Ros Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 15 minutes ago, MiddleClass said: Dobro da nismo vidjeli kako su napravili 8-1 seriju do trojke Tea kako ko deja vu od poslednje EL utakmice 1
Ratamahatta Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Idemo na F4, tamo ne znam sta ce biti 1
Eleniko Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 DI-u baš loše ide protivu neugodnog bajerna
hrkljush boys_2 Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Steta za poraz, dobra utakmica u vecem dijelu, moralo se prelomiti na +13, onda jebiga, igra i protivnik. Mali Simon nekako olako promasi zicere, popusti i odbrana u par navrata i eto ih, presudi na kraju.luda trica Edvardsa.
booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Meni su bile zanimljive postavke sa dva pleja, sa dve četvorke, ovu smo odigrali bez klasičnog centra, na primer.Dosta igrača ima asistencije u rukama, fali samo malo bolja selekcija šuta, fali i ofanzivni skok. 1
Nikodije Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 14 minutes ago, booyaka said: Bravo, igrač koji šutira 1/7 trojke rešava utakmicu šutem. A kako da rešava nego šutem 1
booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 DI-u baš loše ide protivu neugodnog bajernaDao DI podsticaj njihovom novom treneru ovim porazom. Svi oni čuvaju leđa jedni drugima.
booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 A kako da rešava nego šutem Asistiranjem?
Dankan Ajdaho Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Kad se odbrane stegnu, Teodosić nestaje s terena, isto kao i Nedović. Iskreno se nadam da će Nejpir tu imati minutažu a da će na dva u tim momentima biti Hanga ili neka zverka koja tek treba da dođe. Simonović ekstra tanko u završnici, deluje kao još jedan tremaroš, Bjelica beskoristan, Mitrovića bolje i ne pominjati, u završnici smo videli koliko je kurac na bicikulu u odbrani i kolekciju sarkastičnih osmeha, valjda upućenih samom sebi. Inferiornost mu je srednje ime.
Milošica Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Teo je igrač "kratkog pamćenja", kao Ljulj, Bogdan. U ovakvim situacijama bi mi on uvek bio prva opcija za šut. 1
Eleniko Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 1 minute ago, Milošica said: Teo je igrač "kratkog pamćenja", kao Ljulj, Bogdan. U ovakvim situacijama bi mi on uvek bio prva opcija za šut. čuvaj se milošice i kad daje komplimente...
Nikodije Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kad se odbrane stegnu, Teodosić nestaje s terena, isto kao i Nedović. Iskreno se nadam da će Nejpir tu imati minutažu a da će na dva u tim momentima biti Hanga ili neka zverka koja tek treba da dođe. Simonović ekstra tanko u završnici, deluje kao još jedan tremaroš, Bjelica beskoristan, Mitrovića bolje i ne pominjati, u završnici smo videli koliko je kurac na bicikulu u odbrani i kolekciju sarkastičnih osmeha, valjda upućenih samom sebi. Inferiornost mu je srednje ime. Kako ti izgledaju Jago, Bolomboj i Gedraitis?
booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Teo je igrač "kratkog pamćenja", kao Ljulj, Bogdan. U ovakvim situacijama bi mi on uvek bio prva opcija za šut.I meni Anđušić kod vas.
Recommended Posts