Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

Vraca se Plavsic od nedelje, bice bolje

U ovosezonskom rosteru zaista nije neophodno da Nedovic preuzima na sebe kad se lomi utakmica. 

Nikad mi nije jasno, kako iz tvrde utakmice napad za napad, strpljivo se skupi nekih osam poena prednosti i onda najednom zglajžemo u rupu nasred ulice i ovi nas zatrpaju tonu koševa ko od šale? 0:13 za minut i po? Hoće tad i trojke i poeni u padu, kod nas niko među živima da stane na loptu, da razvučeš napad, presjecaš njihove napade faulovima ali jok, guske u magli i to ti je.

1 minute ago, Defunctus said:

U ovosezonskom rosteru zaista nije neophodno da Nedovic preuzima na sebe kad se lomi utakmica. 

da to ne bi radio on mora da bude na klupi.

20 minutes ago, booyaka said:

Kakav jebeni Trinkijeri

Doslovno izmislioc košarke za ovog penzionisanog pajaca.

Trinkijeri je posle blamiranja u Bajernu batalio zanat, mislim da se sad bavi komentatorskim poslom.

On mi je prvi pao na pamet. Uglavnom sa ovim sreće biti neće.

6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

On mi je prvi pao na pamet. Uglavnom sa ovim sreće biti neće.

Samo Radonjić Dejan.

Poručiti dr mru da klekne na kolena, ako treba i da popuši i da izmoli nekako Velikog Dejana Radonjića da se vrati na klupu.

Realno, Radonjic je tek imao milion bagova u zavrsnicama.

Nisam nimalo odusevljen Ivanovicem, ali ne bih bas ni da polivam govnima trenera zbog tesnog poraza na neprijatnom gostovanju gde mu se veci deo nosilaca (Nejpir, Gedraitis, Nedovic, pa i Tobi) nije pojavio na utakmici.

šta sad, pored Bahara ne valja ni Ivanović?

utakmicu nisam gledao, ali nebitno. prošle sezone je prilično dobar posao napravio u odnosu na to kada je i šta je preuzeo.

sad je sam birao tim, mislim u meri u kojoj je to moguće pored Čovića, pa treba videti na šta će to da izađe. jedino ako zaređa sa nekom serijom poraza, ali nešto ne verujuem u to.

gostovanje je jedno od težih u EL, poput gostovanja Makbiju npr, tako da poraz nije nikakvo iznenađenje. nikome tamo pobeda nije upisana i sigurna pa nije ni vama. Asvel je kurton, slažem se da nije to neka mera, kao što nije ni naša jučerašnja pobeda tamo.

na kraju krajeva, teško ćete i naći trenera sa takvom kilometražom u EL. 

Edited by Ted

Ja sam pogledao samo poslednjih šest minuta, tako da slobodno u meni tražite krivca. :)

Ako se ne varam njihova petorka koja je okrenula rezultat je Butkevičijus-Ulanovas-Šmits-Manek-Hejs? Ulanovasa čuva Nedović i posle svakog udvajanja ide višak. To je morao Hanga da čuva. 

19 minutes ago, sigurnost said:

Samo Radonjić Dejan.

Radonjić je završio sa evroligaškom košarkom, realno i nema šta da traži u ovoj konkurenciji.

7 minutes ago, smooth.Op said:

Ja sam pogledao samo poslednjih šest minuta, tako da slobodno u meni tražite krivca. :)

Ako se ne varam njihova petorka koja je okrenula rezultat je Butkevičijus-Ulanovas-Šmits-Manek-Hejs? Ulanovasa čuva Nedović i posle svakog udvajanja ide višak. To je morao Hanga da čuva. 

To zna naravno svako ko je ikada kročio na košarkaški teren sem našeg trenera.

Ali ima još urnebesnijih momenata;

"Igrali smo mekano, u poslednjoj deonci nismo igrali odbranu. Ove utakmice se dobijaju odbranom. Ulanovas je igrao dobro pod košem, sjajno su igrali pod košem, a mi loše u odbrani."

Pazi ovog pajsera, utakmice se dobijaju, odbranom? Pa nije valjda? Nedara ti igra odbranu u zadnjih pet minuta i čuva Uljanovasa?

Hanga na klupi? Bolomboj na klupi, a preuzimaš sve?

Kakav je to pacer.

To jeste bio ozbiljan wtf - odluka da se preuzima sve sa Teom i Nedom u petorci. 

Smena bi naravno bila budalaština, 11 novih igrača, 4 utkmice, 3 pobede stoka razlikom i tesan poraz u Kaunasu. 

Meni se ova selekcija inače ništa ne dopada. Pomenuti Radonjić bi posle prvog treninga sa ovim timom digao ruku na se. 

Guest
This topic is now closed to further replies.