Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Ne bi valjalo da narednih nedelja Ilić beleži minute na 4, danas sparing meč ali sa drugim ekipama će to biti problem. I Simonović malo da kontroliše penale, protiv ovakvog Asvela 5 ličnih početkom Q4. Ne znam što Duško nije probao da promeša npr. sa Rokasom na 4 ili možda spustio Luku kome to nije strano, šta god čisto da se vide opcije za naredne mečeve… Osim ako nije hteo sa pokaže GM-u koliko smo tanki na 4 :rolleyes:

Posted

Igrao je Luka malo 4 danas ako nisam nešto pomešao. Bolomboj i Deda su falili, zato je Ilić bio u sastavu. Tobi i on najgori danas. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, sigurnost said:

Da postoji redarska služba i sklanja debile sa ulaza i stepenica ne bi se moralo stajati.

Na nivou 400 svi ulazi i stepeništa u ravni terena puni.

Celu sam utakmicu prestajao.

Asvel vrhunska EC ekipa, imaće jednocifren broj pobeda u EL.

Koliko smo mi dobri videćemo.

Nema veze sa zauzetim stepenicama. Ceo nivo 200 preko puta klupa je stajao, pri čemu većina i želi da stoji, i to je to. Nije baš da razumem takvo ponašanje, ali za utehu bar se ne stoji na stolicama kao u Pioniru.

Posted

Ko kaze da vecina zeli da stoji? 

Cim bar likova u prednjim redovima ustanu onda su prinudjeni i ostali jer ne vide lepo od njih. I tako lancano svi moraju da ustanu. 

Posted

Pišite Ćokiju da jedna tribina bude za babe pa za tu uzmite karte 🤣

• Haha 1
  • -1 2
Posted

Prekidaj sezonu, proglasavaj pobednika

IMG_2280.thumb.png.0bb4e42ab1cbb6c6e4005cc3478c37fc.png

• +1 4
  • Haha 1
Posted

inače 2 utiska

na tv sam gledao prvo poluvreme, još je bolje izgledalo nego u areni

ne pamtim da su i alonso i panter prvu odigrali kao shabbaz sinoć, biće u rangu top 3 stranca ikada

simonović na početku sezone mnogo impresivnije izgleda nego petrušev pod jovanovićem

gidraitis težak mamojeb, biće game changer

solidno i pod košem sa kuzmićem i simonovićem, tobi da se pribere

teo i ned - biće to ok

od loših vesti - bjelica se odjavio. ne zbog povrede nego što navodno ovaj ritam rada pod duškom nije to što je očekivao, mislio je da ga neće toliko cimati. tako da se čega kraj sage sa fenerom da uzme neke pare i zdravo ćao svima, kraj karijere.

• +1 1
Posted
1 hour ago, MeanM@ said:

Prekidaj sezonu, proglasavaj pobednika

jel može i u fudbalu :)

• +1 1
  • Haha 3
Posted
1 hour ago, Eleniko said:

alonso

:rolf:

lorenzo

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)

Lep pocetak sezone, jedna rutinska pobeda i divan nacin da se bustuje moral ekipe za utakmice koje dolaze. 

Asvel je medju najslabijim ekipama po ovome sto su prikazali veceras, ali mi proletos izgubismo sanse za Top8 bas protiv tih najslabijih... Po imenima cak i nisu tako naivna ekipa. De Kolo, Lovernj, Luvavu, Egbunu, Frank Dzekson, Skot, Fal... ali su prilicno neuigrani. No, njihov problem. 

U Laktasima najbolji Teo i Tobi, danas najgori. Zapravo jedini koji su podbacili u odnosu na ocekivanja. Sto u neku ruku i nije iznenadjujuce, jer ne mogu svi uvek da budu hiper produktivni. 

