booyaka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Slažem se da je četvorka prioritet. Ipak, te tri evroligaške petice nemaju defanzivni odgovor na snažne centre koje se snalaze u low post igri ili pnr kao što su Kaminski, Tavares, Fol. 1
elementary Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 (edited) Pominje se Shaquille Harrison kao pojačanje po internetu .Mislim pominjao se još letos ,pitanje koliko je to tačno . Konačno malo odbrane na spoljnim pozicijama Edited November 9, 2023 by elementary
Ros Posted November 9, 2023 Author Posted November 9, 2023 1 minute ago, elementary said: Pominje se Shaquille Harrison kao pojačanje po internetu .Mislim pominjao se još letos ,pitanje koliko je to tačno . Konačno malo odbrane na spoljnim pozicijama vlazni snovi nekih tviterasa. bio je pred potpisom za armani, ali ipak nije
elementary Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Videcemo,dovešće se sigurno 1 do 2 igrača kada to ostaje da se vidi . Nama fali četvorka a ponuda nikakva ,Birch se pominjao a on petica …
Ros Posted November 9, 2023 Author Posted November 9, 2023 7 minutes ago, elementary said: Videcemo,dovešće se sigurno 1 do 2 igrača kada to ostaje da se vidi . Nama fali četvorka a ponuda nikakva ,Birch se pominjao a on petica … bilo bi super, ali sumnjam mozda da ukljucimo yumco vranje u sponzorski pool pa da bude neke love? za koga navija onaj madjar iz vranja? vacic?
garmonbozia Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 ovaj je bio u pravu za sve oko karotebruno kod nas
Ratamahatta Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 (edited) 1 hour ago, elementary said: Nama fali četvorka a ponuda nikakva ,Birch se pominjao a on petica … A mogao bi mozda klub da zaposli nekog skauta, ili da preporuce Alempijevici, Tomici i Sakote nekog novog Fajea, Berona, Pantera, itd. Sigurno postoji u nekom Brindiziju/Bujukcekmeceu/Nanteru/Avtodoru/Obradoiru/Promiteasu/Hapoelu nesto sto bi nam leglo i sto bi nam apgrejdovalo tim Edited November 9, 2023 by Ratamahatta 1 1
Dankan Ajdaho Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Mislim da pogled ne doseže dalje od Miškovog.
Nikodije Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 (edited) ne znam da li je istina za ovog harisona ili ne, ali ima logike. forumska struka™ je odavno zakljucila da je ovom timu potrebniji 1 jak bek koji moze da pritisne spolja, nego jos 1 visoki. sad vidim da vazi za dobrog defanzivca i da je bio proglasen za naj defanzivca g lige. pakuj. Edited November 9, 2023 by Nikodije
MiddleClass Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Bek i defanzivac? Ako je kamenjar pakuj odmah 1
Nikodije Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 doduse premlad je, tek je napunio 30, al valjda bi se uklopio
Jimmy Kowalski Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 2 hours ago, Nikodije said: ne znam da li je istina za ovog harisona ili ne, ali ima logike. forumska struka™ je odavno zakljucila da je ovom timu potrebniji 1 jak bek koji moze da pritisne spolja, nego jos 1 visoki. sad vidim da vazi za dobrog defanzivca i da je bio proglasen za naj defanzivca g lige. pakuj. U tandemu sa Teom, najboljim defanzivcem grcke lige, cinice pravi spoljni bedem.. 2
booyaka Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 (edited) Kod nas samo kamenjari opstaju.Čim je kamenjar mora da je dobar defanzivac Edited November 9, 2023 by booyaka
MiddleClass Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: U tandemu sa Teom, najboljim defanzivcem grcke lige, cinice pravi spoljni bedem.. 1
Nikodije Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 nek je i kamenjar, ali mora jace da se pritisne protivnicka organizacija napada.
Recommended Posts