assignment Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 2 hours ago, Nikodije said: Pa ko ga je doveo? Ćoki ga je doveo. Nijedan trener na svetu ne bi uzeo igrača koji je 5 godina u penziji. I ovaj lik blama nema, to je istina, kuka kako nije dobio šansu. On kuka sto nije dobijo sansu, a ja kukam koliko je novca dobio dzaba.... 2
VoodooDerina Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 6 hours ago, MiddleClass said: Petak Makabi, subota Zalgiris Makabi u 18h, prenosi Arena P1 Žalgiris u 15:45h, Arena P2 1
Shaq Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 teo propusta cipar.. to je ta prica, 3 ne igra, 2 igra.. plus ni sabazza nece biti.. trebalo bi da su sitnije povrede..
MiddleClass Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Morace ljubimac zena i Nedovic da potegnu. A tu je vazda Bjelica da prenese loptu...
elementary Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Da nema ovih povreda nikako ne bi svi igrači dobili šansu , taman upadaju Tobi i Davidovac umesto njih Ionako nema mesta za sve .
Arthur Kirkland Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 On 19.9.2023. at 20:07, Shaq said: sta raduljica laprda, pa di mu je na treningu pred svima rekao da nespremnijeg igraca od njega u zivotu nije video.. Bas da vidim moze li on Radulji na crtu u cugopolu
Jesper23 Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 On 20. 9. 2023. at 11:53, assignment said: On kuka sto nije dobijo sansu, a ja kukam koliko je novca dobio dzaba.... Seronja klasični, uopšte nije računao na ozbiljnu košarku. Nekretnina bio u prajmu, a tek sad u decembru karijere. Nikad ga nisam cjenio kao košarkaša, čak ni kad je kao starter osvajao srebra sa repkom. Sa Teom na kecu i ja bi imao 10 ppg. Fizički nedorečen, pod stare dane pokušao nabaciti šut, malo popravio procente, neatletičan, defanzivno beskoristan, naročito u modernoj košarci. 2 1
Eleniko Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 jeste a kad je davao koševe preko glave ne gledajući na koš onda vam je bio dobar kakvi ste to ljudi iako ste srbi.... 2
Ros Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: jeste a kad je davao koševe preko glave ne gledajući na koš onda vam je bio dobar kakvi ste to ljudi iako ste srbi.... 2 1
Mil@n Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Ništa, pošto Radulja nije igrao i ozlojeđen je (reći to kao Milan Šojić), predlažem da vrati sve pare koje je dobio od ugovora.
Hele Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 On 19. 9. 2023. at 12:45, Heaviside said: Format je takav da je vrlo tesko da postoji izraziti favorit za osvajanje, ali Partizan je definitvno u krugu glavnih favorita. Evo, kazi sam koji je to klub kome daje znacajno vece sanse za titulu od Partizana? Nadogradili su tim koji je u plejof seriji pokazao da je bolji od evropskog prvaka. Vecina ostalih kandidata je ostala ili bez trenera ili bez glavnog igraca ili bez obojice ili krece od nule kao PAO. Studentski centar 2
Filozof manijak Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Još niste naučili (na primeru FKCZ) da biti prvak pripremnog perioda niš' ne znači u nastavku sezone?
goofs Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Mislim da previše k srcu uzimate te izjave Radulje, svima je bilo jasno (i njemu samom) da je u klub došao da namakne neke pare i verovatno ih podeli sa Čovićem, no ne može sad da ode u javnost i kaže "e brt, bio sam totalno nespreman celu sezonu, ladio sam jaja i skupljao čekove, xexe". Ima onaj knjiški narativ, trener procenio da nisam dovoljno dobar, ja mislim da jesam, idem dalje itd. 3
Recommended Posts