adasevic Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 17 minutes ago, sigurnost said: Teo se može trpetii, kad imaš Nejpira kao prvog pleja. Da imamo prvu četvorka nikome ne bi smetali Ilić, Simonović, DeDa ... i brdo drugih i trećih opcija na četiri. Pa moze se trpeti i nedostatak neke epske zveri kada imas kvalitetan ostatak tima. Ta opsta mantra da smeta Ilic kao 15. igrac mi nije jasna. Nisam znao da smetaju i Simonovic i DeDa? Znaci vracamo se na pricu da ne valja niko ko nije bar u top 3 igraca na svojoj poziciji? 1
VoodooDerina Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 1 hour ago, sigurnost said: Teo se može trpetii, kad imaš Nejpira kao prvog pleja. Da imamo prvu četvorka nikome ne bi smetali Ilić, Simonović, DeDa ... i brdo drugih i trećih opcija na četiri. Tako je, nije problem u bekap opcijama, njih imamo sasvim dovoljno i zadovoljavajućeg kvaliteta, problem je što jednostavno nemamo startnu četvorku i to se ne može sakriti nikakvim "magijama". Nije Bjelica džabe poptisan, sada se videlo da ne može i mora da se potraži druga opcija. Spolja je već druga priča, tu prosto fali još jedan kvalitetan igrač u rotaciji (idealno 2/3), jer u slučaju bilo kakve povrede smo na ivici "kvoruma" na spoljnim pozicijama. 1
sigurnost Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 (edited) 3 hours ago, adasevic said: Pa moze se trpeti i nedostatak neke epske zveri kada imas kvalitetan ostatak tima. Ta opsta mantra da smeta Ilic kao 15. igrac mi nije jasna. Nisam znao da smetaju i Simonovic i DeDa? Znaci vracamo se na pricu da ne valja niko ko nije bar u top 3 igraca na svojoj poziciji? DeDa, Simonović i Ilić smetaju kao prva opcija na četvorci. Kao 9, 12 i 15 igrač u rosteru su OK. Jstk bi Yago smetao da je projektovan za prvog pleja. Kao rezervni ili 3 plej je odličan. Edited October 11, 2023 by sigurnost 1
booyaka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 9 hours ago, ducca said: To ranije se meri u 7+ godina ago, ako ne i svih 10. Čovek je sjebo šut u nekom momentu svoje karijere bespovratno, kako god da mu je to uspelo.
Dankan Ajdaho Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Da li neko prati malog Tipića u ABA? Dječarac pruža sjajne partije, a takav ulaz kakav on ima što se domaćih igrača tiče sa 18 godina sećam se samo još kod Dražena. 1
Heaviside Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Ja gledao samo hajlajtse i statistiku, stvarno deluje da mali ubija. 1
Wilde Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Mene od pozicije 4 više brine to što nemamo još jednog igrača u rotaciji na dvojci. 1 i 2 nominalno pokrivaju Šabaz, Teo, Jago, Nedović i Hanga, što je ok ako su svi zdravi i odmorni, ali među njima imamo dva veterana kojima će tokom sezone trebati da preskaču utakmice da zadrže svežinu, fragilnog Nedovića, Šabaza koji je imao više teških povreda. Sve to i dalje nije strašno dok neko ne ispadne iz rotacije na par nedelja, jer onda svima ostalima raste potrošnja i svi moraju da igraju bez obzira na formu. Isprobao je Duško i varijantu s Lazićem na 2, ali to izgleda očekivano loše. Ne treba nam starter, dovoljan bi bio i igrač ranga Voldena da imamo dovoljno široku rotaciju koja može da trpi dupla kola, Teove pauze (koje će izgleda biti redovne), eventualne povrede itd. Bio bih zadovoljan i Topićem, ono malo što sam uhvatio Megu mimo hajlajtsa zaista deluje dobro u napadu, odbrana naravno još uvek nije na nekom previsokom nivou za seniorsku košarku ali verujem da bismo njega svi bili spremni da trpimo.
Dankan Ajdaho Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Čitava naša Naprdnjačka država funkcioniše po sitemu Valjda neće™ pa što ne bi i klub...
MeanM@ Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 (edited) 19 hours ago, VoodooDerina said: Tako je, nije problem u bekap opcijama, njih imamo sasvim dovoljno i zadovoljavajućeg kvaliteta, problem je što jednostavno nemamo startnu četvorku i to se ne može sakriti nikakvim "magijama". Nije Bjelica džabe poptisan, sada se videlo da ne može i mora da se potraži druga opcija. Spolja je već druga priča, tu prosto fali još jedan kvalitetan igrač u rotaciji (idealno 2/3), jer u slučaju bilo kakve povrede smo na ivici "kvoruma" na spoljnim pozicijama. Divno je dok god kosarkaski, a i sportski radnici generalno, ne gledaju na timski sport kao navijaci klubova. Nije sportski tim upgradable laptop, pa cemo budzenjem komponenti do rezultata. Imas tim, ima lepe igre u najavi, al ae sad malo da tupimo kako tu fale prve opcije od po par miliona per year. Pri tome pricamo o ekipi koja je i te kako konkurentna na high level nivou kosarke. Edited October 12, 2023 by MeanM@
Popular Post booyaka Posted October 12, 2023 Popular Post Posted October 12, 2023 ovo neka panika zavladala?Danas je GTR smeće 6 3 1
Ros Posted October 12, 2023 Author Posted October 12, 2023 20 minutes ago, MeanM@ said: Klub ili Danas? valjda danas. bem li ga
Filozof manijak Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Opa, ne cveta cveće i u vaše preduzeće
Popular Post Wilde Posted October 12, 2023 Popular Post Posted October 12, 2023 7 hours ago, Ros said: ovo neka panika zavladala? Priča se da je Bjelica iznerviran vikao "El znaš ti da je meni saigraš bio Stef Kari" a Duško mu rekao "Sediš mi na kari" i onda su se gađali Jagom dok ih nisu razdvojili. Jagu bilo neprijatno. 13 1 1
Recommended Posts