Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Shabaz, Rokas i Tobi kao da je interno takmicenje ko ce pre da se samosilbuje iz ekipe, bas ne deluju da im se ostaje. 

Posted
16 minutes ago, Ros said:

grande milos :ziga:

7 asistencija za poluvreme i to ovo raspad poluvreme :hail:

• +1 2
Posted

nerealno koja kolicina nemoci, frustracije, nedostatka konfidensa i kod kosarkasa i kod fudbalera, ko da igraju pod pretnjom puske.. pakao

• +1 1
Posted (edited)

pogledao sam poluvreme......loša utakmica, neverovatni promašaji zicera sa vaše strane. Šabaz deluje totalno dekoncentrisano

rezultat sjajan, u odnosu na utisak. cenim da ovo dobijate i da neće biti nikakve neizvesnosti. potrebno je da se podigne procenat šuta, ne verujem da će biti ovako loš celu tekmu + malo skok da se popravi, pošto su vas nadskakali u prvom poluvremenu. i malo više koncentracije, preveliki je broj izgubljenih lopti, statistika kaže 13

Edited by Ted
  • +1 2
Posted (edited)

Nama fali skok, i bolja selekcija šuta ali sem toga nije tolika katastrofa, ove drži u životu šut, a na primer, imaju 13 izgubljenih za poluvreme zato i jesmo u egalu.

Ako uspemo da to iznivelišemo trebalo bi da dobijemo, ali to neće ništa značiti jer su Švabe među najgorim ekipama EL.

Edited by booyaka
Posted
16 minutes ago, Shaq said:

ali dileje koji umesto da zvizde

lekić tebra, pomaže

Posted
1 minute ago, Ted said:

pogledao sam poluvreme......loša utakmica, neverovatni promašaji zicera sa vaše strane. Šabaz deluje totalno dekoncentrisano

rezultat sjajan, u odnosu na utisak. cenim da ovo dobijate i da neće biti nikakve neizvesnosti. potrebno je da se podigne procenat šuta, ne verujem da će biti ovako loš celu tekmu + malo skok da se popravi, pošto su vas nadskakali u prvom poluvremenu. i malo više koncentracije, preveliki je broj izgubljenih lopti, statistika kaže 13

Da, ali oni 13 izgubljenih - mi 6

• +1 1
Posted

da vežete 3 trojke i lomite utakmicu

Posted
4 minutes ago, MiddleClass said:

Da, ali oni 13 izgubljenih - mi 6

my bad.....gledao pogrešnu kolonu

Posted

ni Ibaka da se zajebe da izađe Luki na šut za 3

Posted

Ali Plavsic je neslusljiv na svu muku od igre.

Posted

Pa jbt ništa ne možemo pogoditi ,spustimo na dva razlike i opet vezu dve trojke i odlepe se . 

Posted
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

da vežete 3 trojke i lomite utakmicu

a oni

:ajde:

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...