copkillah Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 1 minute ago, Ros said: a bio je i onaj klinja koga je neki idiot razvlacio po mrezama (krezubi cigan od rodjenja) idiotkinja, čini mi se, koju su posle obe strane pošteno iznasisavale
Ayatollah Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 20 minutes ago, Ted said: klinac je šećerko, iskrena dečija navijačka frkica ovako sam i ja sa istoka posmatrao penale protiv Artmedije. samo se završilo u suzama, a ne sa osmehom i rukama gore Bio si malo veći od ovog klinca kad si gledao te penale... 3
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 5 minutes ago, Ros said: moze li nesto drugo. jagova se mnogo rimuje za raznim ruznim recima daj predlog štimara se ne važi
samo_opusteno Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Emotivno vece, obicno tako bude kad je ekipa izranjavana i dodju pravi da podrze. Prijatno iznenađenje posetom i ambijentom. Nervoza ekipe ogromna, ziceri se masali u nizu, trojka ni pod razno da se ubaci. Sabaz je i u takvoj veceri gde je Teo odigrao najborbeniji mec karijere uspeo da bude bad energy bringer i da prvi put kapiram ljude koji zvizde nasem igracu. Ako ubrzo ne popravi govor tela i uklopi se u tim katovati tog mlohavka. Srecom Grk je uvideo da ubija momentum i ostavio Jagisu do kraja, a Jagisa je good vibes deliverer. Pisao sam da mi nije jasno da Ivanovic ne vidi da ga ljudi vole i da moze mnogo pomoci, sta li je tom coveku bilo u glavi. Jago je onaj lik kog zavolis odmah i ne zameras masanje, pretenciozno istrcane kontre itd. Pritom i on uzvraca energiju navijacima. Nadam se da ce povratkom Nedovica i Lazica biti bolje, treba nam i cetvorka. Samo da Sabaz ima nesto zivine u sebi moglo bi to biti dobro. 4
Ted Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 4 minutes ago, Ayatollah said: Bio si malo veći od ovog klinca kad si gledao te penale... jesam......ali reakcije su mi bile u domenu uzrasne grupe ovog mališana
Ros Posted November 3, 2023 Author Posted November 3, 2023 6 minutes ago, copkillah said: idiotkinja, čini mi se, koju su posle obe strane pošteno iznasisavale negde su iskopali da je fotka od neke ruskinje. fake profil. nista manje idiotski
Ros Posted November 3, 2023 Author Posted November 3, 2023 5 minutes ago, Eleniko said: daj predlog štimara se ne važi godina DOS-a moze imati i vise znacenja
copkillah Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 3 minutes ago, Ros said: negde su iskopali da je fotka od neke ruskinje. fake profil. nista manje idiotski još gore, pizda koja se krije iza lažnog profila 1
Nikodije Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 10 minutes ago, samo_opusteno said: Sabaz je i u takvoj veceri gde je Teo odigrao najborbeniji mec karijere uspeo da bude bad energy bringer i da prvi put kapiram ljude koji zvizde nasem igracu. Ako ubrzo ne popravi govor tela i uklopi se u tim katovati tog mlohavka. S ovim bih se složio, skloniti ga makar ga plaćali do kraja sezone jer svojim prisustvom ubija i tim i navijače i 1 celokupan ambijent. Kako kroči na teren tako u celoj dvorani nastane negativna atmosfera. Jednostavno tip nema nameru da se uklopi, sada je jasno da problem nije bio u Dulu nego u njemu. 1
Barrister Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Just now, Nikodije said: S ovim bih se složio, skloniti ga makar ga plaćali do kraja sezone jer svojim prisustvom ubija i tim i navijače i 1 celokupan ambijent. Kako kroči na teren tako u celoj dvorani nastane negativna atmosfera. Jednostavno tip nema nameru da se uklopi, sada je jasno da problem nije bio u Dulu nego u njemu. Što se navijača tiče to je stvar do navijača kojima je vrhunac poznavanja košarke Čovićeva priča o kravi muzari koja se periodično ponavlja. Što se tima tiče to je neverovatna glupost, on ima odličan odnos sa saigračima, to je sinoć bilo vidljivo.
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 1 minute ago, Barrister said: Što se navijača tiče to je stvar do navijača kojima je vrhunac poznavanja košarke Čovićeva priča o kravi muzari koja se periodično ponavlja. Što se tima tiče to je neverovatna glupost, on ima odličan odnos sa saigračima, to je sinoć bilo vidljivo. naravno. osvrnuću se na navijače kada budu zviždali čoviću kao ovom dečku koji u krajnjoj liniji nije kriv što je loše procenjen pre kupovine. 1
Barrister Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: naravno. osvrnuću se na navijače kada budu zviždali čoviću kao ovom dečku koji u krajnjoj liniji nije kriv što je loše procenjen pre kupovine. Kao što rekoh to su navijači koji koji su od Čovića naučili priču o "krvavim kolenima" i "kravama muzarama" i "šilbovanju" kao vrhuncu genijalnosti uprave. Jedna stvar je to da li on pruža očekivano, sasvim druga je izmišljanje da loše utiče na tim.
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 10 minutes ago, Nikodije said: S ovim bih se složio, skloniti ga makar ga plaćali do kraja sezone jer svojim prisustvom ubija i tim i navijače i 1 celokupan ambijent. Kako kroči na teren tako u celoj dvorani nastane negativna atmosfera. Jednostavno tip nema nameru da se uklopi, sada je jasno da problem nije bio u Dulu nego u njemu. -1 koju to sliku šalje ostatku crnacatm kad uđete u kanal idete na transfer listu, nema tu onda mnogo sreće za taj tim. šabazu ovo sigurno nije prvi put u karijeri da je u kanalu i verovatno već ima mehanizme kojima to prevazilazi ono zviždanje u areni sinoć mu sigurno neće pomoći samo ljubav 2
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) šabazovi brojevi iz armanija prošle godine lik im je realno izvadio sezonu, koliko toliko s obzirom na tragičnost skoro do pred sam kraj nisam gledao ali prilično izvesno nemamo nikog ni prošle ni ove godine sa približnim brojevima edit - ne znam argentinci, možda Edited November 3, 2023 by Eleniko
Nikodije Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: -1 koju to sliku šalje ostatku crnacatm kad uđete u kanal idete na transfer listu, nema tu onda mnogo sreće za taj tim. šabazu ovo sigurno nije prvi put u karijeri da je u kanalu i verovatno već ima mehanizme kojima to prevazilazi ono zviždanje u areni sinoć mu sigurno neće pomoći samo ljubav Nije to samo klasičan kanal, govor tela mu je grozan. Tobi je u kanalu i želi da izađe, ovaj se ponaša isto. Mislim da mu ne prija ni ovaj ambijent, pritisak, ko zna šta.
Recommended Posts