booyaka Posted June 7 Posted June 7 Slični naslovi izlaze i kada se ukuca u guglu regularnost ABA lige.
booyaka Posted June 7 Posted June 7 Kenan u regularnom delu EL šutirao trojke 45%, u plej-ofu 30%... Hmmm
uini Posted June 7 Posted June 7 3 minutes ago, booyaka said: Kenan u regularnom delu EL šutirao trojke 45%, u plej-ofu 30%... Hmmm CMM s'druge strane, u regulareu 29%, u plejinu 33.3%, u plejofu 44.4% 1
uini Posted June 7 Posted June 7 (edited) ..šalu nastranu, ipak je plejof 4-5 tekmi, može da bude i nepovoljan matchup ili prosto loša šuterska forma. u tri el sezone na 104 utakmice, ima 40.9% za tri, na 500&kusur tekmi Edited June 7 by uini
crni Posted June 7 Posted June 7 1 hour ago, uini said: jesil ti crni kojeg virtuelno poznajem odande ili si slučajnost Nije slucajnost, povukao si nogu ♥️ 1
crni Posted June 7 Posted June 7 1 hour ago, VuleJ said: Esi i ti banovan na VOXu? Ma pisem i tamo, nije valjda greh biti na vise mesta😁 3
Sokrat Posted June 7 Posted June 7 Neće valjda stvarno da dovode Kabokla da bi patkometrisali? Koji će nam on, uz dužno poštovanje prema Jagu i njegovoj potrebi da sa nekim priča na brazilskom™. 1
VuleJ Posted June 7 Posted June 7 12 minutes ago, crni said: Ma pisem i tamo, nije valjda greh biti na vise mesta😁 Taman posla, crni odande je kul lik, a ja sam ovde prakticno zbog Uinija, iako on to ni ne zna. 1
MiddleClass Posted June 7 Posted June 7 Komsijama odlaze Trifa, Aleksa, Andjusic, Kaboklo, Ponitka, Dozer, Kaminski, moguce i Naneli. Jel moguce da smo im ovo napravili? KK Remont Prislonica 1 1
booyaka Posted June 7 Posted June 7 5 minutes ago, MiddleClass said: Komsijama odlaze Trifa, Aleksa, Andjusic, Kaboklo, Ponitka, Dozer, Kaminski, moguce i Naneli. Jel moguce da smo im ovo napravili? KK Remont Prislonica Zaboravio si i Yaramaza.
Jesper23 Posted June 7 Posted June 7 Pokušao sam poslušati intervju sa Legendom, ali to je nemoguća misija. Jakovljević je iritantniji i od Čovkinsa, nakon rečenice ja znam jedan broj telefona koji možemo pozvati i sve odluke će biti donesene u interesu sporta, dobio sam dijareju. 1 1
uini Posted June 7 Posted June 7 ma jasno, čovićeve besede funkcionišu isključivo kao šaljivi memei 1
Recommended Posts