Nikodije Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Nije kejk nego cake, u smislu zna košarkaške cake što je odmah i pokazao. 1
Lord Stef Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Cekaj bre, tek sad gledam, ovaj Darden, to Tremmell Darden od stotinu ljeta? On jos igra?
pantelia Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 13 minutes ago, Lord Stef said: Cekaj bre, tek sad gledam, ovaj Darden, to Tremmell Darden od stotinu ljeta? On jos igra? Ajd nas jebi i ti sad Spoiler taj, 41 godina 1
Lord Stef Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) Ma nije mi namera da jebem nego vidim pominju njega, proguglam i vidim da trenutno igra za neki Folksdojcer, otkud on u Bajernu? u stvari nije Folksdojcer, nego Miteldojcer, idiot al' neka ga neka stoji tu Edited September 17, 2023 by Lord Stef
Eleniko Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 lik je bukvy demostrirao najbolju ekonomiju energije i snage, bukvalno mu je gro opusa bilo izvlačenje na prazno krilo i prangijanje trojki odatle.
Lord Stef Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Bio je dobar suter, koliko ga se ja secam iz Zalgirisa
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 36 minutes ago, Eleniko said: Mislite da je neko iz redakcije Danasa? ako je nm, imam i sliku da ti dam al je to onda no-no po forumskim pravilima
Eleniko Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 8 minutes ago, Lord Stef said: Bio je dobar suter, koliko ga se ja secam iz Zalgirisa beše oly i real
Lord Stef Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 10 minutes ago, Eleniko said: beše oly i real Aha, s tim sto ga se iz Olimpijakosa uopste ne secam secam se da je u Zalgirisu i Realu imao neke sumanute procente za 3
Ros Posted September 18, 2023 Author Posted September 18, 2023 9 hours ago, Eleniko said: lik je bukvy demostrirao najbolju ekonomiju energije i snage, bukvalno mu je gro opusa bilo izvlačenje na prazno krilo i prangijanje trojki odatle. to. sinoc 2x 1
Eleniko Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 bukvalno dražen dalipagić revisited. zapravo je ovaj podatak da ima 42god jako zanimljiv, pošto se ionako sve vrti oko produžetka takmičarskog veka vrhunskih sportista /od đovaka pa nadalje/. ovo je dosta ekstreman ali dobar primer nekoga ko je našao modus da na maksimumu koristi ono u čemu je najbolji - šut sa distance. možda se lull i ćaća ne povuku kada mi mislimo da treba.
Nikodije Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 12 hours ago, Dankan Ajdaho said: Teodosić ima običaj da "prisvoji" tim u kojem igra, takav mu je mentalitet, da on bude taj oko koga se sve okreće. U raznim periodima njegove karijere to je davalo različite razultate, tu smo u ranijoj fazi njegove karijere reprezentativno i ostvarili sjajne rezultate. Međutim, kako je stario i opadao fizički, tako je to njegovo liderstvo imalo sve više negativnih posledica po tim. Ova završnica večeras je doslovno taktičko - pokazna vežba za to. U prvom poluvremenu je radio ono što TREBA da radi, sjajno je razigravao igrače, Laso je pizdeo zbog toga. U završnici, svojeručno je razjebao sve što je do tada gradio, prelazeći iz faze stvaraoca u fazu egzekutora što a za šta već dugo vremena nije sposoban. O gomili koševa primljenih iz njegovih ispadanja i kašnjenja da izađe na šut ne bih govorio, to je standard i nešto sa čime se može živeti kad je u konstruktivnoj fazi. Suštinski, ja se iskreno nadam da ga neće biti puno na terenu u završnicama a još više se nadam da to vidi Ivanović. Pričamo o utakmici na kojoj nije bilo Šahbaza, planiranog da bude alfa & omega. Kada nema glavnog igrača uloge se preraspoređuju stihijski i prirodno oni najiskusniji preuzimaju na sebe. Teo verovatno oseća i obavezu, njegov govor tela mi kazuje da je motivisan i da nije došao da čašćava prisustvom. Možda će katkad u velikoj želji da zaglavinja, ali ok, to je ljudski, bolje to nego da ga boli kurac. U principu nemam velike zamerke na ovaj tim, osim što smo matori i prenatrpani. 2
Recommended Posts