uini Posted June 10 Posted June 10 3 minutes ago, Mil@n said: Vežbao bi i Teo kaman, nema nista fizikalno osim seksa za teokratiju do avgusta.
Eleniko Posted June 10 Posted June 10 4 minutes ago, uini said: kaman, nema nista fizikalno osim seksa za teokratiju do avgusta. s kim bato moj
uini Posted June 10 Posted June 10 1 minute ago, Eleniko said: s kim bato moj mislis da niko nece seksualne usluge teokratije? nadam se da je nesporazum, inace smo raskinuli :/ 1
Eleniko Posted June 10 Posted June 10 teo ima pušačku nogu i povišeni krvni tlak zbog premnogo rakije sumnjam na poodmaklu disfunkciju 1
Milošica Posted June 10 Posted June 10 (edited) Ja sam ubeđen da Teo to može lagano, i da će moći još dugo. Edited June 10 by Milošica
Milošica Posted June 10 Posted June 10 Just now, Eleniko said: zvučiš upućeno.... Poslaću ti na pm... 1 1
*edited by mod Posted June 10 Posted June 10 59 minutes ago, Eleniko said: mi o vuku..... bonduju se, bonduju oni koji vežbaju Ma bre treniraju za reprezentaciju. Oh wait... 1
Eleniko Posted June 10 Posted June 10 koliko dobrih vesti danas.... https://kkcrvenazvezda.rs/2024/06/10/gilespi-i-tobi-okoncali-ugovore-hvala-im-na-svemu/
kralj Posted June 10 Posted June 10 Plavšić mi se ništa ne sviđa. Da ima 20 godina još bih i ostavio mogućnost da ispravi nedostatke, sa 26 je to teže izvodljivo.
VuleJ Posted June 10 Posted June 10 1 hour ago, uini said: ja mislio on neki jedva lik 20-21-22 Ima baby face pa djeluje mladje, kada bude imao 35 igrace kao da ima 30. 1
Eleniko Posted June 11 Posted June 11 ne znam da li je čović ali nemam razloga da sumnjam, sa 4 unučeta 2 košarkaška kluba i jednim gradilištem gospodin nebojša je toliko omnipotentan i uspešan da je nesreća za srbiju što ne vodi državu. sasvim sam siguran da bi to bolje radio od postojeće ekipe a i u basket se evidentno mnogo bolje razume. realno, da sam na njegovom mestu ne bi ovoliko tovario magare u blatu. em je ružno em će da narajca ostoyaha da pazari džejmsaru i lepog marija ne bi konačno zaustavio strmopič
Ros Posted June 11 Author Posted June 11 pa da se remizira™ i zatvori od 4 cilja, tri su ispunjen. nije lose 1 1
Recommended Posts