Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Profesionalac said:

Ma nisam ja fan Jago-a poprilično su vidljivi njegovi nedostaci. Mislim samo da će biti bolji od ovoga što je prikazao u prvom kolu i navedoh zašto. Kao i da dobar trener može da iskoristi njegove prednosti, a da ga maskira u odbrani (naravno ne kad su na terenu još i Teo ili ŠabacTM).

Off topic: poprilično sam siguran da je razlika između njih pre u par cm i kg, nego u desetak.

Tu je i defense machine Nedara.

Yago 178/75, Bo 183/83

Posted (edited)

Tema gori

Fire Elmo GIF

Edited by Dankan Ajdaho
  • Haha 1
Posted

braćo cigosi

neka nam je srećna i berićetna ova sezona

pa se vidimo u parteru B i kod mustafe u berlinu u maju, na doneru pred finale

idemoooooo, gassssssssss

• +1 2
  • Wub 1
Posted

Rekreativni tim, rekreativna sezona...

Očekivanja - oskar za najbolju sporednu ulogu u ABA i za specijalne efekte u EL, dakle nikakva.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, VoodooDerina said:

Rekreativni tim, rekreativna sezona...

Očekivanja - oskar za najbolju sporednu ulogu u ABA i za specijalne efekte u EL, dakle nikakva.

dobro pamtim sve.....

• +1 1
Posted

Kad nabijete asvel veceras trijes razlike u punoj areni, druga ce pesma da se peva i ovde na topiku

Ovo bi mogla biti sezona u kojoj ce oba kluba u top 8, a za dalje je vec nezahvalno, videli smo prosle godine kolko stvari utice

• +1 2
Posted

mene brine što sezonu otvaramo pičkin dim tekmom, više bi voleo neki cim klub tipa bask, valensije ili panatenaikosa /u ovom trenutku/

Posted

U prvom mecu je samo bitna pobeda. Treba vremena sve ovo uigrati, tako da je "laksi" raspored skroz ok jer prosto nam treba vremena.

• +1 1
Posted (edited)

Bez Šabaza, Gideraitisa i Jaga

Edited by VoodooDerina
Posted (edited)

greska

Edited by pantelia
Posted
35 minutes ago, VoodooDerina said:

Bez Šabaza, Gideraitisa i Jaga

Auh. Sve povrede?

Posted

leptejebo koliko konfuzije, ko da se igra u tunguziji..  te bolboj otiso u punit, te ne igraju sabac, yago, gidramm pakao od zivota:fantom:

• +1 1
Posted
Just now, MiddleClass said:

Tu su i Sabaz i Rokas

Da, sad ih videh na zagrevanju, nisu bili u protokolu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...