Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

Lapotina opet čokovala.

Marš bre ,ova ekipa će više nervirati nego ona od prošle godine ,preskočicu sledeću utakmicu definitivno,možda i sledećih par . Nema ova ekipa herca to se vidi na kilometar .

Cim naišlo malo tvrdo raspadnu se .Isto kao u Litvaniji ,ide sad par vezanih poraza,tako da Duško može opet da krene od 1-5 ili 1-6 :) 

Edited by elementary

1 minute ago, MiddleClass said:

Dzaba dobra odbrana kad skok ne pokupis

Promašio si i  topic i dan...

A vaistinu vas ubi Shabazz večeras, iako se Monako ponudio par puta pre one trojke.

Zašto Ivanoviću Mitrović i Lazarević igraju zadnja dva minuta verovatno ni on ne bi znao da kaže. Još je luđi komentator sa "Stekli su se uslovi da udje Lazarević"

sabaz,nije mi bio jasan hajp

konstrukcija tima,trener u penziji,covic,nema razloga da busde drugacije nego prosle sezone

Lazarevic je usao samo zbog odbrane jedan napad

Idemo na dugi napad u situaciji kad treba uputiti ocajnicku trojku u drugoj sekundi napada

Mi pravimo reklamu sa taxijem, Zvezda pravi istu reklamu. Mi izgubimo kod kuce, vi opet nas kopirate.

Teo i Sabaz ocajni obojica veceras

Monako ide na F4 opet

A suci da puse kitu

Šteta.

Da nije sramotne partije Šabaza i pajsera na klupi koji gubi skok uvođenjem smehotresnog Mitrovića umesto Bolomboja možda bi i dobili.

Realno, mi smo kao zec, izprcamo na brzinu, i kada treba nikoga ne ide šut...

Šabaz razočaranje, doveden je da rešava i ovo i ono prošle nedelje, a on ne da ne rešava nego userava ono što drugi naprave. Aj, bar smo dobili Bolomboja.

Pre će Laki da vidi kako njegov ljubimac :) na klupi dobija pedalu ,nego sto će biti nekog ozbiljnog rezultata .

Edited by elementary

Slaba selekcija, nije da se nije naslućivalo. Dok ide tranzicija, sve to izgleda glatko i fluidno, ali dugo se već ne dobijaju velike utakmice na trčanje. čak i prijatno iznenađuje odbrana u mnogim segmentima, ali sve u svemu bačene pare i prilika da se gleda Top u EL.

1 minute ago, Ratamahatta said:

Monako ide na F4 opet

Nikakav posebno utisak nisu ostavili, jedva su nas ovako uboge resili. Deluju kao tim tek malo vise nego mi, a mi smo daleko od toga.

Vildozina i Nedarina Zvezda je San Antonio za ovu.

Jeste, samo sto ce ovi kroz sezonu da narastu kao kvasac, jos im + fali i Lojd

Dobri su u svemu, ubedljivo najjaci protivnik do sada 

Tekmu im je dobio onaj dredonja s cvikerima sa poludistance

Edited by Ratamahatta

Guest
This topic is now closed to further replies.