Hroničar Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Just now, Eleniko said: FIFY ma od prve utakmice sa asvelom bilo je jasno da je teo u modu da herojski okončava karijeru, na toj utakmici je bilo već očigledno da to vodi u težak raskorak poznat u narodu kao srce hoće dupe klokoće no previše kenjam, to je samo zato što imam osećaj u stomaku da će u ponedeljak biti mnogo gore i da tu neće biti ni blizu klač tajma tj da ga neće biti Vidiš, kod mene je obrnuto, ja baš mislim da podižemo igru i formu, dobili smo Jaga i Bolomboja, definitivno, mnogo smislenije izmene vrši Sferopulos, pod obavezno je dobiti Bajern, pa da se pošibamo sa Barsom. Što se Abe tiče, u ponedeljak očekujem sličnu utakmicu i da dobijemo, naravno. 4 1
Nikodije Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 7 minutes ago, Eleniko said: Razumem tvoj progrčki sentiment™, ali Teo je bolji. Kaže i srce i oči. Btw kako se samo Bili raspadao u poslednjih 5 godina u Ciganijakosu, pitam se da li mu je tada neki Laki iz Pireja savetovao da ne sme da šutne više od dva puta po tekmi i pravio neke idiotske klipove da dokaže kako ovaj nema pojma. 1
MiddleClass Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Prvo ste tjerali Duska, a posto je rano za Sferopulosa na tapetu su Sabaz i Teo... 1
Eleniko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) 2 minutes ago, Nikodije said: Razumem tvoj progrčki sentiment™, ali Teo je bolji. Kaže i srce i oči. ne znam brte progrčki sentiment mi se zaustavlja na prirodi i plaži, u sportu nemam /čak naprotiv, odvratni su/ ali kada dođe do srca i očiju može bilo šta bili ima jasno brojeve na svojoj strani, titule i klupske i repstativne i to je to. PS. platite mi giros kad ovim provokacijama vratim kojota na forum Edited October 27, 2023 by Eleniko 1
lazni Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Po mom mišljenju Teodosić je bio baš dobar sve do same završnice, gde je fizički potpuno pao i onda srljao iz greške u grešku. Kako je i ranije u karijeri znao da zaglavinja u bitnim utakmicama i da preteranim forsiranjem ubije ekipu, uloga trenera i doziranje minutaže postaju ključni za dalje igre u u zvezdi. I dalje je majstor koga je uživanje gledati kako razigrava ekipu. 8
Nikodije Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 2 minutes ago, Eleniko said: ne znam brte progrčki sentiment mi se zaustavlja na prirodi i plaži, u sport ništa /čak naprotiv/ ali kada dođe do srca i očiju može bilo šta bili ima jasno brojeve na svojoj strani, titule i klupske i repstativne i to je to. Pusti titule i brojeve, to je za kviz. Nemoj mi reći da si više voleo da gledaš Bilija nego Tea.
Dziber Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 30 minutes ago, Eleniko said: uvek zaboravimo kako puca teo u cluch timeu i na mnogo važnijim tekmama od ove Airvall
booyaka Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 2 minutes ago, MiddleClass said: Prvo ste tjerali Duska, a posto je rano za Sferopulosa na tapetu su Sabaz i Teo... Ja ga ne teram, samo bih voleo da bude promišljeniji u clutch situacijama, što znači da može da uzima šuteve ali neka nekad i podeli pas. Ključna reč u košarci je raznovrsnost. 2
Eleniko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Just now, Nikodije said: Pusti titule i brojeve, to je za kviz. Nemoj mi reći da si više voleo da gledaš Bilija nego Tea. jel pitanje bilo najdraži ili najbolji ja sam napisao za najbolji jbga
Have_Fun Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 32 minutes ago, Eleniko said: uvek zaboravimo kako puca teo u cluch timeu i na mnogo važnijim tekmama od ove Ovo na kraju utakmice što je Teo nabacio za produzetak je najgenijalnija asistencija koju sam video! Majstor! 3 1
Nikodije Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) 10 minutes ago, lazni said: Po mom mišljenju Teodosić je bio baš dobar sve do same završnice, gde je fizički potpuno pao i onda srljao iz greške u grešku. Kako je i ranije u karijeri znao da zaglavinja u bitnim utakmicama i da preteranim forsiranjem ubije ekipu, uloga trenera i doziranje minutaže postaju ključni za dalje igre u u zvezdi. I dalje je majstor koga je uživanje gledati kako razigrava ekipu. Ma on je i dalje faktor stabilnosti u ovom timu, to se vidi bukvalno čim kroči na teren. Ne znam da li to više govori o njemu ili o ovom timu i selekciji, ali bez njega bi ova grupa igrača delovala kao random grupa građana. Uloga može da mu se smanji samo ako se Šabaz prizove pameti i prestane da lelemudi. On u naponu snage izgleda daleko rekreativnije nego penzos Teo. Edited October 27, 2023 by Nikodije 4
Eleniko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 a gde je nestao ostin holins ove sezone i da li za njega nema mesta u ciganskoj rezervi nema ga u makabiju. možda da neku trampu pionir za pozajmicu napravimo.
assignment Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) 40 minutes ago, Eleniko said: a gde je nestao ostin holins ove sezone i da li za njega nema mesta u ciganskoj rezervi nema ga u makabiju. možda da neku trampu pionir za pozajmicu napravimo. Simpa lik, no čemu kada imaš Rokasa? Edited October 27, 2023 by assignment
Eleniko Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 1 minute ago, assignment said: Simpa lik, no cenu kada imaš Rokasa? on je kod nas ako se dobro sećam više igrao 2 nego 3 sad vidim da je ipak otišao iz tlv https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1527532/austin-hollins-maccabi-tel-aviv-euroleague/ gde je ne zna se, biće onda da ga magistar nije hteo već letos
Hroničar Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 1 hour ago, MiddleClass said: Prvo ste tjerali Duska, a posto je rano za Sferopulosa na tapetu su Sabaz i Teo... Takvi smo ti mi cigani, prava ciganska posla. A da vidiš kad bude Teo počeo da pogađa, biće Bog, otac, ma kakva penzija, može on još. Što bi rekao jedan moj trener iz mlađih dana, pojedini sa foruma ga i poznaju lično, kad pogodiš koš, onda BRAVO MAJSTORE, kad promašiš, UA, PEDERU! 1
Recommended Posts