Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

• Author
15 minutes ago, MiddleClass said:

Dobro da nismo vidjeli kako su napravili 8-1 seriju do trojke Tea

kako ko :sad:

deja vu od poslednje EL utakmice

Prva dvojka, prva četvorka. 

Nije nam ni Kuzmić igrao.

Idemo na F4, tamo ne znam sta ce biti 

DI-u baš loše ide protivu neugodnog bajerna

Steta za poraz, dobra utakmica u vecem dijelu, moralo se prelomiti na +13, onda jebiga, igra i protivnik. Mali Simon nekako olako promasi zicere, popusti i odbrana u par navrata i eto ih, presudi na kraju.luda trica Edvardsa.

Meni su bile zanimljive postavke sa dva pleja, sa dve četvorke, ovu smo odigrali bez klasičnog centra, na primer.
Dosta igrača ima asistencije u rukama, fali samo malo bolja selekcija šuta, fali i ofanzivni skok.

14 minutes ago, booyaka said:

Bravo, igrač koji šutira 1/7 trojke rešava utakmicu šutem.

A kako da rešava nego šutem :Jova:

DI-u baš loše ide protivu neugodnog bajerna
Dao DI podsticaj njihovom novom treneru ovim porazom. Svi oni čuvaju leđa jedni drugima.

A kako da rešava nego šutem :Jova:
Asistiranjem?

Kad se odbrane stegnu, Teodosić nestaje s terena, isto kao i Nedović. Iskreno se nadam da će Nejpir tu imati minutažu a da će na dva u tim momentima biti Hanga ili neka zverka koja tek treba da dođe. 

Simonović ekstra tanko u završnici, deluje kao još jedan tremaroš, Bjelica beskoristan, Mitrovića bolje i ne pominjati, u završnici smo videli koliko je kurac na bicikulu u odbrani i kolekciju sarkastičnih osmeha, valjda upućenih samom sebi. Inferiornost mu je srednje ime.

Teo je igrač "kratkog pamćenja", kao Ljulj, Bogdan.

U ovakvim situacijama bi mi on uvek bio prva opcija za šut.

1 minute ago, Milošica said:

čuvaj se milošice i kad daje komplimente...  :kecman:

3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Kad se odbrane stegnu, Teodosić nestaje s terena, isto kao i Nedović. Iskreno se nadam da će Nejpir tu imati minutažu a da će na dva u tim momentima biti Hanga ili neka zverka koja tek treba da dođe. 

Simonović ekstra tanko u završnici, deluje kao još jedan tremaroš, Bjelica beskoristan, Mitrovića bolje i ne pominjati, u završnici smo videli koliko je kurac na bicikulu u odbrani i kolekciju sarkastičnih osmeha, valjda upućenih samom sebi. Inferiornost mu je srednje ime.

Kako ti izgledaju Jago, Bolomboj i Gedraitis?

I meni Anđušić kod vas.
Guest
This topic is now closed to further replies.