Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
Just now, Eleniko said:

FIFY

ma od prve utakmice sa asvelom bilo je jasno da je teo u modu da herojski okončava karijeru, na toj utakmici je bilo već očigledno da to vodi u težak raskorak poznat u narodu kao srce hoće dupe klokoće

no previše kenjam, to je samo zato što imam osećaj u stomaku da će u ponedeljak biti mnogo gore i da tu neće biti ni blizu klač tajma tj da ga neće biti

Vidiš, kod mene je obrnuto, ja baš mislim da podižemo igru i formu, dobili smo Jaga i Bolomboja, definitivno, mnogo smislenije izmene vrši Sferopulos, pod obavezno je dobiti Bajern, pa da se pošibamo sa Barsom.

Što se Abe tiče, u ponedeljak očekujem sličnu utakmicu i da dobijemo, naravno.

• +1 4
  • Wub 1
Posted
7 minutes ago, Eleniko said:

Euroleague Basketball Sport GIF by EuroLeague

Razumem tvoj progrčki sentiment™, ali Teo je bolji. Kaže i srce i oči.

Btw kako se samo Bili raspadao u poslednjih 5 godina u Ciganijakosu, pitam se da li mu je tada neki Laki iz Pireja savetovao da ne sme da šutne više od dva puta po tekmi i pravio neke idiotske klipove da dokaže kako ovaj nema pojma.

• +1 1
Posted

Prvo ste tjerali Duska, a posto je rano za Sferopulosa na tapetu su Sabaz i Teo... :fantom:

• +1 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Nikodije said:

Razumem tvoj progrčki sentiment™, ali Teo je bolji. Kaže i srce i oči.

ne znam brte progrčki sentiment mi se zaustavlja na prirodi i plaži, u sportu nemam /čak naprotiv, odvratni su/

ali kada dođe do srca i očiju može bilo šta

bili ima jasno brojeve na svojoj strani, titule i klupske i repstativne i to je to.

PS. platite mi giros kad ovim provokacijama vratim kojota na forum

Edited by Eleniko
  • +1 1
Posted

Po mom mišljenju Teodosić je bio baš dobar sve do same završnice, gde je fizički potpuno pao i onda srljao iz greške u grešku. Kako je i ranije u karijeri znao da zaglavinja u bitnim utakmicama i da preteranim forsiranjem ubije ekipu, uloga trenera i doziranje minutaže postaju ključni za dalje igre u u zvezdi. 

I dalje je majstor koga je uživanje gledati kako razigrava ekipu.

• +1 8
Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

ne znam brte progrčki sentiment mi se zaustavlja na prirodi i plaži, u sport ništa /čak naprotiv/

ali kada dođe do srca i očiju može bilo šta

bili ima jasno brojeve na svojoj strani, titule i klupske i repstativne i to je to.

Pusti titule i brojeve, to je za kviz. Nemoj mi reći da si više voleo da gledaš Bilija nego Tea. 

Posted
30 minutes ago, Eleniko said:

uvek zaboravimo kako puca teo u cluch timeu i na mnogo važnijim tekmama od ove

Airvall

Posted
2 minutes ago, MiddleClass said:

Prvo ste tjerali Duska, a posto je rano za Sferopulosa na tapetu su Sabaz i Teo... :fantom:

Ja ga ne teram, samo bih voleo da bude promišljeniji u clutch situacijama, što znači da može da uzima šuteve ali neka nekad i podeli pas. Ključna reč u košarci je raznovrsnost.

• +1 2
Posted
Just now, Nikodije said:

Pusti titule i brojeve, to je za kviz. Nemoj mi reći da si više voleo da gledaš Bilija nego Tea. 

jel pitanje bilo najdraži ili najbolji

ja sam napisao za najbolji jbga

Posted
32 minutes ago, Eleniko said:

uvek zaboravimo kako puca teo u cluch timeu i na mnogo važnijim tekmama od ove

Ovo na kraju utakmice što je Teo nabacio za produzetak je najgenijalnija asistencija koju sam video!

Majstor!

• Haha 3
  • Tužno 1
Posted (edited)
10 minutes ago, lazni said:

Po mom mišljenju Teodosić je bio baš dobar sve do same završnice, gde je fizički potpuno pao i onda srljao iz greške u grešku. Kako je i ranije u karijeri znao da zaglavinja u bitnim utakmicama i da preteranim forsiranjem ubije ekipu, uloga trenera i doziranje minutaže postaju ključni za dalje igre u u zvezdi. 

I dalje je majstor koga je uživanje gledati kako razigrava ekipu.

Ma on je i dalje faktor stabilnosti u ovom timu, to se vidi bukvalno čim kroči na teren. Ne znam da li to više govori o njemu ili o ovom timu i selekciji, ali bez njega bi ova grupa igrača delovala kao random grupa građana.

Uloga može da mu se smanji samo ako se Šabaz prizove pameti i prestane da lelemudi. On u naponu snage izgleda daleko rekreativnije nego penzos Teo.

Edited by Nikodije
  • +1 4
Posted

a gde je nestao ostin holins ove sezone i da li za njega nema mesta u ciganskoj rezervi

nema ga u makabiju. možda da neku trampu pionir za pozajmicu napravimo.

Posted (edited)
40 minutes ago, Eleniko said:

a gde je nestao ostin holins ove sezone i da li za njega nema mesta u ciganskoj rezervi

nema ga u makabiju. možda da neku trampu pionir za pozajmicu napravimo.

Simpa lik, no čemu kada imaš Rokasa?

Edited by assignment
Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Takvi smo ti mi cigani, prava ciganska posla. A da vidiš kad bude Teo počeo da pogađa, biće Bog, otac, ma kakva penzija, može on još. Što bi rekao jedan moj trener iz mlađih dana, pojedini sa foruma ga i poznaju lično, kad pogodiš koš, onda BRAVO MAJSTORE, kad promašiš, UA, PEDERU!

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...