za Ćokijem može da ostavi takav efekat na čoveka ;)

Prošlo je brdo vrlo ozbiljnih stranih i domaćih kroz Zvezdu, bukvalno izmišljaš. 

8 minutes ago, Eleniko said:

da li to naš voljeni kklub klizi u skandal još veći od prošlogodišnjeg višegodišnjeg štelovanja poslovnih papira za račun ubacivanja crnih fondova u klub

bagzi i vujičin prodali tviter ciglu predobrom čou kako da raskinu ugovor sa ovim mučenikom

smešno je, jadnost smo prevazišli

samo čekam da vidim šta će da pišu čoovi/teovi svedoci ovde. to me najviše zanima.

Kao Teo svedok (ne i Čoov) mogu da kažem da ne verujem da je Mesina ono izjavio jer je previše šabanski po Pengosa i nekorektno prema KKCZ. Prosto ne verujem da bi se spuštao na toj nivo. 

Šabaza bih voleo da zamenimo ali mu ne bih zamerio sve i da u prepisci sa prijateljima priča da je pogrešio što je Milano zamenio Beogradom i da želi da se vrati. Realno jeste pogrešio, polakomio se na lovu. 

Čović je najozbiljniji sportski menadžer u Srbiji. To samo govori kakvi su ostali.

F-qSCq6WwAAfZzG?format=jpg&name=medium

2 minutes ago, booyaka said:

Čović je najozbiljniji sportski menadžer u Srbiji. To samo govori kakvi su ostali.

psssssttt.....nemoj Terza da čuje 

Zeka, Čović, Miško.

1 minute ago, Ted said:

psssssttt.....nemoj Terza da čuje 

U košarci, eto 

14 minutes ago, Milošica said:

Zeka, Čović, Miško.

Ne moze se nba uzeti bez Miska, a kamoli EL :fantom:

1 hour ago, Heaviside said:

Prošlo je brdo vrlo ozbiljnih stranih i domaćih kroz Zvezdu, bukvalno izmišljaš. 

ne izmišljam nego pretpostavljam, s obzirom da su mi lik i delo vrlo dobro poznati. ne iz medija i ne u vezi sa košarkom. pošto znam o kakavom se tipu radi, onda pretpostavljam

i napisao sam kao (polu)zajebanciju i stavio odgovarajući smajli. naravno da nemam neposredne informacije.

i naravno da u državi u kojoj Palma i Dačić mogu da budu najevropljani, a Vučić lider pristojne Srbije i ovaj lik može da se proda kao top menadžer. sve može ovde.

Dela govore više od reči, naravno da je top menadžer

shabazzz, shabazzz :ajde:

1 hour ago, Ted said:

ne izmišljam nego pretpostavljam, s obzirom da su mi lik i delo vrlo dobro poznati. ne iz medija i ne u vezi sa košarkom. pošto znam o kakavom se tipu radi, onda pretpostavljam

i napisao sam kao (polu)zajebanciju i stavio odgovarajući smajli. naravno da nemam neposredne informacije.

i naravno da u državi u kojoj Palma i Dačić mogu da budu najevropljani, a Vučić lider pristojne Srbije i ovaj lik može da se proda kao top menadžer. sve može ovde.

Ne pripada Čović tom autohtonom SNS ešalonu avanzovanih vlasnika perionica, pečenjara, roletnara i autolimara. Čović je bio faktor u svakom režimu od kako se pre skoro 40 godina pojavio kao perspektivni KPJ kadet. To ga svakako ne čini manjim zlom od ovih neuspešnih kandidata za funkciju čoveka, ali i zahteva još neke kvalitete od pukog podaništva. 

Inače, kaže mi osoba kojoj je NČ bio asistent da je bio prilično omiljen na faksu od strane studenata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout