Defunctus Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Shabaz, Rokas i Tobi kao da je interno takmicenje ko ce pre da se samosilbuje iz ekipe, bas ne deluju da im se ostaje.
Milosh76 Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 16 minutes ago, Ros said: grande milos 7 asistencija za poluvreme i to ovo raspad poluvreme 2
Shaq Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 nerealno koja kolicina nemoci, frustracije, nedostatka konfidensa i kod kosarkasa i kod fudbalera, ko da igraju pod pretnjom puske.. pakao 1
Ted Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) pogledao sam poluvreme......loša utakmica, neverovatni promašaji zicera sa vaše strane. Šabaz deluje totalno dekoncentrisano rezultat sjajan, u odnosu na utisak. cenim da ovo dobijate i da neće biti nikakve neizvesnosti. potrebno je da se podigne procenat šuta, ne verujem da će biti ovako loš celu tekmu + malo skok da se popravi, pošto su vas nadskakali u prvom poluvremenu. i malo više koncentracije, preveliki je broj izgubljenih lopti, statistika kaže 13 Edited November 2, 2023 by Ted 2
booyaka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) Nama fali skok, i bolja selekcija šuta ali sem toga nije tolika katastrofa, ove drži u životu šut, a na primer, imaju 13 izgubljenih za poluvreme zato i jesmo u egalu. Ako uspemo da to iznivelišemo trebalo bi da dobijemo, ali to neće ništa značiti jer su Švabe među najgorim ekipama EL. Edited November 2, 2023 by booyaka
Eleniko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 16 minutes ago, Shaq said: ali dileje koji umesto da zvizde lekić tebra, pomaže
MiddleClass Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 1 minute ago, Ted said: pogledao sam poluvreme......loša utakmica, neverovatni promašaji zicera sa vaše strane. Šabaz deluje totalno dekoncentrisano rezultat sjajan, u odnosu na utisak. cenim da ovo dobijate i da neće biti nikakve neizvesnosti. potrebno je da se podigne procenat šuta, ne verujem da će biti ovako loš celu tekmu + malo skok da se popravi, pošto su vas nadskakali u prvom poluvremenu. i malo više koncentracije, preveliki je broj izgubljenih lopti, statistika kaže 13 Da, ali oni 13 izgubljenih - mi 6 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 da vežete 3 trojke i lomite utakmicu
Ted Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 4 minutes ago, MiddleClass said: Da, ali oni 13 izgubljenih - mi 6 my bad.....gledao pogrešnu kolonu
hrkljush boys_2 Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Ali Plavsic je neslusljiv na svu muku od igre.
elementary Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Pa jbt ništa ne možemo pogoditi ,spustimo na dva razlike i opet vezu dve trojke i odlepe se .
Eleniko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da vežete 3 trojke i lomite utakmicu a oni 1
Recommended Posts