elementary Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Inače gledao statustiku na El sajtu ,ladno smo prvi po ukradenim loptama u El . 1
samo_opusteno Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 I opet, neverovatno da repati Jagisi nije davao ni minut. 1
elementary Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Tobi se vraća ,odličan suter ono je bas bilo čudno šta je sve masio u prethodnim utakmicama .
levi Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 4 minutes ago, samo_opusteno said: I opet, neverovatno da repati Jagisi nije davao ni minut. ne znam šta mu je glavi i šta je bilo na treninzima, ali je realno da Yago ne bude od početka na 100% jer je propustio odmor i pripreme evo i Tobi je tek sad malo živnuo 1
booyaka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ovo treba da igra Šabac, probijanje, asistencija ili polaganje, a sporadično šutevi za tri
elementary Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) Nedović i Shabaz kradu lopte igraju se kontre ,ekipa se opustila malo konačno Odlična ugra ,Budućnost ispogadjala dosta trojki inače ni bilo veća razlika . Edited November 5, 2023 by elementary
MiddleClass Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Kakav bre Topic, razigravamo mladjanog Sahbaza kad je dvocifreno 2
booyaka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 1 minute ago, MiddleClass said: Kakav bre Topic, razigravamo mladjanog Sahbaza kad je dvocifreno U stvari si u pravu, ovako se pumpa samopouzdanje. A Šabac sa samopouzdanjem>>>>>>> Topić na steroidima
Ćenta Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Koliko god sam nezadovoljan što Sfero teško pronalazi pravu formu ekipi, toliko mu se ne može osporiti trud i muka da izvuče iz ekipe maksimum kad je na minimumu igre!
elementary Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Polako sa tom “formom” , Sferopulos igrao bez tri beka ,pa bez dva … Treba vremena dok igrači pohvataju akcije ,definitivno sve više i više imamo intervale solidne odbrane . Hanga se opet povredio ,vidim igrao samo 4 minuta ?
Mindaugas Žukauskas Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 3 minutes ago, Ćenta said: Koliko god sam nezadovoljan što Sfero teško pronalazi pravu formu ekipi, toliko mu se ne može osporiti trud i muka da izvuče iz ekipe maksimum kad je na minimumu igre! Uzeo sam da čitam Sofoklea i Platona, kako bih eventualno sutra razumeo ovaj post 1 2
hrkljush boys_2 Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Jebiga i ove crne rupe u igri... Jacorey i Wright baš dobri.
Recommended Posts