Defunctus Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 U ovosezonskom rosteru zaista nije neophodno da Nedovic preuzima na sebe kad se lomi utakmica. 2
Ćenta Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Nikad mi nije jasno, kako iz tvrde utakmice napad za napad, strpljivo se skupi nekih osam poena prednosti i onda najednom zglajžemo u rupu nasred ulice i ovi nas zatrpaju tonu koševa ko od šale? 0:13 za minut i po? Hoće tad i trojke i poeni u padu, kod nas niko među živima da stane na loptu, da razvučeš napad, presjecaš njihove napade faulovima ali jok, guske u magli i to ti je. 4
nenad Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 1 minute ago, Defunctus said: U ovosezonskom rosteru zaista nije neophodno da Nedovic preuzima na sebe kad se lomi utakmica. da to ne bi radio on mora da bude na klupi. 4 1
Dankan Ajdaho Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 20 minutes ago, booyaka said: Kakav jebeni Trinkijeri Doslovno izmislioc košarke za ovog penzionisanog pajaca. 1 4
FPLS Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Trinkijeri je posle blamiranja u Bajernu batalio zanat, mislim da se sad bavi komentatorskim poslom. 4
Dankan Ajdaho Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 On mi je prvi pao na pamet. Uglavnom sa ovim sreće biti neće. 1
sigurnost Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said: On mi je prvi pao na pamet. Uglavnom sa ovim sreće biti neće. Samo Radonjić Dejan. 1 1
Dankan Ajdaho Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Poručiti dr mru da klekne na kolena, ako treba i da popuši i da izmoli nekako Velikog Dejana Radonjića da se vrati na klupu. 3
FPLS Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Realno, Radonjic je tek imao milion bagova u zavrsnicama. Nisam nimalo odusevljen Ivanovicem, ali ne bih bas ni da polivam govnima trenera zbog tesnog poraza na neprijatnom gostovanju gde mu se veci deo nosilaca (Nejpir, Gedraitis, Nedovic, pa i Tobi) nije pojavio na utakmici. 4 1
Ted Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 (edited) šta sad, pored Bahara ne valja ni Ivanović? utakmicu nisam gledao, ali nebitno. prošle sezone je prilično dobar posao napravio u odnosu na to kada je i šta je preuzeo. sad je sam birao tim, mislim u meri u kojoj je to moguće pored Čovića, pa treba videti na šta će to da izađe. jedino ako zaređa sa nekom serijom poraza, ali nešto ne verujuem u to. gostovanje je jedno od težih u EL, poput gostovanja Makbiju npr, tako da poraz nije nikakvo iznenađenje. nikome tamo pobeda nije upisana i sigurna pa nije ni vama. Asvel je kurton, slažem se da nije to neka mera, kao što nije ni naša jučerašnja pobeda tamo. na kraju krajeva, teško ćete i naći trenera sa takvom kilometražom u EL. Edited October 13, 2023 by Ted 1
smooth.Op Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Ja sam pogledao samo poslednjih šest minuta, tako da slobodno u meni tražite krivca. Ako se ne varam njihova petorka koja je okrenula rezultat je Butkevičijus-Ulanovas-Šmits-Manek-Hejs? Ulanovasa čuva Nedović i posle svakog udvajanja ide višak. To je morao Hanga da čuva. 1
booyaka Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 19 minutes ago, sigurnost said: Samo Radonjić Dejan. Radonjić je završio sa evroligaškom košarkom, realno i nema šta da traži u ovoj konkurenciji. 3
Dankan Ajdaho Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 7 minutes ago, smooth.Op said: Ja sam pogledao samo poslednjih šest minuta, tako da slobodno u meni tražite krivca. Ako se ne varam njihova petorka koja je okrenula rezultat je Butkevičijus-Ulanovas-Šmits-Manek-Hejs? Ulanovasa čuva Nedović i posle svakog udvajanja ide višak. To je morao Hanga da čuva. To zna naravno svako ko je ikada kročio na košarkaški teren sem našeg trenera. Ali ima još urnebesnijih momenata; Quote "Igrali smo mekano, u poslednjoj deonci nismo igrali odbranu. Ove utakmice se dobijaju odbranom. Ulanovas je igrao dobro pod košem, sjajno su igrali pod košem, a mi loše u odbrani." Pazi ovog pajsera, utakmice se dobijaju, odbranom? Pa nije valjda? Nedara ti igra odbranu u zadnjih pet minuta i čuva Uljanovasa? Hanga na klupi? Bolomboj na klupi, a preuzimaš sve? Kakav je to pacer. 1
kralj Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 To jeste bio ozbiljan wtf - odluka da se preuzima sve sa Teom i Nedom u petorci. Smena bi naravno bila budalaština, 11 novih igrača, 4 utkmice, 3 pobede stoka razlikom i tesan poraz u Kaunasu. Meni se ova selekcija inače ništa ne dopada. Pomenuti Radonjić bi posle prvog treninga sa ovim timom digao ruku na se. 1
Recommended Posts