Nikodije Posted June 10 Posted June 10 (edited) Kalina 5 milki za 3 godine, kaže SK. Nije loša kinta. Ne piše da li u ovih 5 milki ulazi i taksa za mandrile. Edited June 10 by Nikodije 1
Shaq Posted June 10 Posted June 10 za igraca od 33 godine opet debeli overpaid.. al ako se uzme da je nedovic imao 1,2m.. da panter po sezoni ima 2,7m, lidej 1,7m a ne donesu nikakav trofej, onda kalina i nije puno jelte..
uini Posted June 10 Posted June 10 8 minutes ago, Shaq said: za igraca od 33 godine opet debeli overpaid.. al ako se uzme da je nedovic imao 1,2m.. da panter po sezoni ima 2,7m, lidej 1,7m a ne donesu nikakav trofej, onda kalina i nije puno jelte.. ili ako se uzme napierovih 2miliona, tobeyjevih milionče šta je bilo 500k pre tri-četiri sezone, sada je milionče. 2 1
Milošica Posted June 10 Posted June 10 (edited) Ja koliko sam čuo još pre par nedelja, Kalina je prva sezona 1.3 miliona. Ne verujem da mu je u tim godinama rastući ugovor, tako da moguće da ovo izlazi sa bonusima toliko. Kao što Nejpir i Panter nisu imali 2.5+ miliona, nego je osnovica bila 2, pa preko u slučaju bonusa. Mada dobro, smešno je i natezati se oko koje stotine hiljada manje ili više na ove osmocifrene budžete. Edited June 10 by Milošica 1
Eleniko Posted June 10 Posted June 10 pa mora i vesna čović od nečega da plati sanaciju duševne boli, ja to tako vidim. 3m za 3g plus 2m za botoks, zatezanje buljsona i zalihe pića za damu. aj i neka čekulada za 4 unučeta /ako je ovo istina uopšte, ne mogu da zamislim da se čovčići kote kao zečići/
johan nagel Posted June 10 Posted June 10 Мени то делује као баш пуно пара, толики трогодишњи уговор играчу од тридесет две и по године.. На страну што је он још увек одличан прашинар за ове богате клубове који могу да приуште толике паре за играча такве улоге, али у Звезди ће се очекивати од њега да једе малу децу за те паре а он то не може и тек неће моћи што буде био старији. 1
lord_s Posted June 10 Posted June 10 Podrzavam ponovni dolazak Kampazzoa u Zvezdu, javili eno da je Real nezadovoljan zavrsetkom sezone i izmerili su ga 3cm nizeg nego kad je dosao pre godinu dana a pouzdana Marca kaze Zvezda prva u redu, navodno 2.5 miliona na 1.5 godinu plus 20 posto bonusa ukoliko dovede zenu/devojku i/ili penali 10k evra od plate na svaki izlazak na splav i 20k ukoliko se posiba sa Yagom jerbo Bra/Arg rivaliyet 1 1
Eleniko Posted June 10 Posted June 10 ne podržavam ali podržavam dolazak alekse avramovića bio bi to višestruki win win, za grobare, za cigane i za samog igrača koji bi konačno igrao rasterećen misaonih floskula trenera koji mu ne odgovara mislim da bi spoljna linija jago aleksa imala energetski naboj kao malo koja u ovoj EL, da ne kažem nijedna. plus bi otimali lopte i prangijali trojke ko mahniti. nadam se da je precednik neša svestan ovoga. 1
VoodooDerina Posted June 10 Posted June 10 2 minutes ago, Eleniko said: ne podržavam ali podržavam dolazak alekse avramovića bio bi to višestruki win win, za grobare, za cigane i za samog igrača koji bi konačno igrao rasterećen misaonih floskula trenera koji mu ne odgovara mislim da bi spoljna linija jago aleksa imala energetski naboj kao malo koja u ovoj EL, da ne kažem nijedna. plus bi otimali lopte i prangijali trojke ko mahniti. nadam se da je precednik neša svestan ovoga. Itekako je svestan 1 1
sigurnost Posted June 10 Posted June 10 Zašto ovi sa Nova SK lažu da je novi Kalinin ugovor 5m, kad svi znaju da je 15 milki na 3 godine?
Mil@n Posted June 10 Posted June 10 Vežbao bi i Teo sa njima ali nije oprostio Avramoviću što mu je ljubio biceps. 1
Ros Posted June 10 Author Posted June 10 2 minutes ago, sigurnost said: Zašto ovi sa Nova SK lažu da je novi Kalinin ugovor 5m, kad svi znaju da je 15 milki na 3 godine? rek'o im zvalavi
Recommended Posts