Milošica Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 (edited) Čestitke na dobroj borbi Cigani, biće ovo još jedna uzbudljiva sezona. Miloš Teodosić je ozbiljan gospodin(bez sarkazma). Edited October 30, 2023 by Milošica 1
Eleniko Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 1 minute ago, Milošica said: Miloš Teodosić je ozbiljan gospodin(bez sarkazma). zar nije na kraju isključen /bez sarkazma, stvarno pitam/
Milošica Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Just now, Eleniko said: zar nije na kraju isključen /bez sarkazma, stvarno pitam/ Jeste valjda, što ne menja stvar.
elementary Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Sad je isključeni gospodin Shabaz možda izadje iz ovog lelemud stava posle obog jebanja od strane sudija ,možda se i trgne . Deluje mi i da ima neku povredu ,odnosno strah ,može da probije liniju i ide do kosa ali to uopšte ne radi . 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 17 minutes ago, Malvo said: Ma kakav Kristijan Golubović, cirkuzant u odnosu na "prijatelje kluba" sa xxx godina robije iz doba sportskih radnika Vujoševića i Danilovića. Pa čekaj, odluči se da li će mandrili da gurkaju Nanelija na sledećem derbiju zato što je Danilović gepekovao Ljucu 2007. ili zato što je Hordov svirao ličnu u napadu Yagu. Ili sve komplet zajedno?
Eleniko Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 1 minute ago, elementary said: Sad je isključeni gospodin Shabaz možda izadje iz ovog lelemud stava posle obog jebanja od strane sudija ,možda se i trgne . Deluje mi i da ima neku povredu ,odnosno strah ,može da probije liniju i ide do kosa ali to uopšte ne radi . za to neka sačeka EL ili low level domaće utakmice, za ovakvim suđenjem mogao je samo da zadobije povredu gde te jedan namešta na prvom koraku a pod košem te sačekuje drugi da se zabiješ u njega kad izgubiš ravnotežu i popiješ faul u napadu. nije da smo jednom to videli večeras. 1
Hroničar Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ovaj poraz me i nije toliko dotakao iz prostog razloga jer ima jos puno da se igra, bice ove sezone vise poraza i kod nas i kod Partizana nego li prosle, bar takav mi je utisak. Vise sam koncetrisan na Evroligu i da pocnemo tu da pobedjujemo. Glavni utisak ove vecerasnje utakmice je skandalozna odbrana Zvezde Crvene, lepo je Sferopulos objasnio na konferenciji, ako jedna ekipa da 90 poena i izgubi utakmicu, onda je iskljucivi razlog za to losa odbrana, ja bih rekao skandalozna, pogotovu kod nasih bekova Teodosica i Sabaza, s tim sto mislim da je Teodosic jos i bio malo manje losiji....Sabaza ne bih otpustao, ali je sa likom potreban jedan bas ozbiljan razgovor... Onakvu kurcobolju u odbrani nisam skoro video...Pa moji prijatelji i ja na rekreativnom terminu odigramo ozbiljniju odbranu nego Sabaz veceras. On i Teodosic brdo izgubljenih lopti, tolika neodgovornost od igraca koji treba svojim iskustvom da doprinesu ekipi.
elementary Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Jago je dosta zivnuo u odnosu na pocetak sezone . Shabaz je dao izjavu posle utakmice, mislim da će biti ok,nije bas da ga boli q. Treba mu vreme da udje u ritam očigledno . Sferopulosu će dosta vremena trebati da zategne odbranu . Mada kakvu odbranu i očekivati na bekovskim pozicijama bez Lazića i Hanga koji jedini tu igraju nešto . 2
BWA Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 44 minutes ago, Ros said: da je shabaz igrao kao u drugom… mozda se sad trgne Igra vrhunski kad nema pritiska i kad je sve izgubljeno.
Malvo Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa čekaj, odluči se da li će mandrili da gurkaju Nanelija na sledećem derbiju zato što je Danilović gepekovao Ljucu 2007. ili zato što je Hordov svirao ličnu u napadu Yagu. Ili sve komplet zajedno? Odluči se ti da li želiš da ti objašnjavam ili ne želiš?
Malvo Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 3 minutes ago, elementary said: Jago je dosta zivnuo u odnosu na pocetak sezone . Shabaz je dao izjavu posle utakmice, mislim da će biti ok,nije bas da ga boli q. Treba mu vreme da udje u ritam očigledno . Sferopulosu će dosta vremena trebati da zategne odbranu . Mada kakvu odbranu i očekivati na bekovskim pozicijama bez Lazića i Hanga koji jedini tu igraju nešto . Mi i sa svima njima imamo vrlo nisku, a ne toliko energičnu i šuterski potentnu bekovsku liniju. To će biti problem i dobri treneri će to eksploatisati.
Filozof manijak Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ispade Željko košarkaški Isus, nije loše 1
Filozof manijak Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Mmda, to kad bi istorija počinjala od preprošle sezone.
Recommended Posts