Heaviside Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Ja koliko znam i on i savić su pričali o trogodišnjem projektu kad je potpisao pružio ruku Ostoji
booyaka Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 (edited) 3 hours ago, Eleniko said: mense čini da nam je ovaj kkp prosto loš mečap, tamo gde je partizan tanak - pod košem - mi smo za sada još tanji a tamo gde šure /crnci, šut/ mi nemamo odbrambene kapacitete sem ako se deda ne vrati u mod od pretprošle godine kada je školovao ledeja. mislim, nije da je rezultat nebitan ali bi voleo pre rezultata da vidim neke smislenije strukture u timu od kombina teo-nedović koje menjaju nejpir-hanga. sad kad je očigledno da je bolomboj prvi centar barem da se oko njega izgradi igra pa da se gradi odatle. s tim da stvarno verujem da je ivanovićev posao da do ovakvih zaključaka doÄ'e u pripremnom periodu a ne na samoj utakmici kao pre 2 dana. Ne bih se složio da smo tanji pod košem, SedeoSamNaKamičku je prilično izgubljen, sem šuta nije ništa ponudio, tu bih prednost dao Tobiju, Bolomboj je bolji od Smailage, a Simonović od Balše. Jedino je Ledej problem, ali tu je DeDa penicilin za dotičnog, a imamo i Luku. Prevaga će biti ko će biti bolji na pleju i tu će se odlučivati pobednik. Edited October 20, 2023 by booyaka 1
booyaka Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 2 hours ago, J.R. Cash said: Naravno da nije iskljucivo do trenera. Igraci igraju, treneri nemaju dzojstik. Ono sto jeste do trenera je najbolji napad u Evroligi i igra vredna F4. I najgora odbrana je do trenera
FPLS Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Repati je totalno izgubio kompas, veceras je izvukao Kuzmica iz naftalina, a Tobija ostavio van 12.
assignment Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 (edited) 6 minutes ago, FPLS said: Repati je totalno izgubio kompas, veceras je izvukao Kuzmica iz naftalina, a Tobija ostavio van 12. Pa bolje i tako, nego da igra 5 min... Tobi iz nekih razloga ne liči na sebe... Verovatno Jos nedovoljno spreman, ko će ga znati... Edited October 20, 2023 by assignment 1
MiddleClass Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Bez Tobija, Lazarevica i Ilica danas. Nisu ni doputovali
Eleniko Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 14 minutes ago, FPLS said: Repati je totalno izgubio kompas, veceras je izvukao Kuzmica iz naftalina, a Tobija ostavio van 12. to je trebalo da uradi pred monako, sa bolombojem i kuzmićem pod košem bi imali veće šanse nego sa tobijem.
Shaq Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 15 minutes ago, FPLS said: Repati je totalno izgubio kompas, veceras je izvukao Kuzmica iz naftalina, a Tobija ostavio van 12. ovo je vec za lazu lazarevica, bukvalno tobi sa prolivom i jednom vezanom rukom je korisniji od kuzmica
garmonbozia Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 što bi rekao booyaka, lepo igra Belineli.
Recommended Posts