Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

Ja koliko znam i on i savić su pričali o trogodišnjem projektu kad je potpisao pružio ruku Ostoji

3 hours ago, Eleniko said:

mense čini da nam je ovaj kkp prosto loš mečap, tamo gde je partizan tanak - pod košem - mi smo za sada još tanji a tamo gde šure /crnci, šut/ mi nemamo odbrambene kapacitete sem ako se deda ne vrati u mod od pretprošle godine kada je školovao ledeja. mislim, nije da je rezultat nebitan ali bi voleo pre rezultata da vidim neke smislenije strukture u timu od kombina teo-nedović koje menjaju nejpir-hanga. sad kad je očigledno da je bolomboj prvi centar barem da se oko njega izgradi igra pa da se gradi odatle. s tim da stvarno verujem da je ivanovićev posao da do ovakvih zaključaka doÄ'e u pripremnom periodu a ne na samoj utakmici kao pre 2 dana.

Ne bih se složio da smo tanji pod košem, SedeoSamNaKamičku je prilično izgubljen, sem šuta nije ništa ponudio, tu bih prednost dao Tobiju, Bolomboj je bolji od Smailage, a Simonović od Balše. Jedino je Ledej problem, ali tu je DeDa penicilin za dotičnog, a imamo i Luku.
Prevaga će biti ko će biti bolji na pleju i tu će se odlučivati pobednik.

Edited by booyaka

2 hours ago, J.R. Cash said:

Naravno da nije iskljucivo do trenera. Igraci igraju, treneri nemaju dzojstik.

Ono sto jeste do trenera je najbolji napad u Evroligi i igra vredna F4.

I najgora odbrana je do trenera

Repati je totalno izgubio kompas, veceras je izvukao Kuzmica iz naftalina, a Tobija ostavio van 12.

6 minutes ago, FPLS said:

Repati je totalno izgubio kompas, veceras je izvukao Kuzmica iz naftalina, a Tobija ostavio van 12.

Pa bolje i tako, nego da igra 5 min... Tobi iz nekih razloga ne liči na sebe... Verovatno Jos nedovoljno spreman, ko će ga znati...

Edited by assignment

Bez Tobija, Lazarevica i Ilica danas. Nisu ni doputovali

14 minutes ago, FPLS said:

to je trebalo da uradi pred monako, sa bolombojem i kuzmićem pod košem bi imali veće šanse nego sa tobijem.

15 minutes ago, FPLS said:

ovo je vec za lazu lazarevica, bukvalno tobi sa prolivom i jednom vezanom rukom je korisniji od kuzmica 

Gubimo 28 razlike

Nejpir opet drogiran

što bi rekao booyaka, lepo igra Belineli.

Ovaj Plavšić baba narikača

Nesportska Dobrica

kakvi su ovo šutevi, šta je ovo

Bolomboj je baš mačka 

Guest
This topic is now closed to further replies.