Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Prestigli smo KKP A qrcem mrdnuli nismo. Duško, ti si mi najdraži. 3
Shaq Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: Prestigli smo KKP A qrcem mrdnuli nismo. Duško, ti si mi najdraži. to je u stvari najjace.. zvezda promenila deset igraca, trenera i u haosu™ je a ima isti skor u abi i el kao i partizan koji zadrzao sve nosioce , a pri tom partizan bio domacin i u abi i el.. al eto oni nisu u krizi.. 4 1
MiddleClass Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 9 hours ago, Ratamahatta said: Mozda Valensija pocne rapidno da pada, ne znam Efes kakva je prica, pa Makabi i Armani, kapiram da ce se Partizan opet uskurciti kako vreme bude islo Efes je kanta ove godine i to velika
Mindaugas Žukauskas Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 16 minutes ago, Shaq said: to je u stvari najjace.. zvezda promenila deset igraca, trenera i u haosu™ je a ima isti skor u abi i el kao i partizan koji zadrzao sve nosioce , a pri tom partizan bio domacin i u abi i el.. al eto oni nisu u krizi.. Ovo je retorika kao kad je Duško posle izgubljenog finala izjavio da je imao skor 5-5 kad se gleda cela sezona, protiv Partizana
J.R. Cash Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 18 minutes ago, Shaq said: to je u stvari najjace.. zvezda promenila deset igraca, trenera i u haosu™ je a ima isti skor u abi i el kao i partizan koji zadrzao sve nosioce , a pri tom partizan bio domacin i u abi i el.. al eto oni nisu u krizi.. Zvezda je u tri dana izgubila dva puta od Partizana koji ne lici ni na sta.. Take that for data. 3 3
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ovo je retorika kao kad je Duško posle izgubljenog finala izjavio da je imao skor 5-5 kad se gleda cela sezona, protiv Partizana Dajte nemojte 1 1
Ted Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 21 minutes ago, Shaq said: al eto oni nisu u krizi.. mi to gledamo kao razvojnu šansu, vi kako krizu pošto smo mi šmereri a vi babe
Shaq Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 8 minutes ago, J.R. Cash said: Zvezda je u tri dana izgubila dva puta od Partizana koji ne lici ni na sta.. Take that for data. zvezda je u prvoj igrala bez 2 beka, a u druguj bez bekova, a drugu utakmicu svakako mozes macku o rep sa onakvim lopovlukom od sudjenja.. 4
J.R. Cash Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Just now, Shaq said: zvezda je u prvoj igrala bez 2 beka, a u druguj bez bekova, a drugu utakmicu svakako mozes macku o rep sa onakvim lopovlukom od sudjenja.. 0-2! Od uzasnog Partizana. Nas nije dobio samo ko je zurio na voz. I vi. Ocigledno smo daleko od plejofa ove godine, ali da igramo svaku s vama, imali bismo 34-0. 3 3
Moća Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 9 hours ago, Nikodije said: Jagov prvi izazov je da ovde nađe devojku nižu od njega Pricaju kako je neki voditelj pitao Majkl Dzej Foksa da li mu je problem da nadje devojku zbog visine a on je odgovorio da nema problema jer kad stane na svoj novcanik nijedna nije visa od njega. Tako ce i Jago bez problema.
Jimmy Kowalski Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 12 minutes ago, Moća said: Pricaju kako je neki voditelj pitao Majkl Dzej Foksa da li mu je problem da nadje devojku zbog visine a on je odgovorio da nema problema jer kad stane na svoj novcanik nijedna nije visa od njega. Tako ce i Jago bez problema. Isto je rekao i Piksi. I naravno Dzej..
Profesionalac Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ma ne brinem se za njega, saloni za sređivanje obrva su veliki bazeni za upoznavanje 1
Recommended Posts