Nejpir je prva zvezda tima. Dosao, video i to i pokazao. Brutalan igrac. Bez sumnje glavni miljenik publike ce biti Rokas. Koliko je taj lik gotivan, bruka. To sto se Tobi sinoc nije nastelovao neutrallizovao je Simonovic vrhunskom partijom, Luka standardno dobar, kapiten odradio svoje, Hanga takodje. Lazarevic je malo igrao, a vidim da se dosta pljuje Ilic, i imam utisak da se nikad nece resiti tih automatizama pljuvanja pojedinaca. Ilic je odardio pripreme, bio odlican u Laktasima i iako nisam njegov fan, sasvim zasluzeno je dobio priliku. Ne zivi na Marsu, zna i on sta vecina misli o njemu i videlo se da fali dosta samopouzdanja. Zato ga j ei zalepio onaj lik. Kako je vreme odmicalo on je svoje minute pristojno odradio. Uhvatio je 5 lopti, pogodio trojku, popravi neciji promasaj josjednom dvojkom za skoro 15 minuta. Nista posebno, ali ni toliko da mu se sad spocitava da je bio uzasan, jer nije. On je neki 15 igrac ekipe (avanzovao posto je Beli verovatno aut) tako da ne kapiram toliki hejt prema momku koji ce ponekad da donese nesto kao u Laktasima...

Teo je izgoreo u zelji. Videlo se koliko mu je stalo da ga metne i jbg, to ga je i kostalo lose partije. Sad je probio led, idemo dalje. Srecom ima ko da odigra kad njega ne ide. Slicno vazi i za Tobija. 

Atmosfera je bila odlicna. Sem uvodnog dela drugo poluvremena kad je bio neki kraci kosovski ciklus, ostalo je bilo bas nekako kako treba. 

Sto se Lovernja tice, kod onog zakucavanja nakon rampe Hange je delovalo da se okrenuo ka navijacima i da je nesto gestikulirao. Ja sam npr tek na snimku video da je on samo izbegao kontakt i zato zamanuo rukom, al delovalo je potpuno drugacije na tribinama. Do tada mu niko nista nije doviknuo iako je do tada vec utrpao 15 poena. 

Lepo je kad gledas ekipu koja zna da pogadja i ekipu gde svi pogadjaju. Mi smo obicno bili ona radnicka, "krvava kolena" ekipa, pa je ovo nesto bas prijatno za posmatranje :)

Sledi gostovanje Zalgirisu i prakticno prva ozbiljnija provera. Individualno smo svakako bolja ekipa, al ovi su zeznuti kokratko cebe, narocito kod kuce, pa hajde da vidimo od cega smo satkani...

Edited by adasevic
  • +1 4
Posted

11.2 MILIONA pregleda.

• +1 7
Posted (edited)
7 hours ago, Eleniko said:

pop-2.jpg

podseti me ova slika sa inkrimisanim sveštenim licem iz crne gore /koje je navodno odigralo glavnu ulogu u blokadi transfera mirotočivog u komšiluk/ kako smo se prošle jeseni iskilavili da jedva, na guzove, dobijemo čak i slabiji asvel od ovogodišnjeg, jedva sa 4 razlike na kraju ako se dobro sećam. čisto da malo stavimo stvari u perspektivu barem dok nas realnost ne ošamari.

Edited by Eleniko
  • +1 1
Posted
55 minutes ago, Eleniko said:

podseti me ova slika sa inkrimisanim sveštenim licem iz crne gore /koje je navodno odigralo glavnu ulogu u blokadi transfera mirotočivog u komšiluk/ kako smo se prošle jeseni iskilavili da jedva, na guzove, dobijemo čak i slabiji asvel od ovogodišnjeg, jedva sa 4 razlike na kraju ako se dobro sećam. čisto da malo stavimo stvari u perspektivu barem dok nas realnost ne ošamari.

Teško da je taj sa slike odradio full court pressing. Slikao se on sa njim dosta pre pa je ipak ušao duboko u pregovore.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...